Widgets Magazine

Φίλοι μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με προβλέψεις σε βίντεο και γραπτές για το ζώδιο και δεκαήμερό σας!

Α’ Δεκαήμερο: Ο Οκτώβριος ξεκινά γεμάτος ένταση, νευρικότητα αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται την 1η Οκτωβρίου, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν την προσωπική ζωή, το σπίτι και την οικογένεια που είναι φανερό ότι σου προκαλούν αναβρασμό! Απέφυγε τα έντονα ξεσπάσματα αλλά και τα καβγαδάκια με τους οικείους σου! Με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, δεν λείπουν αυτό το μήνα οι επικοινωνίες, οι επαφές και οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, ενώ το διάστημα από τις 19-28/10 θα έρθεις σε επαφή και με άτομα αγαπημένα του παρελθόντος. Δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για μία αισθηματική επανασύνδεση, ή για να προχωρήσει τώρα μία ερωτική ιστορία που οι ρίζες της ανήκουν στο παρελθόν! Ο μήνας έχει ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης και εκπλήξεων που θα σε αναζωογονήσουν! Υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά, την τεκνοποίηση, τα δημιουργικά ή και επιχειρηματικά σχέδια είναι φανερό ότι αυτό το μήνα γίνοται πηγές ευχάριστου αιφνιδιασμού!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Οκτώβριος στο ξεκίνημά του έως και τις 17 του μήνα, σου προσφέρει την ευχάριστη προοπτική επαφών / συναντήσεων με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου, με άτομα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου ή και με φιλικά πρόσωπα που βρισκόσουν σε απόσταση! Συνάμα διανύεις μία περίοδο όπου οι σκέψεις και οι αποφάσεις σου μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στην αξιοποίηση των ευκαιριών προκειμένου να κατακτήσεις μία επιθυμία ή ένα σχέδιο! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, βελτιώνει τις συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να έρθεις πιο κοντά επικοινωνιακά με το ταίρι σου και να κάνετε όνειρα από κοινού για την πορεία σας. Από την άλλη πλευρά αν είσαι σε περίοδο μοναξιάς, η δικτύωση θα φέρει και μία νέα ίσως και ασυνήθιστη γνωριμία η οποία και θα σε ανανεώση! Το διάστημα 11-20 Οκτωβρίου είναι ιδανικό για να ικανοποιηθείς μέσα από μία αισθηματική εξέλιξη, μία οικονομική συμφωνία, μία νέα δημιουργική δραστηριότητα… Πάμε όμως τώρα και στα δύσκολα του μήνα, που αφορούν τις πολύ προσωπικές αλλά και οικογενειακές σου υποθέσεις. Ο Άρης ανάδρομος από το β΄δεκαήμερο του Κριού, σε επηρεάζει στενά από τις 17 του μήνα, γεγονός που σε κάνει να βρίσκεσαι σε έναν εσωτερικό αναβρασμό και σε ένταση … Η επανεμφάνιση προκλήσεων και δοκιμασιών σε αυτό τον τομέα διεγείρουν έντονα τον θυμό σου, ενώ η υπερβολή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα και συγκρούσεις με το άτομο που συμβιώνεις είτε και με την οικογένεια. Χαλάρωσε τους τόνους και προσπάθησε να βρεις την “χρυσή τομή” που θα σε κάνει να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις! Σε όλη την πορεία του μήνα, ακόμα και κάτω από δύσκολες ή και νευρικές συνθήκες έχεις και τις ευκαιρίες εκείνες που σε βοηθούν στην ανάπτυξη και εξέλιξη νέων προοπτικών για τη ζωή σου !

Γ’ Δεκαήμερο: Οι συνθήκες γύρω σου εξακολουθουν να είναι πιεστικές, ο Οκτώβριος δεν είναι ένας εύκολος μήνας, αφού τώρα κορυφώνονται και εξελίσσονται υποθέσεις που σε ταλάνιζαν από το ξεκίνημα αυτού του έτους! Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού εντείνει ως τις 17 του μήνα τη νευρικότητα, την υπερένταση, την εσωτερική ψυχολογική αναμόχλευση που σου προκαλεί αναβρασμό … Οι εντάσεις αρκετές φορές εκτονώνονται με έντονο τρόπο, ή και με καβγάδες με τα άτομα που συμβιώνεις ή την οικογένεια. Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο δοκιμασιών που αφορούν την προσωπική οικογενειακή ζωή αλλά και τα επαγγελματικά σου και αναγνωρίζεις ότι αυτή την περίοδο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή, σφίγγοντας τα δόντια και λειτουργώντας με ρεαλισμό και αυτοσυγκράτηση. Από τις 16 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό ανοίγει ένας νέος κύκλος στα επαγγελματικά σου, δεν λείπουν όμως και οι μεγάλες πιέσεις… Αρκετά πιθανή εκδοχή αυτό το μήνα είναι η διακοπή σου από μία εργασία και η έναρξη μίας νέας. Τα οικονομικά σου είναι πιο βελτιωμένα στις πρώτες ημέρες του μήνα. Τα αισθηματικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου, δεν παύει όμως το διάστημα 20-28 του μήνα να κρίνεται ευνοϊκό, για επικοινωνία με το σύντροφο, σχέδια για την πορεία και την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής, ή ακόμα και μία γνωριμία η οποία προκύπτει κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Οκτώβριος 2020 Μηνιαίες προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΥδροχόος Οκτώβριος 2020 Μηνιαίες προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here