Widgets Magazine

Ένα νέο φεγγάρι γεννιέται στις 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα Ελλάδας 21:05 , εγκαινιάζοντας έναν ολοκαίρουργιο κύκλο 28 ημερών, κατά τον οποίο όλη μας η ενέργεια είναι δοσμένη σε ζητήματα συλλογικά και κοινωνικά.

Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται αυτή τη φορά στο ζώδιο του Υδροχόου και πιο συγκεκριμένα στην 23ο16’ του ζωδίου. Συνάμα, παρατηρούμε και την κορύφωση της πολυαστρίας στο ίδιο ζώδιο (εκτός από τον Ήλιο και την Σελήνη που βρίσκονται στον Υδροχόο, στο ίδιο ζώδιο κινείται και ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος). Ο Υδροχόος ας μην ξεχνάμε είναι ο ανθρωπιστής όπου θέλει να γκρεμίσει το κατεστημένο (το κοινωνικό , το πολιτικό) πολεμά και δίνει μάχες τόσο για πνευματικά όσο και για κοινωνικά θέματα.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης λοιπόν είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο “καμπής” όπου παρατηρούμε αρκετές συλλογικές /κοινωνικές «ζυμώσεις» ή αλλιώς εξελίξεις, οι οποίες προκαλούν ένταση, εκνευρισμό μα προπάντων αντίδραση. Ο Άρης αδύναμος από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει την δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τα Φώτα, εξαντλώντας τα αποθέματα ενέργειάς μας, προκαλώντας ωστόσο και τις αιτίες εκείνες για να μιλήσουμε ότι βρισκόμαστε σε “συλλογικό αναβρασμό”! Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, βάζοντας “φρένο” στις επικοινωνιακές μας δραστηριότητες, οι οποίες παγώνουν ενώ βρισκόμαστε σε μία περίοδο ουσιαστικής πνευματικής επαναξιολόγησης των καταστάσεων γύρω μας.

Φυσικά δεν γίνεται να μην συνυπολογίσουμε, ότι κυβερνήτης του Υδροχόου στην σύγχρονη αστρολογία είναι ο Ουρανός, ενώ παραδοσιακός κυβερνήτης είναι ο Κρόνος. Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την πρώτη κορύφωση του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού (στις 17/2) μία σκληρή όψη όπου η επιρροή της είναι αισθητή ήδη γύρω μας. Ο περιορισμός της ελευθερίας είναι το βασικό αντίκτυπο και επακόλουθο αυτής της σκληρής όψης και όχι μόνο … Σημαντικά εμπόδια, δοκιμασίες, ρήξεις, ανατροπές φέρνουν μία ολοκληρωτική εκκαθάριση προκειμένου να κάνουμε τα βήματά μας προς μία νέα εποχή!

Σε ένα τόσο πιεστικό, περιοριστικό κλίμα, παρατηρούμε ότι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να αποτελέσει ένα “αντίβαρο” που θα προσφέρει την “ανάσα” και την “ευκαιρία” για μπορούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας. Κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης, προόδου, υλικής και οικονομικής αφθονίας αλλά και έρωτα … Μελετώντας το σύνολο των πλανητικών συνθηκών της Νέας Σελήνης Φεβρουαρίου, μπορώ να πω ότι η δυναμική αυτής της θετικής όψης δεν θα είναι τόσο αισθητή, ωστόσο κάτω από δύσκολες συνθήκες θα καταφέρουν κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού να βρεθούν πιο κερδισμένοι (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου).

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα το οποίο κορυφώνει τις εξελίξεις του ως την Πανσέληνο (27/2) στην Παρθένο και τις ολοκληρώνει (βρίσκονται σε τελική μορφή) με την επόμενη Νέα Σελήνη (στις 13/3). Πιο σημαντικά γεγονότα, εξελίξεις αλλά και ενάρξεις θα έχουν αυτή την περίοδο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου , οι ίδιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο βρίσκονται στο “πικ” των δοκιμασιών και των πιέσεων.

Κριός

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές επιθυμίες, στις φιλοδοξίες και στα σχέδιά σας, ενώ είστε από τους ευεργετημένους, γιατί κάτω από δύσκολες συνθήκες, μπορείτε να δείτε ικανοποίηση σε όλα αυτά που σχεδιάζετε και επιθυμείτε. Οι φιλίες, οι γνωριμίες σας, θα παίξουν σπουδαίο ρόλο αυτή την περίοδο στη ζωή σας, ενώ είναι πολύ πιθανό και εσείς να προβείτε σε επανεκτιμήσεις σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Αρκετοί δέχεστε στήριξη από πρόσωπα κοινωνικού περιβάλλοντος και είστε πιο αγαπητοί στους κύκλους σας. Η ανησυχία για τα οικονομικά είναι έκδηλη προξενώντας ανασφάλειες, δεδομένου ότι πιέζεστε για την έκβαση κάποιων σχεδίων σας.

