Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

 

Α’ Δεκαήμερο:  Ο Ιούλιος ξεκινά με εσάς να αισθάνεστε ότι το ημερήσιο πρόγραμμά σας είναι βαρύ και εσείς εξαντλημένοι ψυχικά και σωματικά από τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στη ζωή σας ή ακόμα και από την υπερπροσπάθεια που κάνετε το τελευταίο διάστημα να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της εποχής. Ως τις 12 Ιουνίου κάποια πράγματα θα εξελίσσονται πολύ αργά στην εργασία σας, ενώ αρκετές στιγμές μπορεί να σταθείτε ασυνεπείς ή και μπουχτισμένοι, δεδομένου ότι οι ρυθμοί θα είναι εξαιρετικά αργοί !  Θα μπορέσετε να βάλετε σε μία τάξη τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να ανακτήσετε την ροή του προγράμματός σας σταδιακά μετά τις 12 του μήνα. Πάμε όμως και στα θετικά νέα του μήνα, που αφορούν τα αισθηματικά σας… Η Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνει μία θετική ροή εξελίξεων στον τομέα του έρωτα. Περνάτε όμορφα, φλερτάρετε, ξεδιαλύνετε επιτέλους το τοπίο στα ερωτικά , γνωρίζετε τι θέλετε, τι αξίζετε ενώ οι εξελίξεις και οι προτάσεις των ημερών σας βοηθούν να διασκεδάσετε. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σας κινητοποιεί από τις αρχές έως και τις 17 του μήνα να είστε διαρκώς σε εγρήγορση, δεν θα λείψουν λοιπόν και οι  ευκαιρίες των μετακινήσεων, αλλά και των γνωριμιών. Δεδομένου ότι ο Κρόνος οπισθοχωρεί και περνά στον Αιγόκερω, αρκετοί νιώθετε την επιθυμία αυτό το μήνα να απεγκλωβιστείτε από κάθε τι που σας καταπίεζε και να χαρείτε την ελευθερία σας, προσοχή ωστόσο στις επιλογές σας, γιατί κάποιες από αυτές θα κριθούν αργότερα.

Β’ Δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια του Ιουλίου παίρνετε μία πρώτη γεύση από την επιρροή του Ουρανού στο δικό σας δεκαήμερο ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 30 έως 31 Ιανουαρίου. Εσείς είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας όπου σε αυτό το μήνα της χρονιάς θα ζήσετε σημαντικές αλλαγές, αλλά θα αιφνιδιαστείτε και από το ξαφνικό «ανακάτωμα» των προσωπικών σας υποθέσεων. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, βρίσκονται τώρα στον κυκλώνα ανακατατάξεων και αναβρασμού. Οι πιέσεις και οι δοκιμασίες στα επαγγελματικά σας δεν θα λείψουν στο ξεκίνημα του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, ενώ αρκετοί από εσάς θα βιώσετε αποκαλύψεις οι οποίες θα σας κάνουν για λίγο να κλειστείτε στο καβούκι σας σε μία πιο εσωτερική αναζήτηση. Ο μήνας ωστόσο έχει και τις θετικές του προοπτικές αφού από τις 12 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας επηρεάζει θετικά προσφέροντας τις ευκαιρίες εκείνες για να απολαύσετε πιο ανέμελες στιγμές καλοκαιριού. Τα φλερτ σας ανανεώνουν, ο έρωτας σας αναζωογονεί ενώ περνάτε καλά και είστε διαρκώς σε κίνηση, αφού και ο Άρης από τον Κριό σας δίνει την ώθηση για μετακινήσεις και επαφές. Σημαντικό είναι ωστόσο μετά τις 17 του μήνα να μην προτρέχετε να μιλήσετε, ή και να αποφασίσετε γιατί η παρορμητικότητά σας θα είναι η αιτία εντάσεων!

Γ’ Δεκαήμερο:  Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που έστω και μέσω πιέσεων θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους για να ανανεωθείτε.  Τα προβλήματα και οι πιέσεις δεν λείπουν, ιδιαίτερα στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας (εργασιακά – οικονομικά) , πολλά όμως εξαρτώνται και από την δική σας διαχείριση . Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω και από αυτή την θέση σας δίνει το μήνυμα ότι είναι μία περίοδος που πρέπει να κάνετε σημαντικές θυσίες, ενώ κάποια επαγγελματικά προβλήματα που κορυφώθηκαν  στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, επανέρχονται τώρα όπου αναγκάζεστε να επωμιστείτε το κόστος τους. Δεν παύει όμως να δίνονται και οι ευκαιρίες εκείνες που εντέλει σας βοηθούν να βρείτε λύσεις έστω και την τελευταία στιγμή γλιτώνοντας από τον όποιο κίνδυνο απειλεί την επαγγελματική σας ζωή. Η προσωπική σας ζωή δεν είναι στο προσκήνιο στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, σταδιακά όμως μετά τις 25 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας βγάζει από την ρουτίνα σας προσφέροντας την ευκαιρία για φλερτ, ερωτικές περιπτύξεις και ανέμελες ερωτικές στιγμές.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΙχθύς Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here