Widgets Magazine

Φίλοι μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με προβλέψεις σε βίντεο και γραπτές για το ζώδιο και δεκαήμερό σας!

Α’ Δεκαήμερο: Ο Οκτώβριος ξεκινά με ένταση και ανησυχία για τα οικονομικά σου φίλε μου Ιχθύ, όπου με την Πανσέληνο που σχηματίζεται 1η Οκτωβρίου, είναι φανερό ότι υπάρχουν έκτακτα έξοδα ή υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν οι οποίες και σου προκαλούν μεγάλο εκνευρισμό! Αυτό το μήνα δεν θα λείψουν ωστόσο και οι επικοινωνιακοί αιφνιδιασμοί, οι ειδήσεις από ανθρώπους που έχεις να ακούσεις ή να δεις καιρό, οι συχνές μετακινήσεις , αλλά και οι προτάσεις ή τα σχέδια που έχουν άρωμα παρελθόντος! Αναθεωρείς αρκετές από τις σκέψεις , τις ιδέες και τις αποφάσεις σου ιδιαίτερα το διάστημα 19-28 Οκτωβρίου! Σημαντικό είναι ωστόσο σε αυτό το διάστημα, να δείξεις παραπάνω προσοχή στα έγγγραφα, στις επαφές και στις μετακινήσεις σου γιατί ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος! Αξιολόγησε σωστά τις κασταστάσεις γύρω σου απέφυγε όμως αυτή την περίοδο σημαντικές υπογραφές ή δεσμεύσεις οι οποίες αργότερα είναι πολύ πιθανό να αναθεωρηθούν! Τα αισθηματικά σου θα έχουν ανανέωση αυτό το μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου βελτιώνει την συντροφική σου ζωή αλλά φέρνει και ευχάριστες εξελίξεις που σε τονώνουν! Το πιο θετικό διάστημα για τα αισθηματικά σου είναι η περίοδος 2-11 Οκτωβρίου!

B’ Δεκαήμερο: Μήνας αναθεωρήσεων είναι ο Οκτώβριος για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ του δευτέρου δεκαημέρου. Στην πορεία του αλλάζουν οι σκέψεις, οι ιδέες σου, ενώ δεν λείπουν και οι επαφές σου με ανθρώπους του παρελθόντος που βρισκόσουν σε αποσταση ιδιαίτερα την περίοδο 14-19/10. Νομικά έγγραφα, προγραμματισμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, μετακινήσεις / ταξίδια καλό είναι να τα πραγματοποιήσεις πριν την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή (δηλαδή πριν τις 14 του μήνα). Ο Οκτώβριος ωστόσο έχει και τα ρομάντζα του, τις τρυφερές του επαφές, την βελτίωση στη σχέση σου, την ανάπτυξη της συντροφικότητας, αφού η Αφροδίτη θα διελαύνει από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου! Παν μέτρον άριστον ωστόσο θα χρειαστεί στον τομέα των σχέσεων γιατί τα όνειρα και οι επιθυμίες μπορεί να οδηγήσουν σε ουτοπικές φαντασιώσεις και εξιδανικεύσεις. Ένα φλέγον θέμα που θα σε ταλαιπωρήσει αυτό το μήνα είναι τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα από τις 17 Οκτωβρίου και έπειτα όπου ο Άρης θα κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Κριού! Λάθη του παρελθόντος, έχουν τα επακόλουθά τους σε αυτό τον τομέα, ενώ η διαχείριση υποχρεώσεων θα πρέπει να είναι συγκροτημένη και όχι παρορμητική! Οι φίλοι, η δικτύωση και οι γνωριμίες, αποτελούν το “ατού” σου και για αυτό το μήνα!

Γ Δεκαήμερο: Καλωσορίζεις τον Οκτώβριο με την διάθεση για βελτίωση της καθημερινότητάς σου, των ρυθμών σου, της φυσικής σου κατάστασης αλλά και με τις ευκαιρίες εκείνες που μπορούν να επιφέρουν περισσότερη αρμονία στον τρόπο της ζωής σου! Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να αποτελούν ένα μεγάλο ζόρι και το πιο απαιτητικό διάστημα κρίνεται η περίοδος έως και τις 17 Οκτωβρίου. Σε αυτό το διάστημα δείξε προσοχή στις επενδύσεις σου, στις οικονομικές δοσοληψίες σου και απέφυγε τις τολμηρές αποφάσεις που έχουν ρίσκο! Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού ακολουθείς ένα πιο αυστηρό πλαίσιο για την διαχείριση των οικονομικών σου και βάζεις σε τάξη κάποιες εκκρεμότητές σου! Σημαντικό ατού του μήνα είναι τα αισθηματικά σου, τα οποία βελτιώνονται και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές ιδιαίτερα την περίοδο από τις 20-28 Οκτωβρίου! Έρχεται πιο κοντά με το σύντροφο κάνοντας κοινά όνειρα ή και σχέδια! Το διάστημα αυτό ωστόσο κρίνεται ιδανικό και για μία νέα γνωρμία που θα έχει πιο σταθερές βάσεις και μία καλή προοπτική.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Οκτώβριος 2020 Μηνιαίες προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΟκτώβριος 2020 Αστρολογικές Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here