Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο: Το καλοκαιράκι ξεκινά με πιέσεις, ευθύνες αλλά και σοβαρές αποφάσεις, ή και ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί το διάστημα από 25-28 Δεκεμβρίου,  δέχεστε τις πιέσεις του Κρόνου, όπου σας επιβάλει την υπευθυνότητα στους παραπάνω τομείς της ζωής σας! Δεν παύει όμως κάποιες στιγμές να πικραίνεστε και να απογοητεύεστε γιατί οι σχέσεις σας δεν εξελίσσονται στις ρυθμούς που θα θέλατε!  Πιο κερδισμένοι αυτό το μήνα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 21-22 Δεκεμβρίου, ένας νέος έρωτας, ένα δημιουργικό σχέδιο, ή ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα που αφορούν παιδιά (ή απογόνους) θα αποτελέσουν την έκπληξη αυτής της περιόδου.  Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με περισσότερη σύνεση τα οικονομικά σας, να αναμένετε συχνά ότι μπορεί να ξεφύγετε από τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας (κάτι το οποίο πρέπει να το αποφύγετε). Στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο και στο δεκαήμερο, σας επηρεάζει άμεσα φέρνοντας ίσως και με τρόπο σκληρό κάποιες συνειδητοποιήσεις που σας οδηγούν σε τελικά ξεκαθαρίσματα.

2ο Δεκαήμερο:  Ο Ιούνιος είναι αρκετά ανανεωτικός αλλά και γενναιόδωρος για το δικό σας δεκαήμερο. Η συντροφικότητα θα αναπτυχθεί περισσότερο στην αισθηματική σας ζωή, οι ευκαιρίες για όμορφες / ρομαντικές εξελίξεις, τρυφερά ραντεβού και όμορφες εξομολογήσεις καρδιάς δεν θα λείψουν. Επιπλέον δέχεστε  και την εύνοια για νέες γνωριμίες, εφόσον είστε σε  περίοδο αναζήτησης ενός συντρόφου. Εκτός από τον τομέα των αισθηματικών σας, αυτό το μήνα μπορείτε να υλοποιήσετε σχέδια και να βρείτε και τους «συμμάχους» που θα σταθούν αντάξιοι στο πλευρό σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενεργή και άκρως ενδιαφέρουσα.  Στην εργασία σας είστε σε πνευματική εγρήγορση την περίοδο από τις 3-9 Ιουνίου όπου μπορείτε να εφαρμόσετε αποφάσεις και να βάλετε σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σας. Στα οικονομικά σας θα είστε πιο κερδισμένοι  την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

3ο Δεκαήμερο:  Ο Ιούνιος έχει αρκετή εργασία αλλά και κούραση από την πλευρά σας να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε νέες υποχρεώσεις που θα αναλάβετε. Ήδη από το ξεκίνημα του μήνα, είστε σε συνεχή εγρήγορση με επικοινωνίες, επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν την εξέλιξη των εργασιακών σας καθηκόντων. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους (στις 13/6) θα κάνετε και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα αλλάξεις τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Φροντίστε στην καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας και μην αμελείτε ζητήματα που αφορούν την ευεξία σας και την φυσική σας κατάσταση.  Η αισθηματική σας ζωή είναι αρκετά έντονη, ιδιαίτερα την περίοδο 5-13 Ιουνίου, όπου τονώνεται το αίσθημα της συντροφικότητας. Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι την ζήλεια και την επιβολή προς το σύντροφό σας. 

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΥδροχοός Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here