Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Τοξότες με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !

Α’ Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με αρκετά κοινωνική διάθεση και με εσάς να δέχεστε μόνιμα προσκλήσεις και προτάσεις από το φιλικό περιβάλλον! Το διάστημα 5-12 Σεπτεμβρίου ευνοούνται λοιπόν οι κοινωνικές επαφές, είστε περιζήτητος σε κάθε παρέα , ενώ έχετε και τις ιδέες εκείνες που θα μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες σας.  Ανανέωση αυτό το μήνα όμως δέχεται και η αισθηματική σας ζωή αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, προσφέρει σημαντική ανανέωση σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Την περίοδο από τις 6-15 Σεπτεμβρίου λοιπόν, αρκετοί θα έχετε ερωτικές εξελίξεις / γνωριμίες με άτομο που γνωρίσατε σε ένα ταξίδι σε ένα σεμινάριο ή που έχετε κάποια ηλικιακή διαφορά μαζί του! Σε κάθε περίπτωση τα σχέδια που έχετε για τα αισθηματικά σας μπορούν να εκπληρωθούν! Πιο εσωστρεφείς και μαζεμένους σας βρίσκω από τις 27 του μήνα, όπου και θα είστε περισσότερο προβληματισμένοι για τα επαγγελματικά σας αλλά και ανήσυχοι για αλλαγές που συμβαίνουν στην εργασία σας.

Β’ Δεκαήμερο :  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ, η οποία και διεγείρει τον συναισθηματικό σας κόσμο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις με τα κοντινά αγαπημένα σας πρόσωπα ή και να είστε ανήσυχοι αρκετά για προσωπικές / οικείες υποθέσεις σας.  Οι Τάσεις αυτές θα είναι πιο έκδηλες κοντά στις 2 Σεπτεμβρίου που σχηματίζεται η Πανσέληνος. Η πορεία του μήνα ωστόσο κρίνεται θετική για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο και ήδη από τις 12 του μήνα οι διαθέσεις σας αλλάζουν. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού εντείνονται οι επικοινωνίες σας με φιλικά πρόσωπα, δέχεστε προσκλήσεις, προτάσεις από το περιβάλλον σας, ενώ έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας.  Το διάστημα 15-24 Σεπτεμβρίου είναι θετικό και για τα αισθηματικά σας αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα προσφέρει γενναιόδωρα τις συνθήκες για να περάσετε καλά.  Γνωριμίες με ασυνήθιστο τρόπο, είτε μέσα από μία τυχαία συνάντηση, είτε σε ένα ταξίδι ή σε σεμινάριο είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Αρκετοί όμως μπορεί να γοητευτείτε και από άτομο άλλης κουλτούρας, ή άλλης ηλικίας.  Οι δεσμευμένοι έχετε ευκαιρίες ανανέωσης της σχέσης σας.   Το ίδιο διάστημα ευνοείστε και σε δημιουργικά επεκτατικά σχέδια, αλλά και σε νομικά έγγραφα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις.  Κάποιες συγχύσεις / αστάθειες ιδιαίτερα στα επαγγελματικά αφορούν αυτό το μήνα τους γεννημένους κοντά στις 10-11 Δεκεμβρίου

Γ’ Δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα χρειαστεί να είστε αρκετά πιο προσεχτικοί τόσο στις συναισθηματικές όσο και στις οικονομικές σας επενδύσεις.  Στην πορεία του μήνα αισθάνεστε ότι το ταμείο είναι μείον γεγονός που εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας. Αρκετοί επωμίζεστε τώρα τα οικονομικά βάρη λανθασμένων ή και επιπόλαιων επιλογών του παρελθόντος, άλλοι βιώνετε την μείωση του εισοδήματός σας,  ενώ όλοι νιώθετε ότι το χρήμα δεν επαρκεί για να μπορείτε να είστε ανέμελοι και ανάλαφροι! Στο ξεκίνημα του μήνα ωστόσο, έχετε την ευκαιρία συζητήσεων / επαφών / γνωριμιών που αφορούν την πορεία της καριέρας σας, σημαντικό είναι να αξιοποιήσετε σωστά τις προτάσεις που θα δεχθείτε.  Ένα σημαντικό νέο επαγγελματικό ξεκίνημα γίνεται για εσάς από τις 17 του μήνα, ή αρκετοί μπαίνετε σε μία  νέα επαγγελματική πορεία που εντέλει θα δώσει λύσεις για τα πρακτικά σας ζητήματα.  Στα αισθηματικά σας είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις επιπόλαιες επιλογές (ιδιαίτερα για έρωτες που υπάρχουν από το παρελθόν σας). Από τις 24 του μήνα ωστόσο με την Αφροδίτη να κινείται στο 3ο δεκαήμερο του Λέοντα μπορώ να πω ότι σε αυτό τον τομέα της ζωής σας τα νέα είναι πιο αισιόδοξα, με ευκαιρίες νέων γνωριμιών ή και εξελίξεων που αποτελούν για εσάς μία μοναδική εμπειρία!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here