Widgets Magazine

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και οι αστρολογικές τάσεις της ημέρας μας καταδεικνύουν ότι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι σχετικά ήπιο, επικοινωνιακό, με την διάθεση συγκρότησης, οργάνωσης και διαχείρισης πρακτικών ζητημάτων και με τονισμένο το αίσθημα της ευθύνης. Οι ισορροπίες ωστόσο είναι ευαίσθητες -αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε – έτσι είναι εξαιρετικά σημαντικό να δείξουμε σήμερα – αλλά και τις ημέρες που ακολουθούν- αυτοσυγκράτηση και αυτοπειθαρχία σε κάθε μορφή έκφρασης και επικοινωνίας.

Η Σελήνη πορεύεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και από αυτή την θέση δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ανεμελιά ή και για συναισθηματική έκφραση. Η μέρα είναι κατάλληλη για να βάλουμε μία δομή στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας, αλλά και να οργανώσουμε τα μετέπειτα βήματά μας, κάνοντας παραγωγικά βήματα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά ή και τους στόχους μας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στις 11:00 το πρωί (06ο59′) προσφέρει μία ευχάριστη ώθηση για να προβούμε και σε αλλαγές, ή και για να ξεκινήσει η μέρα μας με μία πιο ευχάριστη νότα, η τάση αυτή είναι πιο έκδηλη για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου όπου μπορείτε να έχετε μία ιδιαίτερα αποδοτική ημέρα, ακόμα και με κάποιους ευχάριστους αιφνιδιασμού!

Επιπλέον για σήμερα Δευτέρα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου (20ο01′) εγκαινιάζει ένα νέο τετράμηνο κύκλο, κατά τον οποίο θα δούμε αποφάσεις και σχέδια να μπαίνουν σε μία πορεία εξέλιξης, δίνοντας και την ώθηση για σημαντικές αλλαγές. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου τις ημέρες αυτές οριστικοποιείται και κλείνετε υποθέσεις του παρελθόντος, προκειμένου μέσα στο επόμενο τετράμηνο να έχετε εφαρμόσει στη ζωή σας νέα πλάνα, νέες αποφάσεις…. Το διάστημα αυτό μπορεί να κριθεί κατάλληλο για να θέσετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο του παρελθόντος που είχε μείνει στη μέση και είχε παγώσει, ή να πάρετε μία νέα σημαντική απόφαση …

Οι εκνευρισμοί, οι εντάσεις, το επικοινωνιακό κομφούζιο, η “ανασκαφή” ζητημάτων του παρελθόντος είναι στοιχεία που δεν λείπουν ούτε αυτή την ημέρα, αλλά ούτε και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν. Σημαντικό είναι να έχουμε κατά νού ότι αυτή την περίοδο τα πάντα μας προστάζουν να ακολουθήσουμε μία πορεία εξέλιξης και αλλαγής στη ζωή μας!

Κριός

Μέρα κατάλληλη για την οργάνωση των επαγγελματικών σας, αλλά και για να δομήσετε πολύ καλύτερα τους στόχους σας. Οι φίλοι, η δικτύωση, οι γνωριμίες σας, αποτελούν μία όμορφη διέξοδο! Ιδανική ημέρα για να πάρετε την απόφαση για να κυνηγήσετε μία επιθυμία σας.

Ταύρος

Αρκετά επικοινωνιακή είναι η Δευτέρα και εσείς είναι φανερό ότι βρίσκεστε πιο επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το μέλλον σας. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να αξιοποιήσετε μία παλιά γνωριμία η οποία στην παρούσα φάση μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα ζήτημα επαγγελματικό.

Δίδυμοι

Αισιόδοξοι, δημιουργικοί, επικοινωνιακοί και με φανερή την εύνοιά σας ξεκινάτε αυτή την εβδομάδα κλείνοντας εκκρεμότητες και υποχρεώσεις οικονομικές, ενώ έχετε και την άνεση για την επεξεργασία πληροφοριών / επαφών που θα σας βοηθήσουν να πάτε τα σχέδιά σας ένα βήμα παρακάτω.

Καρκίνος

Αρκετά συντροφικά ξεκινά η Δευτέρα για εσάς φίλοι μου Καρκίνοι , πιο κερδισμένοι σήμερα θα σταθείτε οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου όπου θα μπορέσετε να αναθερμάνετε με κάποιο τρόπο τις σχέσεις σας. Συνάμα η μέρα προδιαθέτει όλους τους Καρκίνους να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή παρελθοντικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.

