Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, τόσο σε βίντεο όσο και γραπτές. 

Α Δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα του Αυγούστου έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας, να ξεκινήσετε μία νέα δουλειά, ή ακόμα και ξεκινήσετε διατροφή, άσκηση γεγονός που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα ευεξίας. Το διάστημα 4-10/8 με τον Ερμή στην Παρθένο οι μέρες σας γεμίζουν επικοινωνίες, μηνύματα, καλέσματα και οι σχέσεις σας γίνονται πιο ένθερμες, γιατί μοιράζεστε καλύτερη επικοινωνία με τα άτομα που συνεργάζεστε, ή και που αγαπάτε! Στην πορεία του μήνα έχετε σημαντικά κέρδη μέσω της εργασίας σας και ιδιαίτερα το διάστημα 11-19/8 μπορείτε να πάρετε ανάσα αλλά και να τονώσετε τις πηγές εσόδων σας. Στις 20/8 ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει για 7 ολόκληρους μήνες. Οι μέρες γεμίζουν δράση, ενέργεια αλλά και ένταση, ενώ πολλοί θα έχετε τα καβγαδάκια σας με την οικογένεια, ή θα χρειαστεί να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε κινήσεις, που θα αφορούν το σπίτι, την ακίνητη περιουσία! Η Νέα Σελήνη στις 27/8 στην Παρθένο ανοίγει νέες προοπτικές, νέες ευκαιρίες αλλά και νέες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων, δεν παύει όμως το γεγονός ότι οι συνθήκες σε αυτούς τους τομείς θα είναι τεταμένες και κάποιες συγκρούσεις με το περιβάλλον σας αναπόφευκτες.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Β Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο ως τις 3 του μήνα να βελτιώνει την αισθηματική σας ζωή και να φέρνει εκπλήξεις, προτάσεις, γνωριμίες ή και μετακινήσεις που θα σας ανεβάσουν πολύ! Σκόπιμο είναι στις πρώτες ημέρες του μήνα ωστόσο, να δείξετε προσοχή στις μετακινήσεις σας, στο όχημά σας, είτε ακόμα και σε κάποια καβγαδάκια που μπορεί να ξεσπάσουν με το περιβάλλον σας. Καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 12/8 νιώθετε κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά, έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε για λίγο από όλους και από όλα! Αρκετοί θα έχετε ξαφνικές ειδήσεις που θα σας ταράξουν, είτε και κάποιες αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως μία αλήθεια! Το διάστημα 20-28/8 είναι θετικό για να βελτιώσετε θέματα εργασίας, φυσικής κατάστασης, για να χαλαρώσετε από το στρες και να γεμίσετε μπαταρίες!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Γ  Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος για εσάς αγαπητοί μου Ιχθείς είναι ένας μήνας δραστήριος, ενεργητικός, εσείς βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση ενώ στην πορεία του μήνα παίρνετε σημαντικές αποφάσεις τις οποίες εφαρμόζετε και άμεσα! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ως τις 11/8 βελτιώνει την αισθηματική σας ζωή, απολαμβάνετε στιγμές με το σύντροφό σας, ή αν δεν έχετε ταίρι μπορείτε να αναμένετε μία εξέλιξη που θα σας προσφέρει χαμόγελα! Στις 12/8 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σας πιέζει αρκετά για ζητήματα που αφορούν την εργασία σας, τις εκκρεμότητές σας, ενώ νιώθετε πολύ κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά! Δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή στην φυσική σας κατάσταση τις μέρες κοντά στο φεγγάρι! Την περίοδο 16-22/8 ο Ερμής από την Παρθένο προσφέρει όμορφα μηνύματα, επαφές, συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα! Στα δύσκολα του μήνα είναι ότι λαμβάνετε δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας, κοντά στις 21/8 είναι πολύ πιθανό να ματαιωθεί κάποιο σχέδιό σας ή να βρεθείτε προσωρινά μπερδεμένοι στις σκέψεις σας αναφορικά με τις σχέσεις σας.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Αύγουστος 2022
Επόμενο άρθροΑύγουστος 2022 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