Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο: Ερωτικές αναμοχλεύσεις φέρνει ο Ιούλιος στο ξεκίνημα του, όπου ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Καρκίνου σας φέρνει σε επαφή με το χτες, με έναν έρωτα που έμεινε στη  μέση ή ακόμα και σχέδια και επιθυμίες που δεν είχαν ολοκληρωθεί. Ως τις 12 Ιουλίου είναι χαρακτηριστική η νοσταλγία, η αναπόληση αλλά και η επιθυμία σας να αναβιώσετε στιγμές του χτες στο σήμερα.  Η οικογένειά σας, είναι το λιμάνι σας αυτό το μήνα, ενώ οι σχέσεις σας με τους οικείους σας βελτιώνεται σημαντικά. Αρκετοί όμως θα θελήσετε και να ανανεώσετε το χώρο σας, ή και θα έχετε χαρμόσυνα γεγονότα μέσα στο σπιτικό σας ιδιαίτερα ως τις 12 Ιουλίου. Τα έξοδα θα τρέχουν, το πορτοφόλι θα αδειάζει στο πί και φι  δεν παύει όμως και εσείς να είναι απαραίτητο να συγκρατηθείτε γιατί θα είστε επιρρεπείς στις παρορμητικές αγορές.

Β’ Δεκαήμερο:  Στο ξεκίνημα του μήνα βρίσκεστε προβληματισμένοι και απογοητευμένοι  για την έκβαση που υπάρχει σε κάποιες φιλίες ή κοινωνικές σας ομάδες. Απογοητεύεστε από την στάση και συμπεριφορά ανθρώπων, κόβεται από συλλόγους, ή απλά από μία φιλία που ήταν για εσάς σημαντική. Αρκετοί όμως Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανό απλά να νιώθετε ότι είναι μπλοκαρισμένοι οι δρόμοι μπροστά σας με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες.  Τα οικονομικά σας έχουν τις απαιτήσεις τους ιδιαίτερα μετά τις 17 του μήνα όπου βλέπετε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας να αδειάζει σε χρόνο ντε – τε.  Οι κοντινοί σας άνθρωπο προπάντων όμως η οικογένεια, γίνονται το δικό σας λιμάνι που σας χαλαρώνει και σας βοηθά να νιώσετε ήρεμα μέσα σας. Την περίοδο από τις 12-26 του μήνα να αναμένετε ικανοποίηση από την έκβαση προσωπικών υποθέσεων ενώ οι χαλαρές στιγμές με τους οικείους σας θα σας αναζωογονήσουν. Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί κοντά στις 1 με 2 Μαρτίου, έχετε σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης, ενώ πολλοί από εσάς ταξιδεύετε, αλλάζετε παραστάσεις, αλλάζετε ιδέες ενώ δέχεστε αιφνίδια την προοπτική για νέες γνωριμίες.  Οι γεννημένοι κοντά στις 9 Μαρτίου, ξεφεύγετε από την πλάνη που βιώνατε σε παρελθόντα χρόνο, έρχεστε όμως αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις που είναι φανερό ότι μπορεί να σας ξεβολεύουν!

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Ποσειδώνας κινείται φαινομενικά ανάδρομος αυτό το μήνα και ήδη την επιρροή του την έχετε βιώσει από τα τέλη του Απριλίου έως σήμερα οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10-11 Μαρτίου. Το κλίμα συγχύσεων υποχωρεί γιατί εσείς οι ίδιοι είστε περισσότερο έτοιμοι αυτή την εποχή να δείτε πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις γύρω σας. Δεν λείπουν όμως και τα αποκαλυπτήρια κάποιων υποθέσεών σας που σας προσγειώνουν απότομα στην πραγματικότητα, ιδιαίτερα κοντά στις 27 Ιουλίου με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Δεν παύει ωστόσο να σας προσφέρεται και μία σημαντική στιγμή, μία σπουδαία ευκαιρία, μία νέα φιλία, ή η πραγματοποίηση μίας μεγάλης επιθυμίας είναι για εσάς μέσα στα «σκαριά» αυτού του μήνα. Ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, τα προσωπικά σχέδια και τις επιθυμίες σας, έχετε την ανάγκη αυτό το μήνα να τα επιμεληθείτε με περισσότερη οργάνωση και υπευθυνότητα.  Από τις 26 του μήνα και έπειτα η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές ενώ και η ψυχολογία σας θα είναι εμφανώς αρκετά πιο βελτιωμένη.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΖώδια Ιουλίου 2020
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here