Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο και γραπτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ  Βρίσκεσαι σε ένταση από το ξεκίνημα του μήνα, ενώ η αστάθεια και οι εναλλαγές που έχει η ζωή σου το τελευταίο διάστημα, δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος, απεναντίας χορεύεις ακόμα στον ρυθμό των αλλαγών στον τομέα της προσωπικής, οικογενειακής αλλά και επαγγελματικής ζωής. Και αυτό το μήνα δεν λείπουν οι αντιπαραθέσεις με την οικογένεια, οι αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την δομή της ζωής σου αλλά και την πορεία των επαγγελματικών σου! Ιδιαίτερα τα επαγγελματικά αποτελούν τον πυρήνα ανησυχίας όπου οι εξελίξεις έρχονται διαφορετικά από ότι υπολόγιζες… Σχέδια, αποφάσεις ανατρέπονται, μέσα σε όλο αυτό το κύμα αλλαγής όμως καλό είναι να συγκρατήσεις και εσύ από την πλευρά σου την ευερεθιστικότητα που μπορεί να σε οδηγήσει σε ξαφνικές / ξεροκέφαλες επιλογές που θα μετανιώσεις. Ο αισθηματικός τομέας βρίσκεται και αυτός με την σειρά του σε μία φάση αναθεώρησης. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι καλή για επαφή / επικοινωνία με τη σχέση ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, όμως μεταξύ μας τα δεδομένα δεν σε καλύπτουν, είτε γιατί οι συνθήκες δεν είναι σταθερές, είτε γιατί εσύ μέσα σου δεν αισθάνεσαι ότι είσαι σε ετοιμότητα για σταθερότητα. Με την Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους διακρίνεις , εντοπίζεις τις αισθηματικές ελλείψεις και αυτό σε βοηθά εντέλει να ακολουθήσεις μία νέα πορεία με ζητούμενο την ικανοποίηση και την χαρά μέσα από μία ερωτική ιστορία η οποία εντέλει θα μπορέσει να ικανοποιήσει το ζητούμενο σου την αποκατάσταση της αρμονίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ Ένας ενεργητικός και αρκετά δυναμικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου! Στην πορεία του θα πρέπει πάντα να θυμάσαι πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει αλλά και ότι σε κατάσταση θυμού καμία επαφή / επικοινωνία δεν μπορεί να φέρει τα θετικά αποτελέσματα.  Το μυαλό σου θα είναι σε εγρήγορση σε όλη την διάρκεια του μήνα,  ο παρορμητικός τρόπος έκφρασης αλλά και αποφάσεων μπορεί εντέλει να προκαλέσει καβγαδάκια με το περιβάλλον σου! Χρήσιμο είναι να αποφύγεις ατυχηματάκια, προβλήματα μεταφορικού μέσου λόγω έλλειψης καλής διαχείρισης ιδιαίτερα ως τις 14/11. Στο υπόλοιπο μισό του μήνα οι πρωτοβουλίες και οι κινήσεις που θα κάνεις, θα σε βοηθήσουν να συγκροτήσεις καλύτερα τη ζωή σου! Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι εύνοια αυτό το μήνα και έχεις τις επαφές και τα στηρίγματα που εντέλει μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις θετικές εξελίξεις τόσο στα εργασιακά, όσο και στα οικονομικά που δίνονται λύσεις.  Στα αισθηματικά ο μήνας προδιαθέτει για νέες εμπειρίες, φλερτ, ενώ οι αποφάσεις της στιγμής θα εφαρμόζονται άμεσα και θα φέρουν θετικές εξελίξεις στα ερωτικά! Η εύνοια για γνωριμίες αυτό το μήνα προέρχεται από επαφή στο διαδίκτυο, με σεμινάριο,ή με άτομο που είναι μακριά ή έχετε χιλιομετρική διαφορά.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΥΔΡΟΧΟΟ Το Νοέμβριο  θέτεις νέους στόχους για το μέλλον σου , είσαι αρκετά πιο φιλόδοξος και έτοιμος να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και τις αναποδιές αυτής της χρονιάς και το πιο εξαιρετικό νέο είναι ότι θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα.  Αν ο τομέας της εργασίας δεν σε ενδιαφέρει ή δεν σε αφορά, τότε είναι βέβαιο ότι αυτό το μήνα ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά, βρίσκεις λύσει για θέματα που ταλάνισαν τον γάμο σου ή μπορείς να δεις μία ανοδική και προοδευτική εξέλιξη στους στόχους σου! Έχεις την δυνατότητα να δουλέψεις περισσότερο εσωτερικά και να νιώσεις σταδιακά μία ψυχική ανάταση! Από την άλλη πλευρά και στον αισθηματικό σου τομέα ο μήνας είναι αρκετά πιο αισιόδοξος, δίνοντας τον  αέρα επικοινωνιών, γνωριμιών, επαφών. Σχέσεις από το διαδίκτυο, από ένα σεμινάριο, με διαφορά ηλικίας, από απόσταση είναι μέσα στα ατού του μήνα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση τότε ο μήνας βοηθά την βελτίωση και την ανανέωση της σχέσης σου , καλύτερο διάστημα η περίοδος 14-21/11. Σε αυτήν την περίοδο δείξε παραπάνω προσοχή σε νομικά έγγραφα οικονομικής φύσεως.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΙχθύς Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here