Ταύρος

Διανύετε ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα, όπου οι πιέσεις δεν λείπουν ενώ αρκετοί αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο αναφορικά με ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, τους στόχους σας και τα βήματα που θέλετε να κάνετε για μία καλύτερη πορεία! Η Νέα Σελήνη του Μήνα εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για τα επαγγελματικά σας. Ως τις 28/2 θα είναι έκδηλος ο εκνευρισμός δεδομένου των ανακατατάξεων που τώρα συμβαίνουν, ενώ είναι φανερό ότι από τις 13/3 θα μπορείτε να χειριστείτε πολύ καλύτερα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Το διάστημα αυτό, αισθάνεστε ότι μπαίνει “φρένο” στην εξέλιξη των σχεδίων σας και ότι οι στόχοι σας μένουν πίσω, το γεγονός αυτό σας κάνει ευερέθιστους ή και επιθετικούς με το περιβάλλον σας. Αρκετοί βιώνετε και την αλλαγή πορείας σε μία σχέση σας. Είναι μία περίοδος που μπορείτε να κάνετε μία σημαντική επανεκτίμηση καταστάσεων διατηρώντας την υπομονή που είναι και ένα από τα μεγαλύτερα χαρίσματά σας.

Δίδυμοι

Σε μία τόσο σκληρή εποχή είναι δεδομένο ότι βρίσκεστε από τους πιο προστατευμένους ή ακόμα και τους αισιόδοξους που δεν το βάζουν κάτω αλλά συνεχίζουν να βρίσκονται σε πνευματική εγρήγορση, διατηρώντας μία θετική οπτική των πραγμάτων. Με τη Νέα Σελήνη του μήνα, οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου έχετε θετικές εξελίξεις σε υποθέσεις που αφορούν συμφωνίες, νομικά έγγραφα, εκπαίδευση. Κάποια ζητήματα που ήταν πίσω προχωρούν και καλύπτονται κενά. Οί Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου έχετε θετικές προοπτικές στα οικονομικά και τα αισθηματικά, ενώ οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου διατηρείτε τις ισορροπίες σας, έστω και αν οι εργασιακές συνθήκες σας αγχώνουν.

Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη του μήνα αισθάνεστε ότι κάποιες καταστάσεις δεν μπορείτε να τις αφήσετε πίσω, υπάρχουν ακόμα σαν βραχνάς που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε ελεύθεροι…. Το ζητούμενό σας αυτή την περίοδο είναι η κάθαρση της ψυχής σας από πληγές και απωθημένα και εκεί ακριβώς θα πρέπει να επικεντρωθείτε αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σας και οι υποχρεώσεις προς τρίτους σας ανησυχούν, καλείστε ωστόσο αυτή την περίοδο να διεκπαιρεώσετε υποχρεώσεις και έστω και αν ζοριστείτε θα το κάνετε με επιτυχία.

Λέων

Σημαντικό το νέο φεγγάρι για το δικό σας ζώδιο, αφού καλείστε να κάνετε ολικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου κάτω από δύσκολες, πιεστικές και γεμάτες ένταση εξελίξεις, καλείστε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Μία συνεργασία του παρελθόντος μπορεί τώρα να επανέρχεται στο προσκήνιο και να γίνεται μία νέα αρχή! Δεν παύει ωστόσο στα επαγγελματικά σας να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα εκνευρισμού, το οποίο και σας αγχώνει, ωστόσο θα τα καταφέρετε. Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου, νιώθετε εκγλωβισμένοι από τις συνθήκες και από τις πιέσεις και τα ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικά και σε σχέσεις. Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου είστε οι πιο ευεργετημένοι, αφού σας δίνετε μία μεγάλη ευκαιρία για την έναρξη μίας νέας σχέσης ή συνεργασίας.

Παρθένος

Οι εξελίξεις της περιόδου αφορούν τον τομεά της εργασίας σας αυτό το διάστημα, όπου το άγχος, η ένταση και οι αλλαγές στους ρυθμούς σας, σας αποσυντονίζουν σημαντικά. Οι περισσσότεροι νιώθετε ότι δεν είστε ελεύθεροι και δεν μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα για να εξελίξετε είτε τον τομέα της εργασίας σας, είτε αισθάνεστε αρκετά αγχωμένοι από την ποιότητα της ζωής σας. Σε αυτό ακριβώς θα πρέπει αυτή την περίοδο να επικεντρωθείτε, στους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις συνθήκες στην καθημερινότητά σας. Δείξτε παραπάνω φροντίδα και αγάπη στον εαυτό σας, με καλή διατροφή, καλές ώρες ύπνου ή και εντάσσοντας την σωματική δραστηριότητα στις καθημερινές σας συνήθειες.

