Widgets Magazine

Διανύουμε την covid εποχή της κοινωνικής απομόνωσης, όπου το άγχος είναι έκδηλο και τα αρνητικά συναισθήματα κάνουν συχνά πάρτι χωρίς να αφήνουν πολλά περιθώρια ανεμελιάς…. Ο έρωτας και οι ανθρώπινες σχέσεις βρίσκονται και αυτές με την σειρά τους σε μία περίοδο κρίσης ή και δοκιμασίας, όμως αν το καλοσκεφτείτε, το διάστημα που διανύουμε μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ακραία αποκαλυπτικό, δεδομένου ότι ερχόμαστε αντιμέτωποι με σοκαριστικές αλήθειες που μας απελευθερώνουν…. Ο έρωτας ωστόσο, δεν παύει και αυτός με την σειρά του να είναι ένα συναισθήματα που όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες γύρω μας, είναι απρόβλεπτος και μας οδηγεί και αυτός με την σειρά του σε αλλαγές που μας εξελίσσουν και μας μεταμορφώνουν ….

Η ημέρα των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλενίνου κοντοζυγώνει και φέτος δεν θα είναι μία εμπορική γιορτή, αλλά μία ευκαιρία να εκφράσουμε τον έρωτά μας, απρόβλεπτα ίσως και κάπως διαφορετικά απ΄ότι κάναμε τα περασμένα χρόνια. Ο έρωτας άλλωστε μπορεί να είναι κάθε μέρα γιορτή, ή να μην κοιτάζει ημέρες, περιστάσεις, ηλικίες, χιλιόμετρα, δεν παύει όμως να επιζητά την επιβεβαίωση, και φέτος στις 14 Φεβρουαρίου 2021 θα υπάρξουν οι “τυχεροί” που αυτή την επιβεβαίωση θα την λάβουν.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα επικεντρωθούμε πολύ περισσότερο στους εκπροσώπους του ζωδιακού που πράγματι θα έχετε θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας για την εβδομάδα 8-14 Φεβρουαρίου, γιατί πράγματι είναι μία εβδομάδα που ο έρωτας θα γίνει απρόβλεπτος, εκκρεντρικός, αντάρτης, αιφνιδιαστικός, χαρίζοντας στιγμές που θα σκορπίσουν χαρά προσφέροντας ωστόσο και την ευκαιρία για επανασύνδεση ή και αποκατάσταση σε λάθη του παρελθόντος.

Την εβδομάδα που διανύουμε παρατηρούμε την κορύφωση της πολυαστρίας στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία και μας δίνει την ώθηση για αλλαγή, για ανανέωση, για ελευθερία … Ο έρωτας ωστόσο κάποιοι θα μου πείτε πως είναι δέσμευση… Εδώ θα σας απαντήσω ότι ο Έρωτας είναι το συναίσθημα που μας απελευθερώνει ή και μας οδηγεί σε μεγάλα άλματα και μεγάλες υπερβάσεις, κάτι το οποίο και συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ….

Ιδιαίτερα από τις 11-14 Φεβρουαρίου παρατηρούμε την σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη και τον Δία από τον Υδροχόο η οποία και αναμένεται να προσφέρει ευκαιρίες ερωτικής ένωσης, ικανοποίησης, ευδαιμονίας και χαράς. Δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες που θα δούμε να ξαναζωντανεύουν έρωτες του παρελθόντος ή ακόμα και γνωριμίες που είχαν μείνει στη μέση να επανέρχονται και να προχωρούν αυτό το διάστημα.

Πιο τυχεροί στα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα θα είστε οι : Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου. Δεν θα λείψουν όμως και τα φλερτ, οι ερωτικές διεκδικήσεις, η θετική ενεργοποίηση γνωριμιών να εξιτάρει και τους Κριούς – Διδύμους- Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Τα παραπάνω ζώδια αναμένεται να είστε αυτοί που πραγματικά θα γιορτάσετε την φετινή ημέρα των ερωτευμένων, καθώς είστε οι αποδέκτες των ευκαιριών και των εκπλήξεων!

Οι ίδιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που ωστόσο έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, υπάρχουν οι λόγοι που καθιστούν αυτή την εβδομάδα σημαντική για να γυρίσετε μία νέα σελίδα στην αισθηματική σας ζωή και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Οι μέρες σας δίνουν απαντήσεις για υποθέσεις του χτες και υπάρχουν εξελίξεις που σας οδηγούν σε ένα νέο ξεκίνημα.

Μιλήσαμε για τους πιο τυχερούς στον έρωτα, δευτερευόντως όμως θα σας αναφέρω για αυτούς που αναμένεται να ζήσετε πιο ζεστές, ρομαντικές στιγμές ανήμερα του Βαλεντίνου …. Αυτοί είστε οι Ταύροι – Ιχθύες , Σκορπιοί – Παρθένοι, Καρκίνοι – Αιγόκεροι που γεννηθήκατε στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου ( ή έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18-20 μοίρα των παραπάνω ζωδίων)

Εύχομαι σε όλους μία Εβδομάδα με Θετικές εξελίξεις και περισσότερα χαμόγελα γιατί το έχουμε ανάγκη <3

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 8/2: Αποφάσεις για μία νέα πορεία
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here