Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο: Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται στη ζωή σας κατά την διάρκεια του πρώτου μήνα του καλοκαιριού. Ο Ουρανός  έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Ταύρου,  αναμορφώνοντας τον τρόπο σκέψης σας, δεν παύουν όμως να υπάρχουν και οι ξαφνικές ευκαιρίες προτάσεων και γνωριμιών.  Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 20 με 22 Φεβρουαρίου μπορείτε να αναμένετε κοντά στις 13 και στις 23 Ιουνίου ,  ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σας, ή ξαφνικές ευκαιρίες χαράς μέσα από τα παιδιά ή από ένα δημιουργικό σας σχέδια.  Στον οικονομικό σας τομέα θα είστε αρκετά πιο κερδισμένοι την περίοδο από τις 13-23 Ιουνίου. Στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα λείψει σε όλη την διάρκεια του μήνα η τάση της κούρασης και της εξάντλησης από τις συνεχείς υποχρεώσεις σας.  Επιπλέον , αρκετές στιγμές θα είστε αρκετά ευερέθιστοι ή και κυκλοθυμικοί, εξαιτίας καταστάσεων του παρελθόντος που εξακολουθούν να σε πιέζουν, αλλά και των συνεχών απαιτήσεων από το περιβάλλον σας. Στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω δοκιμάζεται η σταθερότητα και η αξία κάποιων κοινωνικών σας σχέσεων.

2ο Δεκαήμερο. Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και η εύνοια σας συνεχίζεται και αυτό το μήνα, όπου από το ξεκίνημά του θα σας φανερώνει ότι τώρα είναι η εποχή που ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας.  Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται παίρνει μία νέα μορφή,   ήδη από τις αρχές του μήνα.  Ερωτικά ραντεβού, επικοινωνίες και συναντήσεις στα αισθηματικά σας θα έχετε και την περίοδο  από τις 17-23 Ιουνίου. Στο ίδιο διάστημα θα είστε αρκετά δημιουργικοί και με πολλές εμπνευσμένες ιδέες.  Στον επαγγελματικό σας τομέα μπορείτε πραγματικά να παρουσιάσετε «άνθιση» ιδιαίτερα στους τομείς που έχουν άμεση σχέση με την ομορφιά, την διασκέδαση, την τεχνολογία ή ακόμα και με εκπαιδευτικές ή νομικές υποθέσεις. Στα οικονομικά σας θα είστε πιο κερδισμένοι από τις 23-30 Ιουνίου!

3ο Δεκαήμερο: Το καλοκαιράκι ξεκινά με ανανέωση στην προσωπική σας ζωή, στο σπίτι ή και στις οικογενειακές σας σχέσεις.  Τον Ιούνιο πολλοί από εσάς θα θελήσετε να κάνετε μία χωροταξική αλλαγή (σπίτι ή επαγγελματικό χώρο) ή  μία ανανέωση στο χώρο σας.  Δεν αποκλείεται πολλοί να υποδεχθείτε και ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας.  Στον αισθηματικό σας τομέα, μπορείτε να δείτε ανανέωση, χαρά και όμορφες στιγμές την περίοδο από τις 5-13 Ιουνίου. Ευχάριστες μετακινήσεις, περισσότερη διασκέδαση, αρκετά φλερτ και βελτίωση των επικοινωνιών με το σύντροφο ή και τα παιδιά να προσμένετε την περίοδο 23-29 Ιουνίου. Στα επαγγελματικά ,ευνοούνται οι αλλαγές (ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα).

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχοός Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2018 για όλα τα δεκαήμερα
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here