Widgets Magazine

Το 2019 κάνει την έναρξή του με εσάς να ανήκετε στην κατηγορία των ευνοημένων, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς όλοι οι τομείς της ζωής σας θα είναι «ρόδινοι». Σίγουρα αυτό που δεν θα λείψει από εσάς αυτό το μήνα είναι η επιθυμία για ζωή, η δράση, η περιπέτεια στα ερωτικά, ο παράγοντας της τύχης, ο ενθουσιασμός για νέα σχέδια αλλά και η γοητεία …  Οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου είστε σε δημιουργική εγρήγορση, έχετε θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας, ενώ συμβαίνουν τώρα αλλαγές/ εξελίξεις που σας γεμίζουν με ενθουσιασμό! Οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, κάνετε νέα μεγαλόπνοα σχέδια, νιώθετε τυχεροί και ευτυχισμένοι, δεν παύει όμως να βιώνετε κάποιες προκλήσεις στα οικονομικά σας. Οι Τοξότες ξεκινάτε το 2019 ευδιάθετοι, επικοινωνιακοί, δεν λείπουν οι ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σας και για εσάς όμως το «αδύναμο» σημείο σας είναι τα οικονομικά σας, όπου φαίνεται ότι θα επικεντρωθείτε πολύ σε αυτό, προκειμένου να αλλάξετε τις συνθήκες.

Εκλείψεις Ιανουαρίου: Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας για ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Μεγαλύτερες πιέσεις δέχεστε οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου που πρέπει να κάνετε μία καλή διαχείριση, συγκρατώντας την τόλμη που θα σας διακρίνει αυτό το μήνα.  Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα  επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ένας νέος ορίζοντας ανοίγετε μπροστά σας σε αυτή την περίοδο, νέα σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά που σας δημιουργούν το αίσθημα της εγρήγορσης, πολλές φορές όμως και της έντασης. Η Έκλειψη αυτή όμως, δεν κρίνεται αρνητική για εσάς, απεναντίας σας ωθεί σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας αρκεί, να αφήσετε πίσω σας τον φόβο ή τις αρνητικές σκέψεις.

Σκέψεις, Επικοινωνίες, Μετακινήσεις , Επαφές: Στο ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής κινείται στο δικό σας ζώδιο  ως τις 5 Ιανουαρίου. Οι Τοξότες    του 3ου δεκαημέρου είστε αρκετά επικοινωνιακοί, αυθόρμητοι, εξωστρεφείς ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ή ακόμα και μία επικοινωνία – έκπληξη που θα σας δώσει χαρά. Στην συνέχεια ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει ως τις 24/1. Επικεντρώνεστε σε σκέψεις και σε συζητήσεις που αφορούν την πορεία των οικονομικών σας και προσπαθείτε να βάλετε σε μία τάξη και σειρά τις υποχρεώσεις σας.    Από τις 24 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο , οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου είστε στις τελευταίες μέρες του μήνα σε πνευματική και επικοινωνιακή εγρήγορση, δεν λείπουν οι μετακινήσεις, οι επαφές, οι συμφωνίες  που σας δίνουν χαρά.

Έρωτας, Δημιουργικότητα, Οικονομικά: Από τις 7 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, χαρίζοντας απλόχερα τις ευεργεσίες της για να νιώσετε πιο όμορφα με τον ίδιο σας τον εαυτό αλλά και τις σχέσεις σας. Σε αυτό το μήνα του έτους βελτιώνεται την εικόνα σας, την εμφάνισή σας, είστε αρκετά γοητευτικοί και έχετε τις κατακτήσεις σας. Η αισθηματική σας ζωή κινείται με περισσότερη άνεση, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για έναν νέο έρωτα που θα σας συναρπάσει ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Στα οικονομικά σας, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω θα χρειαστεί να κάνετε προσεχτικές επιλογές και καλή διαχείριση γιατί οι πιέσεις δεν θα λείπουν.

Τον Ιανουάριο μην ξεχάσετε:   Νέα Σχέδια μπαίνουν στα σκαριά και το γεγονός αυτό σας γεμίζει ελπίδα, πίστη, ενθουσιασμό και χαμόγελο γιατί διακρίνεται ότι η τύχη είναι στο πλευρό σας. Σημαντικό είναι ωστόσο να διατηρείτε μία προσγειωμένη στάση, αποφεύγοντας τις συναισθηματικές πλάνες και τα μπερδέματα που θα σας εμπλέξουν σε διλήμματα. Αυτό αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου επηρεάζεστε από το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Ιανουάριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Ιανουάριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here