Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο και γραπτές.

ΙΧΘΥΣ Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ Ο μήνας ξεκινά με φανερή εύνοια τα οικονομικά γεγονός που θα ελαφρύνει σημαντικά την ψυχολογία σου. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου και γιατί όχι να αναζωπυρώσεις και την σεξουαλική σου ζωή.  Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που έχει τονισμένο το στοιχείο της επικοινωνίας (ιδιαίτερα το διάστημα 10-18/11). Οι ξαφνικές εμπνεύσεις και αναλαμπές, οι απρόσμενες συναντήσεις / γνωριμίες , οι προτάσεις που θα δεχθείς θα είναι τα «ατού» αυτής της περιόδου που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου.  Την προσοχή σου θέλω μόνο κοντά τις 17/11 , σε μετακινήσεις, επικοινωνίες, βλάβες ηλεκτρολογικών / τεχνολογικών συσκευών.  Το πιο σημαντικό σημείο του μήνα, είναι η Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/11. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, αναμένεται να σε προβληματίσουν και να διαταράξουν την ισορροπία και την σταθερότητά σου!

ΙΧΘΥΣ Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να πιστέψεις σε αυτά, να μην χάνεις την ελπίδα σου και να μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες να σε παρασύρουν σε παρορμητικές αντιδράσεις.  Το Νοέμβριο θα έχεις θετικές εξελίξεις σε σχέδια, επαφές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, σε νέες προοπτικές, σε νομικές υποθέσεις, σε συναντήσεις / επικοινωνίες με άτομα που μπορούν να στηρίξουν προοδευτικά τα βήματά σου! Ο ρομαντισμός, το όραμα, η θετική διάθεση δεν λείπουν ενώ οι συνθήκες φαίνεται ότι σε βοηθούν να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου! Τα οικονομικά σου είναι το ευάλωτο σημείο σου σε όλη την διάρκεια του μήνα, τα έξοδα τρέχουν και ιδιαίτερα ως τις 14 του μήνα είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ισορροπία γιατί θα υπάρχουν καθυστερήσεις σημαντικές. Στο υπόλοιπο μισό του μήνα οι κινήσεις και οι πρωτοβουλίες που αφορούν τον οικονομικό τομέα θα μπορέσουν να έχουν μία πιο γρήγορη τροπή! Από συναισθηματικής πλευράς είναι σημαντικό να κατευνάσεις τις ανασφάλειές και την αναβλητικότητα.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΙΧΘΥ Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που ανοίγει νέες προοπτικές μπροστά σου, σε κάνει πιο αισιόδοξο, ελπιδοφόρο και σου δίνει την ώθηση για νέες ενάρξεις. Διακρίσεις σε συλλόγους, ομάδες, ή σημαντικές εξελίξεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον σου δίνουν μία μοναδική ανταμοιβή αυτό το μήνα. Δεν παύει ωστόσο να κρίνεται απαραίτητο το να είσαι πλέον αρκετά πιο επιλεκτικός στους ανθρώπους που συνεταιρίζεσαι, συναναστρέφεσαι. Έγγραφα, συμφωνίες, μετακινήσεις, επικοινωνίες, έχουν μία πολύ καλύτερη ροή αυτό το μήνα και ήδη από τα μέσα Νοεμβρίου μπορείς να προωθήσεις με τον πιο ευνοϊκό για σένα τρόπο ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, τα νομικά, την τεχνολογία, τα ταξίδια, τις επαφές σου! Στα οικονομικά συνεχίζουν να υπάρχουν οι πιέσεις, έχεις την ευκαιρία μίας ανόδου η οποία έρχεται την περίοδο 14-21 Νοεμβρίου , δεν παύει όμως οι περιορισμοί να ασκούν μία έντονη πηγή άγχους που σου στερεί το αίσθημα της αναμελιάς. Προσοχή στα αδιέξοδα ερωτικά πάθη, προτίμησε τις λύσεις ή και τους ανθρώπους που έχουν κάτι νέο να σου προσφέρουν στον αισθηματικό τομέα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΝοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο & δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here