Widgets Magazine

Μέσα στο κύμα των προκλήσεων του Ιανουαρίου, είναι φανερό ότι εσείς φίλοι μου Σκορπιοί είστε πιο συνειδητοποιημένοι, πιο ήρεμοι, αλλά και πιο κερδισμένοι! Ο Ιανουάριος σας βρίσκει ικανοποιημένους οικονομικά, με ευκαιρίες ανόδου του εισοδήματός σας, με τονισμένο το αίσθημα της αυτοπεποίθησης. Στα δύσκολα σημεία του μήνα συγκαταλέγω το γεγονός ότι δεν θα σας μένει ελεύθερος χρόνος, θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσετε, αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να  εφαρμόσετε αλλαγές πορείας στα επαγγελματικά σας ,  ενώ ο μήνας σας ωθεί να σφίξετε τα δόντια και να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου,  ξεκινάτε τον πρώτο μήνα της χρονιάς με αρκετό στρες, πολλές υποχρεώσεις, με έντονο το αίσθημα της κούρασης, έχετε την οικονομική ανταμοιβή, αλλά δέχεστε και την επιρροή της Έκλειψης Σελήνης στις 21/1 που σας αλλάζει πορεία πλεύσης σε στόχους και σε καριέρα. Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου,  βρίσκεστε αρκετά κερδισμένοι αυτό το μήνα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, ενώ είστε αρκετά εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνετε τον έρωτα στις πρώτες 7 μέρες του μήνα,  ενώ στην συνέχεια εφαρμόζετε με πείσμα και επιμονή σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σας.

Εκλείψεις Ιανουαρίου: Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια δυσάρεστες σκέψεις και συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν σας. Υπάρχουν κάποιες επικοινωνίες που σας ρίχνουν την διάθεση, ή και σας οδηγούν σε τελικές αποφάσεις για την πορεία κάποιων υποθέσεών σας.  Δείξτε προσοχή σε μετακινήσεις, σχέσεις με αδέρφια, μεταφορικό μέσο, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα  επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Υποθέσεις που αφορούν τον τομέα της καριέρας σας, φαίνεται ότι τώρα βρίσκονται στο στάδιο σημαντικών ανακατατάξεων που προκαλούν ένταση!

Σκέψεις, Επικοινωνίες, Μετακινήσεις , Επαφές: Στο ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 5 Ιανουαρίου οι Σκορπιοί   του 3ου δεκαημέρου να αναμένεται κάποια ευχάριστα νέα (ή και ιδέες) που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τα οικονομικά σας. Στην συνέχεια ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει ως τις 24/1. Ο μήνας είναι αρκετά επικοινωνιακός, δίνοντας σε εσάς την δυνατότητα να προβείτε σε νέες συμφωνίες, να συζητήσετε προσωπικές σας υποθέσεις, αρκετοί θα μετακινηθείτε, ενώ θα έχετε την άνεση πάρετε κάποιες αποφάσεις βασιζόμενοι στην λογική σας.    Από τις 24 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο οι Σκορπιοί  του 1ου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία συζητήσεων / αποφάσεων που αφορούν τα πολύ προσωπικά οικογενειακά σας θέματα.

Έρωτας, Δημιουργικότητα, Οικονομικά: Ως τις 7  Ιανουαρίου οι Σκορπιοί  που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο έχετε ανανέωση στα αισθηματικά σας, δεν λείπουν οι κατακτήσεις, η χαρά και η απόλαυση από την εξέλιξη των ερωτικών σας υποθέσεων αφού η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού.  Για αρκετούς από εσάς σημαίνει ότι θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας μία πικρή εποχή του ερωτικού σας παρελθόντος, γυρίζοντας τώρα μία νέα σελίδα. Στις 7/1 η  Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Τοξότη, όπου  στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα  οι ευκαιρίες  ανανέωσης αφορούν τον τομέα των οικονομικών σας. Σταδιακά όλοι οι Σκορπιοί θα μπορείτε να δείτε το εισόδημά σας να τονώνεται.   Εκτός από τα οικονομικά, θα επανεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις και θα τονώσετε το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της σιγουριάς στις δυνάμεις σας. Σε όλη την διάρκεια του μήνα οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε ένα στάδιο ικανοποίησης αλλά και εκπλήρωσης των επιθυμιών και των σχεδίων σας για τα αισθηματικά … Πολλοί από εσάς παίρνετε και σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και σταθεροποίηση μίας σχέσης.

Τον Ιανουάριο μην ξεχάσετε:  Συγκρατήστε το σκληρό σας λόγο ή τις απόλυτες απόψεις / αποφάσεις που μπορεί να πιέζουν σημαντικά τους δικούς σας ανθρώπους.  Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σας, γιατί είναι κάτι που θα το έχετε ανάγκη στην πορεία του μήνα.  Ενάρξεις που αφορούν την φυσική σας κατάσταση θα μπορούν να έχουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ θα μπορείτε να είστε και πιο επίμονοι και σταθεροί στο στόχο σας.  Η εκπλήρωση σχεδίων, επιθυμιών … γεμίζει τις μπαταρίες σας …

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here