Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, τόσο σε βίντεο όσο και γραπτές. 

Α Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τις ευκαιρίες να ανανεωθείτε και να κάνετε νέα πράγματα που θα σας χαρίσουν ικανοποίηση, χαρά, πληρότητα. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί στην ζωή σας και μέχρι τις 12/8 έχετε νέα, εξελίξεις ή ακόμα και μία καινούργια σχέση να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Το διάστημα 11-19/8 με την Αφροδίτη από το Λέοντα, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, κορυφώνεται όλο αυτό το κλίμα ευδαιμονίας ενώ ανοίγονται και νέες ευκαιρίες που σας χαροποιούν και σας βοηθούν να πάτε ένα βήμα παρακάτω την ζωή σας.   Συνάμα από τις 20/8 ο Άρης απ΄τους Διδύμους σας κινητοποιεί να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε αυτό που πραγματικά ποθείτε, ενώ πολλοί είστε αυτοί που θα κυνηγήσετε περισσότερο ένα νέο δημιουργικό σχέδιο! Στα οικονομικά σας ένα καλό διάστημα για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις ή και ευχάριστα νέα είναι η περίοδος 4-10 Αυγούστου!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

 

Β Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος είναι μήνας ακαριαίων αλλαγών και ανατροπών για εσάς αγαπητοί μου Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου! Στο ξεκίνημά του η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο, κλονίζει την σταθερότητα και την ισορροπία σας, πολλοί καλείστε να αντιμετωπίσετε ένα ξαφνικό γεγονός που αφορά το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή.Αναγκάζεστε να προβείτε σε δομικές αλλαγές ενώ βρίσκεστε σε μεγάλη συναισθηματική ένταση! Κοντάς την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σας στις 12/8 είναι βέβαιο ότι αισθάνεστε ότι τίποτα δεν παραμένει το ίδιο στην ζωή σας, όλα αλλάζουν ή έχουν ξεφύγει και από τον έλεγχο σας, γεγονός που σας κάνει να αντιδράτε και να επαναστατείτε! Θα χρειαστεί να προσέξετε τις κόντρες με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, τόσο τον σύντροφο, την οικογένεια, όσο και τους επαγγελματικούς συνεργάτες. Μέσα σε αυτό το δύστροπο αλλά και νευρικό κλίμα συνειδητοποιείται ότι αλλάζουν οι ανάγκες, οι προτεραιότητες σας , προπάντων όμως τα συναισθήματά σας.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Γ Δεκαήμερο: Μήνας πιέσεων, δεσμεύσεων, ευθυνών και σοβαρών αποφάσεων για το μέλλον σας είναι ο Αύγουστος! Βρίσκεστε σε ένα στάδιο ζωής, που καλείστε να σφίξετε τα δόντια και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, αποδεχόμενοι κάποιες καταστάσεις με υπομονή! Με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 3-20 Αυγούστου είναι γεγονός ότι ο μήνας έχει τις εντάσεις του, τις ταραχές του στους προσωπικούς τομείς της ζωής σας (σπίτι, οικογένεια, εργασία)! Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου στις 7/8 σας εξουθενώνει ψυχικά και σωματικά, ενώ χρειάζεται να είστε πιο επιμελής και για θέματα φυσικής κατάστασης δικής σας ή των οικείων σας. Η Πανσέληνος στις 12/8 φουντώνει πολύ περισσότερο τις παραπάνω τάσεις και πολλοί αισθάνεστε (έτσι είναι και η πραγματικότητα) ότι είστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, που πρέπει με σθένος και με ωριμότητα να το διαχειριστείτε! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φαίνεται ότι είναι ένας ακόμα τομέας όπου αισθάνεστε ακάλυπτοι! Στα θετικά του μήνα είναι ότι την περίοδο 3-11/8 μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες της εργασίας σας, ή ακόμα και τις προσωπικές σας συνήθειες προκειμένου να τονωθείτε ψυχολογικά και σωματικά. Την περίοδο 16-22/8 μπορείτε να την αξιοποιήσετε επιτυχώς, για την διευθέτηση οικονομικών.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Αύγουστος 2022
Επόμενο άρθροΙχθύς Αύγουστος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.