Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο:  Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με αρκετό ενδιαφέρον, αφενός θα είστε σε εγρήγορση, με αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις, αφετέρου θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες για έρωτα και γνωριμίες. Ενώ  μπορώ άνετα να σας πω ότι αυτό το μήνα διασκεδάζετε πολύ περισσότερο, σίγουρα πρέπει να προϊδεάσω ότι το ευάλωτο σημείο σας θα είναι τα οικονομικά σας, καθώς και οι πιεστικές συνθήκες στην εργασία σας.  Στις 12 Ιουνίου η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο σας πιέζει να βρείτε λύσεις ρυθμίζοντας τα οικονομικά σας. Θα χρειαστεί να πάρετε δραστικές αποφάσεις, φροντίστε όμως να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας γιατί στις 28/6 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα πιέσει πολύ περισσότερο τον τομέα των οικονομικών σας.  Ενδιαφέρουσες, «πικάντικες» και συναρπαστικές ερωτικές επικοινωνίες και γνωριμίες αναμένονται το διάστημα από τις 13 ως τις 23 Ιουνίου.

2ο Δεκαήμερο:  Από το ξεκίνημα του Ιουνίου ,  έχετε τις ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους, το σύντροφο και τους συνεργάτες, βελτιώνοντας σημαντικά τον τρόπο που επικοινωνείτε μαζί τους και βρίσκοντας λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Δείξτε προσοχή μόνο στις 6 και 7 Ιουνίου που ο Ήλιος και ο Ερμής από τους Διδύμους θα βρεθούν σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.  Αυτές τις μέρες δεν θα λείψουν κάποια μπερδέματα και συγχύσεις με τους ανθρώπους που σχετίζεστε.  Τα οικονομικά σας είναι αρκετά πιο βελτιωμένα  στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα όπου μπορείτε να ρυθμίσετε και χρέη ή υποχρεώσεις σας.  Η εργασία σας θα είναι αρκετά αποδοτική σε όλη την διάρκεια του μήνα, ενώ θα νιώσετε την ανακούφιση από κάποια οικογενειακά ζητήματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα.  Η αισθηματική σας ζωή είναι αρκετά πιο ενδιαφέρουσα την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

3ο Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος φέρνει στο πέρασμά του νέα σημαντικά ξεκινήματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας. Με τον Ερμή να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας,  από τις 8-12 Ιουνίου είστε σε επικοινωνιακή ετοιμότητα, ιδιαίτερα εκφραστικοί και έτοιμοι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους που σχετίζεστε σταθερά.   Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13/6 να αναμένετε την δημιουργία νέων σχέσεων και νέων συνεργασιών. Στα οικονομικά σας είστε πιο κερδισμένοι την περίοδο 5-13 Ιουνίου όπου μπορείτε να αναμένετε κάποιο έξτρα έσοδο ή  και κάποιο «δώρο».  Οικονομικές διευθετήσεις και καλύτερη διαχείριση των εκκρεμοτήτων σας θα έχετε την περίοδο από τις 23 ως τις 29 Ιουνίου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here