Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο: Έχετε περάσει δύσκολα καλοκαίρια, όμως ο φετινός Αύγουστος σας δίνει την ευκαιρία της ανάπαυλας, κι ενώ μπορεί να μην συμβαίνουν τα μεγάλα γεγονότα, ή επεισοδιακές εξελίξεις που σας συναρπάζουν, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός για να αφοσιωθείτε σε ότι σταθερό υπάρχει ως σήμερα στη ζωή σας. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι με γνώμονα το μέλλον και την πορεία και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Κρόνος θα επιστρέφει στο τέλος του έτους στο ζώδιο σας, σημαντικό είναι λοιπόν ήδη από τώρα να κάνετε ώριμες, σταθερές επιλογές!  Την περίοδο 5-10 Αυγούστου ο Ερμής από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Λέοντα, σας βοηθά να γεφυρώσετε το επικοινωνιακό χάσμα ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο επικοινωνείτε πολύ καλύτερα με το περιβάλλον σας, δέχεστε προτάσεις, κάνετε μετακινήσεις με πρόσωπα αγαπημένα, υπάρχουν όμως και οι ειδήσεις / συναντήσεις με άτομα που έχετε έναν βαθύτερο σύνδεσμο και αυτό είναι κάτι που σας ικανοποιεί!  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σας βοηθά να βρείτε την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητα και στη ζωή σας. Απολαμβάνετε στιγμές με οικεία πρόσωπα, φροντίζετε περισσότερο για την ξεκούραση και την χαλάρωση σας, βελτιώνετε την διατροφή σας. Στον αισθηματικό τομέα, γνωρίζετε καλύτερα πλέον τι είναι αυτό που ταιριάζει στην κράση, στην ιδιοσυγκρασία σας, δεν λείπουν οι έρωτες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο για τους ελεύθερους, ενώ οι δεσμευμένοι βελτιώνετε την ποιότητα της σχέσης σας ή σκέφτεστε και την συμβίωση.  Την περίοδο 20-25 Αυγούστου το μυαλό σας είναι περισσότερο δοσμένο σε λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και κάνετε τα πρώτα βήματα για να ανασυγκροτήσετε τα οικονομικά σας.

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος ξεκινά εκρηκτικά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, αφού έχουμε την εκρηκτική Πανσέληνο στο ζώδιο και δεκαήμερο σας στις 3 Αυγούστου , η οποία κάνει εξαιρετικά τεταμένο το κλίμα γύρω σας.  Ξαφνικές αλλαγές σας ανατρέπουν τα σχέδια, πολλοί βρίσκεστε σε σύγκρουση με το σταθερό σας περιβάλλον ενώ αναγκάζεστε να ακολουθήσετε το ρεύμα αλλαγών που ανοίγονται μπροστά σας, αλλαγών που εσείς οι ίδιοι δεν είχατε επιλέξει και σας βγάζουν από την βολή σας.  Οι συνθήκες θα είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικές λοιπόν κυρίως ως τις 5 Αυγούστου! Στην συνέχεια, οι μέρες σας γεμίζουν με περισσότερες επικοινωνίες και επαφές με το περιβάλλον σας, δεν παύει όμως κάποια από στα σχέδιά σας να αλλάζουν αλλά και εσείς να γίνεστε ιδιαίτερα επαναστατικοί τόσο στον τρόπο σκέψης, όσο και στον τρόπο έκφρασης. Το διάστημα 18-27 Αυγούστου σας βοηθά να χαλαρώσετε, να βρείτε τους ρυθμούς σας, να αποβάλλεται το στρες, να περάσετε χρόνο με πρόσωπα που ταιριάζουν οι συνήθειες , τα γούστα και μπορείτε μαζί τους να έχετε ήρεμες στιγμές. Βελτιώσεις που αφορούν την εργασία ή και ευκαιρίες για μία ενίσχυση των επαγγελματικών /  οικονομικών σας είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Γ’ Δεκαήμερο:  Το ξεκίνημα του Αυγούστου σας βρίσκει αρκετά απαισιόδοξους και με πεσμένη την ψυχολογική διάθεση σας, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν την εργασία, τις υποχρεώσεις, αλλά και την καθημερινότητά σας. Δεν λείπουν και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις και συζητήσεις με το περιβάλλον σας που καταβάλλουν την ψυχολογία σας, ιδιαίτερα ως τις 5 του μήνα!  Τα αισθηματικά σας, μπορούν ωστόσο να αποτελέσουν μία ευχάριστη διέξοδο ανεμελιάς, ενθουσιασμού και ανανέωσης ιδιαίτερα ως τις 7 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων!  Την περίοδο 15-20 Αυγούστου με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, έχετε αρκετές επαφές με το περιβάλλον σας, περνάτε χρόνο με το σύντροφο, γεφυρώνεται τις αποστάσεις στη σχέση σας, επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά με τους δικούς σας ανθρώπους.  Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σας διακατέχει ωστόσο η ανάγκη να πάρετε αποφάσεις, να είστε σε κίνηση, να τα πείτε έξω από τα δόντια, ενώ σημαντικό είναι να δείξετε προσοχή στις μετακινήσεις και στο μεταφορικό σας μέσο! Μην βιάζεστε να κινηθείτε ή και να μιλήσετε.  Από τις 19 του μήνα ανοίγονται νέες προοπτικές για μία νέα σχέση ή για την εξέλιξη μίας συνεργασίας!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΙχθύς Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here