Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά δυναμικά, έχει σπουδαίες εξελίξεις για το δικό σας δεκαήμερο, δεν παύει όμως να υπάρχουν και οι εστίες έντασης στο περιβάλλον του σπιτιού, της οικογένειας και της προσωπικής σας ζωής, γεγονός που σας προκαλεί νευρικότητα.  Πολλοί από εσάς θα νιώσετε αυτό το μήνα ότι κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος δεν έχουν εντέλει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο τους ενώ η ψυχολογία σας θα είναι κάπως «βαριά» ιδιαίτερα  κοντά στις 16/6 και κοντά  στις 27/6 (με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω).  Ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, την φυσική σας κατάσταση, θα τα μεριμνήσετε και θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με αυτά την περίοδο 12-17 Ιουνίου. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη και με πολύ δράση την περίοδο 13 -23 Ιουνίου.  Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να αναμένετε και ένα νέο ξαφνικό έρωτα που θα σας εξιτάρει.

2ο Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Στην πορεία του, έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την καριέρα σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη στόχων και στην πλήρη ικανοποίησή σας. Εύρεση εργασίας ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα είναι μέσα τα πλάνα αυτής της περιόδου.  Στον αισθηματικό σας τομέα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας προσφέρει σημαντική ανανέωση, ευχάριστες ευκαιρίες για συζητήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σας προσφέρουν το αίσθημα της χαράς.  Την τελευταία εβδομάδα του μήνα ωστόσο, ευνοείστε ακόμα περισσότερο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την συντροφικότητα στη σχέση σας ή να απολαύσετε όμορφες στιγμές στο πλευρό ενός νέου συντρόφου.

3ο Δεκαήμερο:  Άκρως ανανεωτικός είναι ο μήνας για το δικό σας δεκαήμερο, ιδιαίτερα από τις 13 Ιουνίου  που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που σας δίνει την ευκαιρία να υποδεχθείτε περισσότερη χαρά, διασκέδαση και έρωτα στη ζωή σας.  Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί στο δεύτερο μισό του μήνα. Ωστόσο, τα μηνύματα, οι προσκλήσεις, οι προτάσεις, οι συναντήσεις και τα φλερτ δεν θα λείψουν από την αισθηματική σας ζωή και στο ξεκίνημα του μήνα, αφού ο Ερμής από τους Διδύμους θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 9-12 Ιουνίου.  Βελτίωση των επαγγελματικών συνθηκών σας αναμένεται την περίοδο από τις  5-13 Ιουνίου.

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΙχθύς Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here