Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, τόσο σε βίντεο όσο και γραπτές. 

Α Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος ξεκινά με ευκαιρίες για να μπορέσετε να διευθετήσετε χρεωστικά υπόλοιπα κα να πάρετε μία ανάσα στα οικονομικά σας. Οι οικονομικές κινήσεις που κάνετε στο ξεκίνημα του μήνα θα αποφέρουν καρπούς την περίοδο 11-19/8 η οποία κρίνεται άκρως ευνοϊκή για τον οικονομικό τομέα. Το διάστημα 4-10/8 προσφέρεται για μακρινά ταξίδια ή οργάνωση αυτών, για συμφωνίες, επαφές, εξωστρέφεια και επικοινωνίες που θα προσφέρουν ικανοποίηση! Από τις 27 Αυγούστου αρκετοί κάνετε σημαντικά βήματα που θα φέρουν αέρα πνοής στην ζωή σας, ευνοούνται σπουδές, μεταπτυχιακά, ταξίδια, εργασίες που σχετίζονται με την τεχνολογία, τα ΜΜΕ, το νόμο, την εκπαίδευση! Ο έρωτας καλά κρατεί σε όλη τη πορεία του μήνα, όπου το πάθος και ο ερωτισμός βάζουν τις πινελιές τους για να περάσετε ευχάριστα. Από τις 20/8 οι μέρες σας είναι αρκετά πιο δραστήριες, ενεργητικές και με πολλές υποχρεώσεις να σας κάνουν να επιταχύνετε τους ρυθμούς! Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Β Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με την σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλά και την Αφροδίτη από τον Καρκίνο να φέρνουν όμως εκπλήξεις ανανέωσης στον τομέα των σχέσεων σας.  Ξεφεύγετε από την ρουτίνα, είστε πιο ανοιχτοί σε κάθε τι καινούργιο αλλά και αρκετά απελευθερωμένοι από βαρίδια του χτες και απολαμβάνεται στιγμές ιδιαίτερα στα αισθηματικά!  Το αδύναμο σημείο του μήνα είναι τα οικονομικά σας, όπου ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο φαίνεται ότι υπάρχουν οι λόγοι για να προκύψουν ξαφνικά έξοδα ή αλλαγές σχεδίων, γεγονός που θα εντείνει την ανασφάλειά σας.  Δεν παύει όμως το διάστημα 10-16 Αυγούστου να σας προδιαθέτει για μετακινήσεις, αλλαγή παραστάσεων και νέων γνωριμιών.Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Γ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος ξεκινά με εσάς να κάνετε αρκετές επικοινωνίες, συζητήσεις  ή να είστε σε σκέψεις αναφορικά με τα οικονομικά σας τα οποία σας ταλανίζουν. Είναι γεγονός ότι η πορεία του μήνα δεν είναι επιβοηθητική στα έσοδά σας, απεναντίας αισθάνεστε ότι ζείτε έναν Αύγουστο αρκετά «τσιγγούνικο» και περιοριστικό, χωρίς πολλά περιθώρια να κινηθείτε άνετα με το χρήμα.  Η τάση αυτή γίνεται πολύ πιο έντονη καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία αδειάζει το πορτοφόλι σας. Σημαντικό όμως είναι να μην προβείτε αυτό τον καιρό σε επιπόλαιες ενέργειες που θα εξανεμίσουν τα χρήματά σας.  Ως τις 11/8 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ανανεώνει τις σχέσεις σας, σας φέρνει πιο κοντά στο άτομο της καρδιάς σας, ενώ λαμβάνεται την αγάπη και την ζεστασιά από τα οικεία σας πρόσωπα! Το διάστημα 16-22 Αυγούστου είναι εξαιρετικό για να κάνετε όμορφες μετακινήσεις που θα σας ανανεώσουν το μυαλό!Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε τώρα στο 14724 και θα έχεις +1 ακόμα πρόβλεψη ΔΩΡΟ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Αύγουστος 2022
Επόμενο άρθροΥδροχόος Αύγουστος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.