Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο και γραπτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που έχει τις εναλλαγές του, προσφέρει τις θετικές του ευκαιρίες για δικτύωση, γνωριμίες, επαφές, στήριξη από συλλογικά περιβάλλοντα, για ερωτικά, δημιουργικά ή επιχειρηματικά σχέδια, δεν παύει όμως να είναι υπαρκτό και το στρες. Η αισθηματική σου ζωή έχει τις ευχάριστες εκπλήξεις της τόσο στην αρχή του μήνα όσο και την περίοδο 10-18 Νοεμβρίου όπου δεν θα λείψουν οι επικοινωνίες που θα σε τονώσουν. Για τα επαγγελματικά σου κρίνεται θετική η πρώτη εβδομάδα του μήνα που σου δίνει την προοπτική να ευοδωθούν δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια, ενώ  ορατή θα είναι η έμπνευση αλλά και το μεράκι σου για εργασία. Η Έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στο τέλος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνει πιο ευάλωτο, νευρικό, για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, την ρουτίνα σου! Οι εξελίξεις δεν σε ικανοποιούν απεναντίας σου προκαλούν μεγάλο φόρτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ Μήνας με αρκετές συγκρούσεις, συναισθηματικές εντάσεις και καβγαδάκια με τους οικείους σου προβλέπεται ο Νοέμβριος. Υπάρχουν φλέγοντα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή που αποτελούν εστία νευρικότητας. Ως τις 14/11 θα υπάρχουν και οι αναποδιές που θα προκαλούν εκνευρισμό. Από τις 14/11 μπορείς να δράσεις επιτυχώς για την διευθέτηση προσωπικών υποθέσεων. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά ενεργή αυτό το διάστημα, θα είσαι αγαπητούς στου κύκλους που συναναστρέφεσαι, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, γνωριμίες, επαφές ή και επικοινωνίες που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση ιδιαίτερα το διάστημα 18-26/11. Μία ιδέα μπορεί να αποτελέσει την πηγή έμπνευσης που θα σε ωθήσει στην εκπλήρωση ενός σχεδίου σε αυτό το διάστημα.  Στα επαγγελματικά σου και εδώ το ατού σου θα είναι η δημιουργικότητα, η έμπνευση και η προσπάθεια διατήρησης τις ισορροπίας στις συνεργασίες σου! Οι ανταγωνισμοί δεν θα λείπουν όμως έχεις και την ευκαιρία να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ή και την εύνοια των ανώτερων σου!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ Έχετε περάσει μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, η οποία ωστόσο δοκίμασε τις δυνάμεις σας αλλά σας πρόσφερε και μεγάλη εμπειρία. Ακόμα και το φθινόπωρο ως τώρα έχει κλονίσει τις σταθερές σας δομές (καριέρα / οικογένεια) όπου οι περισσότεροι από εσάς βιώσατε και εξακολουθείτε να βιώνετε σημαντικά προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. Το Νοέμβριο δεν εξαφανίζονται τα προβλήματά σας μονομιάς, όμως μπορώ να σας πω ότι σταδιακά θα αρχίσετε να βλέπετε μία ηλιαχτίδα η οποία σας δίνει το μήνυμα ότι θα τα καταφέρετε και σύντομα θα βρείτε την έξοδο σε αυτό το σκοτεινό τούνελ που βαδίσατε αυτή τη χρονιά.  Ο Νοέμβριος είναι μήνας ενδυνάμωσης, αρκεί να αξιοποιήσετε σωστά, ρεαλιστικά, μεθοδικά το δυναμικό σας αλλά και τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γιατί ναι, έχετε να δεχθείτε ευκαιρίες ικανές να σας ανεβάσουν πολύ! Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ένας τομέας υποστήριξης και ανανέωσης, νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, ενώ και εσείς θα κάνετε τώρα σταδιακά τα βήματα εκείνα για την εκπλήρωση ονείρων και σχεδίων.  Νιώθετε πιο σίγουροι, ώριμοι και κατασταλαγμένοι, αυτά τα στοιχεία ωστόσο είναι έκδηλα πλέον και στο περιβάλλον σας. Τα εμπόδια δεν λείπουν ιδιαίτερα σε οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με επαγγελματικά, όμως η δική σας μαχητικότητα θα σας βοηθήσει να τα διαχειριστείτε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΥδροχόος Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here