Widgets Magazine

Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου για τον Οκτώβριο 2023! Δες αναλυτικά στο βίντεο αλλά διάβασε και την γραπτή σου πρόβλεψη ! Καλό Μήνα!

Α Δεκαήμερο:Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο βρίσκεσαι συναισθηματικά πιεσμένος αλλά και έτοιμος να κόψεις τις ρίζες του παρελθόντος. Οι συναισθηματικές απογοητεύσεις κρίνονται κάπως αναπόφευκτες ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα όπου ο Άρης περνά στο Σκορπιό και βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον Ταύρο που θα σε επηρεάσει άμεσα! Ανησυχίες και προβληματισμοί για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις βάσεις σου, είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Κάποιο στόχοι δεν υλοποιούνται και αυτό άλλοτε σε θλίβει, άλλοτε σε θυμώνει! Οι πιέσεις του Οκτωβρίου όμως, σε θέτουν άμεσα σε εγρήγορση και να κινητοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες προκειμένου να διαχειριστείς και να λύσεις ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά! Τα οικονομικά παρόλο που σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά και βρίσκεσαι σε μία περίοδο περιορισμού,  αυτό το μήνα δίνονται και λύσεις αποκατάστασης. Στα αισθηματικά ο μήνας κρύβει τα αγκάθια του και τις συναισθηματικές απογοητεύσεις του, κάποιοι κύκλοι κλείνουν!

Β Δεκαήμερο:  Μήνας ανταμοιβής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Οκτώβριος για σένα! Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει την ώθηση να κατακτήσεις τους στόχους σου, να έχεις περισσότερη κερδοφορία, αλλά και να βελτιώσεις σημαντικά την ψυχολογική σου διάθεση! Το διάστημα 11-15/10 με τον Ερμή στο Ζυγό,  υπάρχουν σκέψεις, προτάσεις, σχέδια που αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα σεμινάριο, προχωρούν κάποιες νομικές υποθέσεις, ή και λαμβάνεις χαρούμενα νέα που σε κάνουν να είσαι αρκετά αισιόδοξος. Η περίοδος 20-29/10 είναι άκρως ευεργετική για τα οικονομικά σου, ευνοούνται υποθέσεις πωλήσεων, μισθώσεων, επενδύσεων, ή και θέματα ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα και στον αισθηματικό τομέα λαμβάνεις τις ικανοποιήσεις σου ! Από τις 27/10 οι μέρες σου αποκτούν περισσότερο δράση σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σου … Είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί μία σημαντική ευκαιρία που θα χρειαστεί να πάρεις και κάποιο ρίσκο! Ανοίγονται καλές προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης!

 Γ Δεκαήμερο:  Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στο Λέοντα όπου μέχρι τις 9/10 διευκολύνει πολύ θέματα σχέσεων – συνεργασιών και παρόλο που δεν υπάρχει ένα σταθερό πλαίσιο όπως εσύ θα ήθελες, αναμένεται κάποιες ικανοποιήσεις να τις λάβεις! Η πρόκληση του μήνα κυρίως έγκειται σε νομικές υποθέσεις (αν βρίσκεσαι σε αναμονή) οι οποίες θα σε ζορίζουν,  σε εκπαιδευτικό προσανατολισμό (αν είσαι φοιτητής) όπου πολύ πιθανό είναι να αλλάξεις κατεύθυνση, όπως επίσης και η ψυχολογία σου κάποιες στιγμές θα είναι πιο «βαριά» εξαιτίας των αρνητικών σκέψεων που διεγείρουν τον φόβο σου για το αύριο! Στα οικονομικά ο μήνας μπορεί να ξεκινά με στασιμότητα και καθυστέρηση, ολοκληρώνεται όμως με κερδοφορία και μεγαλύτερη άνεση! Ο αισθηματικός τομέας δεν έχει μεγάλες και εντυπωσιακές εξελίξεις,  τα γεγονότα του μήνα είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Οκτώβριος 2023
Επόμενο άρθροΙχθύς Οκτώβριος 2023
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.