Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο:  Ο Ιούλιος στο σύνολό του είναι ένας προκλητικός μήνας για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας, ιδιαίτερα ως τα μέσα του. Στο ξεκίνημα του μήνα, αρκετοί βιώνετε σημαντικές ανακατατάξεις στις σταθερές σας σχέσεις και απογοητεύεστε από το κλείσιμο σχέσεων και συνεργασιών. Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος  στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο ως τις 12 Ιουλίου, έτσι λοιπόν θα είναι έκδηλες οι αναθεωρήσεις σας για θέματα σταθερών σχέσεων. Αρκετοί θα έχετε μηνύματα, συζητήσεις και επαφές με μία παρελθοντική σχέση σας, ενώ όσοι ήδη είστε δεσμευμένοι χρειάζεται να είστε αρκετά πιο συγκρατημένοι στα λόγια σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια παράπονα του χτες και να υπάρχουν γκρίνιες με το ταίρι σας.  Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ως τις 17 του μήνα και είστε αρκετά ευερέθιστοι, νευρικοί, δημιουργούνται παρεξηγήσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ προβληματίζεστε και γίνεστε εκρηκτικοί με ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.  Η εργασία σας γίνεται μία διέξοδος που σας βοηθά να είστε δημιουργικοί στην καθημερινότητά σας , ενώ σας δίνεται και η ευκαιρία ως τις 12 του μήνα, να κάνετε βελτιωτικές αλλαγές στη ζωή σας ή και στις συνήθειές σας (μία καλή πρόταση είναι και η έναρξη μίας πιο ισορροπημένης διατροφής)

Β’ Δεκαήμερο: Ο Ιούλιος ξεκινά με Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας και οι καταστάσεις γύρω σας δεν είναι ούτε εύκολες,ούτε ευχάριστες. Νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μία περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές σας, ή αλλιώς περνάτε μία προσωπική κρίση. Ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά ή και της σχέσεις σας με τους ανθρώπους του σταθερού σας περιβάλλοντος, σας αφορούν άμεσα αυτό το διάστημα και γίνονται και η εστία προβληματισμού. Εσείς καλείστε αυτή την περίοδο να οριοθετήσετε ή και να λήξετε καταστάσεις προκειμένου να καθαρίσετε το τοπίο στη ζωή σας. Ο Άρης από τον Κριό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 17 Ιουλίου και έπειτα, έτσι λοιπόν και στο δεύτερο μισό του μήνα οι συνθήκες γύρω σας δεν θα είναι ήρεμες και αρμονικές απεναντίας θα υπάρχει έντονη εκρηκτικότητα, για ζητήματα πολύ οικεία. Αρκετοί θα προβείτε τώρα και σε χωροταξικές αλλαγές (σπίτι ή επαγγελματική έδρα). Τα οικογενειακά καβγαδάκια θα έχουν τονισμένο το στοιχείο του θυμού καλό είναι να χαλιναγωγήσετε τη νευρικότητά αλλά και την παρορμητικότητά σας.  Το διάστημα από τις 22 έως 30 Ιουλίου ο Ερμής σε ορθή φορά από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει ωστόσο αρκετές  επικοινωνίες με τους ανθρώπους που συνδέεστε στενά, σκόπιμο είναι όμως να αποφεύγεται τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργούνται από λόγια που θα ακούτε! Είναι μία καλή ευκαιρία τα τέλη του μήνα, να μπείτε περισσότερο στην θέση των ανθρώπων που σας συντροφεύουν και να κατανοήσετε τον τρόπο σκέψης τους.

Γ’ Δεκαήμερο: Στις 2 Ιουλίου ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο μα πολύ περισσότερο αυτό το μήνα όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 17  με 19 Ιανουαρίου. Έρχεστε αντιμέτωποι με ζητήματα του παρελθόντος,  επανέρχονται προβληματισμοί που σας ταλάνισαν και τώρα έχει έρθει η χρονική στιγμή να βρείτε λύσεις ή και να λήξετε καταστάσεις . Καταστάσεις που κουκουλώσατε και αφήσατε στη μέση στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2020 καλείστε τώρα να τις αντιμετωπίσετε ή και να επωμιστείτε την ευθύνη αυτών.  Οι Αιγόκεροι ωστόσο που είστε γεννημένοι κοντά στις 10 Ιανουαρίου, αυτό το μήνα δέχεστε και τις ευκαιρίες εκείνες, που θα σας προσφέρουν την πίστη και την ελπίδα για όνειρα και σχέδια. Ευνοούνται οι νέες συμφωνίες, οι μετακινήσεις, αλλά και οι γνωριμίες.  Από τις 26 του μήνα και έπειτα, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σας βοηθά να βρείτε τους ρυθμούς σας στην καθημερινότητα και στην εργασία σας, ενώ αρκετοί θα επιμεληθείτε με επιτυχία και θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση ή θα βελτιώσετε τις συνήθειες και την ποιότητα της ζωής σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here