Λέων

Η Εβδομάδα ξεκινά με εσάς να είστε επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν την εργασία σας, την καθημερινότητά σας και κάνετε ένα πλάνο των επόμενων κινήσεών σας. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία επαφών, συζητήσεων με άτομο του παρελθόντος σας, όπου μπορούν πραγματικά να σας δοθούν κάποιες απαντήσεις τις οποίες περιμένατε το τελευταίο τετράμηνο! Συνάμα είναι ένα διάστημα για να οριοθετήσετε καλύτερα τις σχέσεις σας.

Παρθένος

Αρκετά δημιουργικά ξεκινά η εβδομάδα σας πιο τυχεροί αναμένεται να είστε οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου όπου έχετε ευχάριστες επικοινωνίες, επαφές, ή υπάρχει και μία πιο ανάλαφρη θετική διάθεση και βλέπετε να ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας και το πρόγραμμά σας, σας πηγαίνουν πίσω όμως η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσετε εκκρεμότητες και να δρομολογήσετε τις κινήσεις του επόμενου 4μήνου!

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να είστε δοσμένοι στις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις προσπαθώντας να βάλετε σε μία τάξη και σειρά ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, αναμένεται να έχετε μία είδηση, μία επικοινωνία ή μία συζήτηση που αφορά τα αισθηματικά σας, ή τα δημιουργικά σας σχέδια, λύνονται απορίες ή ανοιχτές υποθέσεις που σας ταλάνιζαν τους τελευταίους 4 μήνες αλλά κάνετε σχέδια και για τα επόμενα βήματά σας.

Σκορπιός

Έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, να κινηθείτε, να επικοινωνήσετε και να βάλετε σε μία σειρά όλες τις υποθέσεις σας είστε σήμερα οι Σκορπιοί! Το μυαλό θα είναι σε εγρήγορση ενώ δεν θα λείψουν και οι επαφές με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, γεγονός που θα σας προσφέρει ικανοποίηση! Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου παίρνετε μία ανάσα σήμερα και νιώθετε πιο αισιόδοξοι! Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου είναι μία ημέρα κατάλληλη για να λύσετε παρεξηγήσεις οικογενειακές ή και για να πάρετε μία απόφαση για μία αλλαγή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας, στο σπίτι σας ή και στην εργασία σας.

Τοξότης

Η Εβδομάδα ξεκινά με εσάς να βάζετε σε μία τάξη και σειρά τα οικονομικά σας και τουλάχιστον οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου θα μπορέσετε να κινηθείτε αποδοτικά και να έχετε ικανοποίηση από την εξέλιξη μίας εργασιακής ή και οικονομικής υπόθεσης. Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καταλήγετε σε αποφάσεις, που είχατε αφήσει στην μέση, ή είναι πολύ πιθανό να έχετε μία επαφή, μία επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Αρκετά δραστήριοι και δυναμικοί είστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας έτοιμοι να βάλετε σε μία σειρά τη ζωή σας, ή και να ασχοληθείτε και με προσωπικές σας υποθέσεις. Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου αναμένεται να λάβετε μία ικανοποίηση από μία προσωπική υποθέση (ερωτική, δημιουργική). Συνάμα οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαήμερου διανύετε μία ημέρα που κλείνετε οικονομικές εκκρεμότητες χρειάζεται όμως να δείξετε προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε για την διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί μία λάθος απόφαση μπορεί να σας ταλαιπωρήσει αρκετά για τους επόμενους 4μήνες.

Υδροχόος

Ξεκινάτε την εβδομάδα αρκετά πιο κλειστοί, εσωστρεφείς, ψυχολογικά ανήσυχοι και με την διάθεση να απομονωθείτε για λίγο, να επεξεργαστείτε τα θέλω σας, ή και να κλείσετε εκκρεμότητες που σας ταλανίζουν. Η τάση αυτή είναι πιο έντονη για τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, κλείνετε έναν 4μηνο κύκλο και μπαίνετε σε έναν νέο, όπου καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας. Ξεκαθαρίζετε ζητήματα του παρελθόντος σας και οδηγείστε στο κατώφλι σημαντικών αλλαγών που σας ικανοποιούν!

Ιχθύς

Η Εβδομάδα ξεκινά με εσάς να είστε αρκετά κοινωνικοί, πρόσχαροι, επικοινωνιακοί ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου η μέρα σας θα είναι ανέμελη και με την ευκαιρία επαφών και επικοινωνιών με πρόσωπα αγαπημένα. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας είναι φανερό ότι σας οδηγούν σε αδιέξοδο, ενώ οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καλείστε να κλείσετε εκκρεμείς υποθέσεις του χτες, γεγονός που σας κάνει να βρίσκεστε σε εσωτερική ανησυχία.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου: Σχέσεις στα Άκρα
Επόμενο άρθροΤα Τυχερά Ζώδια στον Έρωτα για την εβδομάδα 8-14 Φεβρουαρίου
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.