Widgets Magazine

Φίλοι μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με προβλέψεις σε βίντεο και γραπτές για το ζώδιο και δεκαήμερό σας!

Α’ Δεκαήμερο: Ο Οκτώβριος φίλε μου Υδροχόε ξεκινά με ένταση και με εσένα να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και βιασύνη, με την διάθεση να τρέξεις πιο γρήγορα τις υποθέσεις σου! Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, η διάθεσή σου είναι ευερέθιστη, σημαντικό είναι να αποφύγεις τον καβγά αλλά και να δείξεις παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις και στο όχημά σου! Τα επαγγελματικά σου και η πορεία της καριέρας σου, βρίσκονται στο επίκεντρο της σκέψης σου αυτό το μήνα αλλά και των επαφών / επικοινωνιών που θα έχεις. Σημαντικό είναι να κλείσεις εκκρεμότητες (επαφές/ συμφωνητικά πριν τις 14/10 γιατί μετά ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Ανατροπές σχεδίων, σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και επαναφορά προβλημάτων που σε απασχόλησαν στο παρελθόν είναι μέσα στο “μενού” αυτού του μήνα ιδιαίτερα την περίοδο 19-28 Οκτωβρίου 2020. Σημαντικό είναι αυτή την εποχή να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου αλλά και να μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ! Μία ανάσα στα οικονομικά σου θα σου δοθεί την περίοδο 2-11 Οκτωβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Οικογενειακά ζητήματα, ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και αναταραχές / αλλαγές στην προσωπική σου ζωή είναι μέσα στα γεγονότα του μήνα, ενώ αυτή η τάση κορυφώνεται καθώς οδεύουμε στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Ταύρο! Η αισθηματική σου ζωή δεν έχει μία σταθερή μορφή αυτό το μήνα, ενώ δεν λείπει και η διάθεση σου για κόντρα και απελευθέρωση! Δεν λείπει το πάθος και ο ερωτισμός, όμως οι διαθέσεις σου είναι αρκετά πιο άστατες.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Οκτώβριος ξεκινά με εσένα να είσαι απόλυτα δοσμένος σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, με σκέψεις, συζητήσεις και επαφές, που σου δίνουν το κίνητρο για αποφάσεις ή και για νέες συμφωνίες. Φρόντισε ωστόσο ως τις 14 του μήνα να έχεις κλείσει τις εκκρεμότητές σου γιατί στη συνέχεια ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος, φέρνοντας μπλοκαρίσματα ή και δυσχαίρεια στην ροή και εξέλιξη των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Μία μεγάλη ανακούφιση θα σου δοθεί στα οικονομικά σου αυτό το μήνα ιδιαίτερα την περίοδο 11-20 Οκτωβρίου όπου μπορείς να διευθετήσεις καλύτερα λογαρισμούς / γραφειοκρατικές υποθέσεις αλλά και εκκρεμότητες. Σε κάθε περίπτωση οι οικονομικοί χειρισμοί θα πρέπει να είναι λεπτομερείς, αναλυτικοί και ρεαλιστικοί! Από τις 17 του μήνα και έπειτα ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού δυσχαιρένει το επικοινωνιακό κλίμα και οι μέρες σου είναι αρκετά πιο εκρηκτικές. Χρειάζεται προσοχή στα νεύρα, στο θυμό και στην ένταση στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας, ενώ πρέπει να είσαι πιο επιμελής σε θέματα που αφορούν το όχημα, τις μετακινήσεις σου! Τον Οκτώβριο εντέλει θα καταφέρεις να αναπτερωθείς ψυχολογικά, να βοηθηθείς έστω και την τελευταία στιγμή σε καταστάσεις που σε ταλανίζουν.

Γ’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζεις τον Οκτώβριο με ερωτική διάθεση, ή τουλάχιστον με πιο τονισμένο το αίσθημα της συντροφικότητας αφού η Αφροδίτη διελαύνει ακόμα το ζώδιο του Λέοντα ως και τις 2 του μήνα. Αξιοποίησε στο ξεκίνημα του μήνα τις ευκαιρίες εκείνες που θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που ποθείς. Εως τις 17 του μήνα ο Άρης κινείται ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού, προκαλώντας μεγάλη ένταση ή και θυμό ο οποίος εκφράζεται έντονα στις επικοινωνίες και στις επαφές σου! Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου, στο όχημα, αλλά και στις κινήσεις σου … Δεν είναι το ιδανικό διάστημα για σημαντικές πρωτοβουλίες, ενώ καλό είναι να λειτουργείς με αυτοσυγκράτηση στις επικοινωνίες σου, γιατί τα σκάνδαλα και οι αποκαλύψεις μυστικών μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν αυτό το μήνα η αιτία ενός μεγάλο αναβρασμού! Τα επαγγελματικά σου σε προβληματίζουν καθώς και το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από αυτά! Η ψυχολογία σου αρκετές στιγμές θα είναι πιο “βαριά” εξαιτίας των αρνητικών σκέψεων που τώρα δεν μπορείς εύκολα να ελέγξεις. Από τις 16 του μήνα, θα υπάρξουν επαφές, συμφωνίες, προτάσεις, σχέδια που θα εγκαινιάσουν ένα νέο κύκλο για σένα! Στα θετικά σημεία του μήνα είναι ότι η περίοδος 20-28 Οκτωβρίου φέρνει χαρούμενες εξελίξεις για τα οικονομικά σου (κάποιο δώρο ή έξτρα εισόδημα) που σου δίνει ανάσα! Το πάθος δεν λείπει απο την αισθηματική σου ζωή, σημαντικό όμως είναι να αποσαφηνίσεις μέσα σου τι ακριβώς θες και να κάνεις και τις κατάλληλες επιλογές.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here