Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο:  Ένας ερωτικός και αισθαντικός Αύγουστος ξεκινά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις ομορφιές του καλοκαιριού, να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να παίξετε και να επιβεβαιωθείτε! Η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση σας βοηθά να χαρείτε γενναιόδωρα τον έρωτα, τον χρόνο με τα παιδιά, την καλή ζωή και τις δραστηριότητες που σας ικανοποιούν! Δεν λείπουν τα φλερτ, αλλά και η αναθέρμανση της ερωτικής σας ζωής! Ως τις 18 του μήνα, θα νιώσετε λοιπόν πληρότητα από τις συνθήκες γύρω σας!  Οι σχέσεις σας ωστόσο συνεχίζουν να βελτιώνονται και στην πορεία του μήνα, αφού ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 Αυγούστου, προσφέροντας την δυνατότητα να επικοινωνήσετε σωστά με το σταθερό σας περιβάλλον και να βάλετε σε μία σειρά όλα όσα πραγματικά επιθυμείτε! Η εργασία δεν αποτελεί βασικό άξονα ενασχόλησής σας αυτό το μήνα,  όμως οι δημιουργικές σας ιδέες την περίοδο 5-10 Αυγούστου θα μπορούν να αξιοποιηθούν επιτυχώς.   Στα οικονομικά δεν σας υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές, ωστόσο το κύμα ταλαιπωριών και πιέσεων αρχίζει να αντιμετωπίζεται!

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος ξεκινά με εσάς να είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για τα οικονομικά σας, ενώ να υπάρχουν  και νέα, αποκαλύψεις, ειδήσεις, που σας σοκάρουν ή φέρνουν στο φως της επιφάνειας μία αλήθεια. Αυτές οι τάσεις θα είναι κυρίαρχες στο πρώτο πενθήμερο του μήνα, μετά θα μπορείτε πιο εύκολα να διαχειριστείτε τις καταστάσεις γύρω σας.  Το διάστημα 18-27 Αυγούστου είναι εξαιρετικό για την αισθηματική σας ζωή, για να περάσετε όμορφες στιγμές, αρκετοί θα έχετε μία ξαφνική γνωριμία και θα ζήσετε ένα νέο ρομαντικό έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι έρχεστε πολύ πιο κοντά στο σύντροφό σας και νιώθετε πραγματική ικανοποίηση και πληρότητα στο πλευρό του (προσοχή μόνο στις υπερεκτιμήσεις)!  Το διάστημα 25-30 Αυγούστου με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου είστε σε αρκετές συζητήσεις, επαφές με το σταθερό σας περιβάλλον, ενώ δέχεστε και στήριξη μέσα από συλλογικά / κοινωνικά περιβάλλοντα στην επίτευξη των στόχων σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα είστε εξαιρετικά πιεσμένοι στα οικονομικά σας ενώ αισθάνεστε ότι κάποιες από τις επιθυμίες σας είναι μπλοκαρισμένες και δεν είναι εφικτό για την ώρα να πραγματοποιηθούν, γεγονός που σας γεμίζει ανασφάλεια. Δεν λείπουν όμως και οι απρόοπτες καταστάσεις που σας πιέζουν οικονομικά.  Στο ξεκίνημα του μήνα, οι σκέψεις, οι συζητήσεις αλλά και οι αποκαλύψεις εντείνουν την δυσαρέσκειά σας για ζητήματα φιλικά, αλλά και για τα αισθηματικά σας.  Αρκετοί απογοητεύεστε από αγαπημένα σας πρόσωπα, σημαντικό όμως είναι στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε λόγια, κουτσομπολιά αλλά να διαφυλάξετε καλύτερα και τα μυστικά σας.  Το διάστημα 15-20 Αυγούστου σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες που αφορούν την εργασία σας, ή ακόμα και την αλλαγή μοτίβου της καθημερινότητάς σας.  Η αισθηματική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον στις τελευταίες ημέρες του μήνα δηλαδή κοντά στις 27 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σας προσφέρει πιο ανέμελες στιγμές για φλερτ, ερωτικό παιχνίδι, πάθος και ικανοποίηση!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΖυγός Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here