Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο:Είστε οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας όπου έχετε να περάσετε έναν ήρεμο και απολαυστικό Αύγουστο όπου θα σας βοηθήσει να τονώσετε πολύ το αίσθημα της συντροφικότητας, γεφυρώνοντας το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα σε εσάς και σε πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 7-18 Αυγούστου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας φέρνει πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, η σχέση σας βελτιώνεται, μοιράζεστε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, αλλά σε ένα ευρύτερο πλαίσιο υπάρχει ένα πολύ πιο ζεστό κλίμα στην καθημερινότητά σας, το οποίο και σας γεμίζει με αγάπη και πληρότητα! Συνάμα έχετε την ανάγκη να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε τις βαθύτερες ενδότερες σκέψεις σας, προσοχή όμως στις υπερβολές γιατί ίσως το διάστημα 5-10 Αυγούστου να μεγαλοποιείται λίγο τις καταστάσεις και να παρασύρεστε σε λόγια υπερβολής. Το διάστημα αυτό ωστόσο λαμβάνετε και κάποια χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σας! Το κλίμα μετακινήσεων και διακοπών θα παραταθεί, αφού η καλύτερη περίοδος για ένα ταξίδι είναι για σας το διάστημα 20-25 Αυγούστου! Αυτή την περίοδο όμως δέχεστε εύνοια και για νέες συμφωνίες, γνωριμίες, αποφάσεις ή και διευθετήσεις εγγράφων!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος κάνει το ντεμπούτο του με εσάς να είστε αρκετά ζορισμένοι στα οικονομικά σας, αλλά να προκύπτουν και ξαφνικά έξοδα ή απαιτήσεις που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού . Νιώθετε ότι τίποτα δεν είναι βέβαιο, σίγουρο σταθερό και έτσι εντείνονται οι ανασφάλειές σας.  Μετά τις 5 Αυγούστου θα  μπορέσετε να βρείτε λύσεις ια τα πρακτικά σας ζητήματα.  Από τα μέσα του Αυγούστου και έπειτα, η διάθεσή σας βελτιώνεται, το κλίμα γίνεται πολύ πιο ήρεμο για εσάς, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας φέρνει πιο κοντά σε αυτό που τόσο πολύ αγαπάτε. Περνάτε συντροφικές στιγμές  το διάστημα 18-27 Αυγούστου, ενώ πολλοί βλέπετε επιτέλους να «ξεμπλοκάρει» η κατάσταση της αισθηματικής σας ζωής.  Ευνοούνται νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις (και με τρόπο αιφνίδιο) , αλλά και αναθέρμανση μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης σας.  Το διάστημα 25-30 Αυγούστου είναι εξαιρετικά θετικό για να κάνετε ένα ταξίδι, να προβείτε σε μία νέα συμφωνία, να δεχθείτε μία νέα πρόταση, να κάνετε μία σημαντική αλλαγής τη ζωή σας.  Ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σας, ίσως όχι τόσο γενναιόδωρα όπως εσείς θα το θέλατε, όμως αξιοποιώντας σωστά τις  ευκαιρίες που σας δίνονται εντέλει θα μπορέσετε να βρεθείτε ωφελημένοι!

Γ’ Δεκαήμερο:  Ένας προκλητικός μήνας ανοίγεται μπροστά σας, τα σημάδια ήδη σας έχουν δοθεί ενώ ως τις 3 Αυγούστου κορυφώνονται σημαντικές εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα που αφορούν τις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σας, όπου σας κάνουν να βρίσκεστε σε αναβρασμό και ένταση. Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού, εντείνει ακόμα παραπάνω την ένταση μέσα σας, ενώ τα γεγονότα και οι εξελίξεις του μήνα αρκετές στιγμές έχουν χαρακτήρα εκρηκτικό. Διακόπτεται σχέσεις σας, συμβαίνουν δύσκολα περιστατικά που διαταράσσουν την σταθερότητα που είχατε μέχρι σήμερα, ενώ αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι τις συγκρούσεις με το περιβάλλον σας.  Περισσότερη προσοχή δείξτε κοντά στις 13 και 24 Αυγούστου!  Προσπαθήστε να κατευνάσετε το θυμό και την παρορμητικότητα για να αποφύγετε τα λάθη αλλά και την όξυνση των ήδη δύσκολων συνθηκών.  Το διάστημα 15-20 Αυγούστου βρίσκεστε σε σκέψεις και σε συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη κάποιων οικονομικών σας υποθέσεων, ενώ με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 19 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, οι συνθήκες σας αναγκάζουν να προβείτε σε οικονομικούς διακανονισμούς / διευθετήσεις / επίλυση παρελθοντικών εκκρεμοτήτων, κάτι το οποίο εντέλει θα το πραγματοποιήσετε με επιτυχία, έστω  και αν οι συνθήκες δεν θα είναι και οι πιο ήρεμες και ικανοποιητικές.  Από τις 27 Αυγούστου σταδιακά το κλίμα προσωρινά χαλαρώνει και έχετε την δυνατότητα να μετρήσετε , να αξιολογήσετε και να επενδύσετε σε ανθρώπους που έχουν μείνει ουσιαστικά στο πλευρό σας και σας συνδέει μαζί τους  μία βαθιά και ουσιαστική αγάπη!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΥδροχόος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here