Ζυγός

Ένα νέο φεγγάρι που θα αναγεννήσει τις προσωπικές επιθυμίες σας και θα σας ευεργετήσει ποικιλοτρόπως, έρχεται στις 11 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας παίζει σπουδαίο παράγοντα στη ζωή σας αυτή την περίοδο και έχετε εξελίξεις, ή και ενάρξη μίας νέας σχέσης αυτή την περίοδο! Είστε αρκετά κεφάτοι, αισιόδοξοι, δημιουργικοί, απολαμβάνετε στιγμές με τη σχέση σας ή την ανανεώνετε. Ζητήματα που αφορούν την τεκνοποίηση μπορούν να προχωρήσουν με χαρά για αρκετούς από εσάς.

Σκορπιός

Το διάστημα αυτό αισθάνεστε ότι διαταράσσονται οι ισορροπίες σας και ότι η επιθυμητή για εσάς σταθερότητα, δεν είναι πλέον δεδομένη. Με τη Νέα Σελήνη του μήνα, οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, έχετε αλλαγές που αφορούν το χώρο του σπιτιού, το χώρο της επαγγελματικής έδρας, ή ακόμα και ανακατατάξεις οικογενειακού χαρακτήρα. Την προσοχή σας ωστόσο γιατί εύκολα αυυτό το διάστημα μπορούν να διαταρραχτούν με ένταση και καβγά οι σχέσεις σας. Πιο πιεσμένοι και εγκλωβισμένοι εξαιτίας των ανατροπών αλλά και των δοκιμασιών στους παραπάνω τομείς είστε οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου. Οι Σκορπιού του 2ου δεκαημέρου, έχετε μία σημαντική εξέλιξη και ανανέωση που αφορά το σπιτικό σας. Ένα ζητήματα οικονομικό είναι πολύ πιθανό να προσφέρει ικανοποίηση!

Τοξότης

Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας αυτό το διάστημα φίλοι μου Τοξότες και με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι φανερό ότι τονώνονται οι επικοινωνίες σας (έστω και αν βρισκόμαστε σε περίοδο lock down). Αποφάσεις, συζητήσεις, συμφωνίες που έχουν άρωμα παρελθόντος, επανέρχονται τώρα στο παρόν σας και καλείστε να τα διαπραγματευτείτε! Προσοχή αυτό το διάστημα σε ζημιές στο μεταφορικό μέσο ή και συσκευές τεχνολογίας.

Αιγόκερως

Είστε απόλυτα δοσμένοι την επόμενη περίοδο στους τρόπους εκείνους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη σας στα οικονομικά σας. Οι συνθήκες σας πιέσουν, ωστόσο οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου έστω και μέσω δύσκολων συνθηκών θα μπορέσετε αυτό το διάστημα να εξασφαλίσετε μία πηγή εσόδων! Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου είστε πιο πιεσμένοι στα οικονομικά αλλά και ανασφαλείς στα αισθηματικά και βιώνετε ένα προσωρινό πάγωμα – στασιμότητα. Οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου έχετε μία οικονομική επιτυχία!

Υδροχόος

Είναι ο καιρός να γυρίσετε μία νέα σελίδα, να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του χτες και να κάνετε στη ζωή σας τις αλλαγές που εσείς οι ίδιοι προσδοκούσατε εδώ και καιρό, αλλά πλέον οι καταστάσεις σας τις επιβάλλουν! Η Νέα Σελήνη του μήνα δεν χαρακτηρίζεται εύκολη για εσάς, θα μπορούσα ωστόσο να πω πως σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί απελευθερωτική γιατί μέσα από συνθήκες που μπορεί τώρα να είναι τεταμένες, θα σας οδηγήσει σε νέα σημαντικά ξεκινήματα. Αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις αλλά και τα καβγαδάκια με την οικογένεια. Είναι ο καιρός για σημαντικές αποφάσεις ζωής, που θα ανοίξουν μπροστά σας το δρόμο για καλύτερες μέρες.

Ιχθύς

Αρκετά εσωστρεφείς αλλά και καχύποπτοι είστε αυτό το διάστημα, αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε στασιμότητα, ή ότι έχει έρθει ο καιρός να κάνετε κάποιες ολικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σας, είτε και στα επαγγελματικά σας. Τα επαγγελματικά ωστόσο αποτελούν ένα πολύ μεγάλο βραχνά γιατί εσείς για την ώρα μόνο εκκρεμότητες μπορείτε να επεξεργαστείτε. Οι αποκαλύψεις της περιόδου ή τα γεγονότα που βιώνεται σας βυθίζουν σε αναλογισμό ή και σας προκαλούν ένταση! Ψυχικά και Σωματικά αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι από όλα όσα έχουν μεσολαβήσει στη ζωή σας και χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για εσάς προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα Τυχερά Ζώδια στον Έρωτα για την εβδομάδα 8-14 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΤα ζώδια της εβδομάδας 15-21 Φεβρουαρίου 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here