Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο:  Ο Ιούλιος ξεκινά με εσάς να είστε αρκετά προβληματισμένοι για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Οι υποχρεώσεις σας τρέχουν, οι εκκρεμότητες είναι πολλές και σας είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείτε όλα όσα έχετε αναλάβει. Σημαντικό είναι ωστόσο ως τις 12 Ιουλίου να προσέξετε πολύ παραπάνω την οικονομική σας διαχείριση, την υπογραφή οικονομικών εγγράφων, ενώ σκόπιμο είναι από την πλευρά σας να αποφύγετε νέες ευθύνες ή να πάρετε τώρα αποφάσεις που θα επηρεάσουν την οικονομική σας πορεία. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά από το ζώδιο των Διδύμων βελτιώνει σημαντικά τον τομέα των σχέσεών σας, μπορείτε πραγματικά να περάσετε όμορφες στιγμές με τα άτομα του σταθερού σας περιβάλλοντος, να λάβετε και να δώσετε αγάπη.  Δεδομένου ότι και ο Άρης κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, είναι βέβαιο ότι ως τα μέσα του  μήνα θα υπάρχει ερωτική δράση στο καλοκαίρι σας, θα υπάρχουν φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις που θα σας ξυπνήσουν για τα καλά από το λήθαργο. Όσοι είστε ήδη σε μία σχέση αυτό το μήνα κατανοείτε ακόμα περισσότερο την σημαντικότητά της και απολαμβάνετε στιγμές.  Η δημιουργικότητά σας θα είναι έκδηλη αυτό το μήνα καθώς και η δίψα σας για έρωτα, διασκέδαση, ανεμελιά!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Ιούλιος ξεκινά με μία Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω η οποία και στραγγίζει το πορτοφόλι σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Αισθάνεστε πιεσμένοι και μπλοκαρισμένοι, τα χρήματα που λαμβάνετε δεν επαρκούν ή και περιορίζονται και το γεγονός αυτό σας κάνει να χάνετε την σιγουριά και την ασφάλειά σας.  Κάντε έναν καλό προγραμματισμό ενώ είναι και μία εποχή που μπορείτε να διαχειριστείτε ή και να κλείσετε χρέη του παρελθόντος. Ένα ευνοϊκό διάστημα για να μπορέσετε εντέλει να προχωρήσετε σε επαφές, συζητήσεις ή και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σας είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου! Ο Ιούλιος όμως έχει και τα θετικά του νέα, αφού η Αφροδίτη από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο των Διδύμων, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και θα σας φέρει πιο κοντά στο σύντροφο αλλά και στα αγαπημένα πρόσωπα που συνδέεστε στενά.  Από τις 12 έως τις 26 του μήνα είναι ένα καλό διάστημα για να ενισχυθεί η συντροφικότητα στη ζωή σας, ενώ το δεύτερο μισό του μήνα ο Άρης από τον Κριό τονώνει την ερωτική σας λίμπιντο φέρνοντας πιπεράτες εξελίξεις στα ερωτικά σας. Ο Ιούλιος ωστόσο είναι και ένας καλός μήνας για να αναλάβετε δράση και να κυνηγήσετε τα θέλω σας ή και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Την προσοχή σας ωστόσο οι γονείς σε καβγαδάκια που θα εκδηλωθούν με τα παιδιά σας.

Γ’ Δεκαήμερο:  Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω, υπενθυμίζοντας αυτό το μήνα ότι υπάρχουν ζητήματα στα οικονομικά σας τα οποία έχουν μείνει ως εκκρεμότητα και είναι απαραίτητο να διευθετηθούν. Και για το δικό σας δεκαήμερο οι πιέσεις είναι αισθητές, οι περιορισμοί στα οικονομικά είναι μονόδρομος, ενώ αρκετοί αισθάνεστε εντελώς πεσμένη την αυτοπεποίθησή σας και νιώθετε μεγάλη ανασφάλεια.  Ο Ποσειδώνας και αυτός ανάδρομος από το ζώδιο του Ιχθύ σας αφυπνίζει αυτό το μήνα ώστε να βρείτε την αλήθεια που κρύβετε μέσα στην ψυχή σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά  στις 12 με 13 Δεκεμβρίου. Στα αισθηματικά σας δέχεστε εύνοια από τις 26 του μήνα και έπειτα όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σημαντικό ωστόσο είναι να αποφύγετε λάθη του χτες και να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που θα φέρουν την πραγματική και ουσιαστική ανανέωση που προσδοκάτε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here