Widgets Magazine

Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου για τον Οκτώβριο 2023! Δες αναλυτικά στο βίντεο αλλά διάβασε και την γραπτή σου πρόβλεψη ! Καλό Μήνα!

Α Δεκαήμερο:Ο Οκτώβριος για το ζώδιο και δεκαήμερο σου είναι ο μήνας που σε «ταρακουνά» ή αλλιώς αφυπνίζει, να αφήσεις περισσότερο χώρο στην ζωή σου για ότι σου δίνει χαρά, για ότι σε ικανοποιεί! Η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει μοιραίες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σημαίνει ότι συνειδητοποιείς ότι έχει σβήσει ο έρωτας από μία μόνιμη σχέση σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ακάλυπτος, σε άλλες περιπτώσεις η Έκλειψη αυτή θα φέρει κάτω από δύσκολες ή περίεργες συνθήκες ένα νέο έρωτα. Το διάστημα 5-10 Οκτωβρίου προχωρούν επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, αποφάσεις ή απαντήσεις για δουλειά, σε διακατέχει το στρες για αποφάσεις που πρέπει να παρθούν στην εργασία, αλλά  τα προχωράς επιτυχώς. Ο Άρης από τις 12/10 και ο Ερμής από τις 22/10 στο Σκορπιό θα φέρουν έντονη κινητικότητα στην κοινωνική σου ζωή, ενεργοποιείσαι πολύ περισσότερο σε ομάδες, συλλόγους ή είσαι πιο κοινωνικός και ανοιχτός σε νέες φιλίες ή νέες συμμαχίες. Παίρνεις πρωτοβουλίες τις οποίες άμεσα εφαρμόζεις για να υλοποιήσεις κάποια σχέδια και φιλοδοξίες σου και θα τα καταφέρεις να βάλεις μία πιο σταθερή μορφή σε όλα όσα σχεδιάζεις! Η Αφροδίτη από την Παρθένο το διάστημα από 9-20/10, στον έρωτα ευνοεί ταξιδάκια, ανανέωση, ένα ερωτικό ειδύλλιο ή και μία νέα σχέση με άτομο που έχεις χιλιομετρική απόσταση ή διαφορά ηλικίας. Στα οικονομικά είναι ένα διάστημα που σε βοηθά να τακτοποιήσεις κάποιες νομικές σου υποθέσεις.

Β Δεκαήμερο: Οκτώβριος λοιπόν … ένας μήνας πιο ζόρικος για σένα που έχεις γεννηθεί 8-10/1 όπου η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης θα είναι αρκετά αισθητή φέρνοντας προκλήσεις και δοκιμασίες σε καριέρα, γάμο και σε προσωπικούς στόχους. Ωστόσο, σε αυτό το μήνα δεν θα λείψουν και οι σημαντικές ευκαιρίες για τους εκπροσώπους του δικού σου δεκαήμερου, οι ευκαιρίες αυτές θα είναι πιο έκδηλες στο δεύτερο μισό του μήνα. Ο Δίας ανάδρομος από τον Ταύρο, προσφέρει ευκαιρίες για χαμόγελα, για έρωτα, για ικανοποίηση, για δημιουργικές επιχειρηματικές δραστηριότητες και μέσα από δύσκολες ή περίεργες συνθήκες είναι βέβαιο ότι θα βρεθείς κερδισμένος.  Το διάστημα 20-29/10 η Αφροδίτη από την Παρθένο (σε τρίγωνο με τον Δία στις 22/10) προσφέρει την ευκαιρία για ένα ταξίδι που πάντα ήθελες ή για μία νέα οικονομική συμφωνία,  ή για μία νέα προοπτική / άνοιγμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Το διάστημα από τις 27/11 έως το τέλος του μήνα, είναι εξαιρετικό για θέματα που αφορούν τον έρωτα, την κοινωνικοποίησή σου, τις νέες γνωριμίες,  ή και τις αποφάσεις εκείνες για να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις άμεσα μία προσωπική σου επιθυμία!

 

Γ Δεκαήμερο: Αρκετά σκληρός αναμένεται ο Οκτώβριος για το ζώδιο σου! Μπορεί ο μήνας να ξεκινά με σημαντική ανάσα για τα οικονομικά σου και με την ευκαιρία να μπορείς να διαχειριστείς πιο ευέλικτα τα έξοδά σου, δεν παύει ωστόσο η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στο Ζυγό, αλλά και οι δύσκολες όψεις του Άρη από το Ζυγό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τους Δεσμούς Σελήνης, να φανερώνουν ότι καλείσαι αυτή την περίοδο να κλείσεις οριστικά κάποια κεφάλαια στην ζωή σου! Θυμός, ένταση και γεγονότα που προκαλούν την αντοχή σου, έρχονται για θέματα που αφορούν την καριέρα, την κοινωνική εικόνα, το γάμο,  αλλά και την οικογένεια! Πολλές φορές μπορεί να αισθάνεσαι ότι η ζωή τα έχει φέρει έτσι που πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην ζωή σου και αυτό είναι κάτι που θέλοντας ή μη θα αναγκαστείς να το κάνεις αυτό το μήνα.  Είναι όμως μία περίοδος που δεν θα λείψουν οι καβγάδες, οι έντονες αντιπαραθέσεις και πολλές φορές ακόμα και η δική σου συμπεριφορά μπορεί να γίνει πιο σκληρή από ότι συνήθως.  Το πρώτο μισό του μήνα κρίνεται αρκετά πιο δύσκολο και εσύ θα χρειαστεί να αποφύγεις την έκθεσή σου σε κινδύνους, την παρορμητικότητα, αλλά θα χρειαστεί να προστατέψεις την κοινωνική εικόνα, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο εσένα και την φυσική κατάσταση! Ο μήνας καθώς ολοκληρώνεται με τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, προσφέρει διέξοδο και ευχάριστες αλλαγές που θα σε τονώσουν οικονομικά και ψυχαγωγικά!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Οκτώβριος 2023
Επόμενο άρθροΥδροχόος Οκτώβριος 2023
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.