Widgets Magazine

Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου για τον Οκτώβριο 2023! Δες αναλυτικά στο βίντεο αλλά διάβασε και την γραπτή σου πρόβλεψη ! Καλό Μήνα!

Α Δεκαήμερο:Έχεις καιρό να διαβάσεις χαρούμενες προβλέψεις, ίσως μάλιστα από τον Μάρτιο του 2023 όπου πέρασε ο Κρόνος στο ζώδιο σου, να ένιωσες σταδιακά ένα πολύ μεγάλο βάρος ευθύνης, το οποίο σε προσγείωσε στην πραγματικότητα και σε ανάγκασε να δεις κάποιες καταστάσεις πιο λογικά και ρεαλιστικά! Ο Οκτώβριος είναι ένας θετικός μήνας ωστόσο για το δικό σου ζώδιο, στην πορεία του παίρνεις τελικές αποφάσεις για το μέλλον σου, αποφάσεις που τις σκεφτόσουν εδώ και πολύ καιρό! Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 9/10 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των σχέσεων, στις 10/10 θα υπάρξει η διάθεση για μοναχικότητα ή και οριοθέτηση μίας σχέσης για σένα που έχεις γεννηθεί 20-22/2. Ο Άρης από τις 12 και ο Ερμής από τις 22  του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού σε παρακινούν για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και την εμπειρία σου , να κάνεις ένα σημαντικό ταξίδι, να προχωρήσεις σε μία νέα συμφωνία, να έχεις επιτυχία και σταθεροποίηση σε έγγραφα νομικού χαρακτήρα! Κασταλλάζεις πιο ώριμα σε μία νέα φιλοσοφία και στάση ζωής.

Β Δεκαήμερο: Μήνας αισιόδοξος, με καλές προοπτικές και με ρομαντικές στιγμές που θα σου δώσουν δύναμη, θάρρος και χαρά! Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους θετικούς μήνες της χρονιάς για να προχωρήσεις σε μία νέα συνεργασία, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δεχθείς προτάσεις και ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου πρόοδο. Είναι όμως και ένας τυχερός μήνας για την αισθηματική σου , όπου μία όμορφη εξέλιξη ή και πρόταση θα αναζωογονήσει την σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος, ή αν είσαι ελεύθερος θα έχεις τα «τυχερά» νέων γνωριμιών! Στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου (εργασία – οικονομικά) ο μήνας ανοίγει τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν καρπούς λίγο αργότερα!

Γ Δεκαήμερο: Οκτώβριος λοιπόν ένας μήνας που θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή στις επενδύσεις σου, στις οφειλές σου, στα χρέη που μπορεί να υπάρχουν,  αλλά και στις προτάσεις που θα δεχθείς, προκειμένου να κάνεις τις επιλογές εκείνες που θα είναι για το συμφέρον σου! Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, κρούει το καμπανάκι για οικονομικές απώλειες και αυτό ακριβώς πρέπει να διαφυλάξεις με κάθε τρόπο! Θα πρέπει να έχεις και κατά νου ότι και κάποιοι άνθρωποι που σε προσεγγίζουν μπορεί να έχουν από εσένα έναν απώτερο σκοπό  – δεν είναι απαραίτητο ότι αυτός ο σκοπός είναι μόνο το οικονομικό όφελος , μπορεί να είναι και άλλου είδους -! Μείνε μακριά από ωφελιμιστές, δήθεν κόλακες, ή και άτομα που έχουν ροπή προς το κουτσομπολιό!  Ήδη από το ξεκίνημα του μήνα η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 2/10 μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη, να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις ή να μην μπορείς να δεις και να κρίνεις καθαρά κάποια δεδομένα, προσπάθησε λοιπόν να αναβάλεις σημαντικές αποφάσεις στο ξεκίνημα του μήνα! Παρόλο που ο μήνας διεγείρει έντονα συναισθήματα και έχει παγίδες, ολοκληρώνεται με χαρά, ικανοποίηση και ευκαιρίες για ανανέωση στην προσωπική ζωή και στις σχέσεις σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Οκτώβριος 2023
Επόμενο άρθροΜηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2023 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.