Widgets Magazine

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών για τη ζωή σας, στην πορεία του διαπιστώνετε ότι αυτή τη χρονιά έχετε να εργαστείτε αρκετά σκληρά προκειμένου να πετύχετε τα σχέδιά σας. Μπορεί οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες να μην λείπουν, ωστόσο  στην πορεία αυτού του μήνα συνειδητοποιείται ότι έστω και την τελευταία στιγμή καταφέρνετε να βρείτε σημαντικές λύσεις στη ζωή σας. Επιπλέον, η χρονιά δείχνει από την αρχή την γεύση της, γεγονός που σας ωθεί να κινηθείτε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, κάνοντας σημαντικά ξεκαθαρίσματα για την πορεία σας…  Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, βιώνετε στο ξεκίνημα του μήνα κάποιες εσωτερικές, συναισθηματικές εντάσεις ενώ δεν λείπουν και τα καβγαδάκια στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα επικεντρώνεστε περισσότερο στις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις (εργασία, οικογενειακά),  με οργανωμένη σκέψη και αξιοποιώντας τις ιδέες σας θα μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά τις υποθέσεις σας. Οι Αιγόκεροι του2ου δεκαημέρου έχετε έναν πιο δύσκολο και γεμάτο πιέσεις μήνα να αντιμετωπίσετε. Κεφάλαια κλείνουν για να ανοίξουν καινούργια , η διαδικασία όμως αυτή δεν είναι ευχάριστη αυτή τη στιγμή, απεναντίας σας φορτίζει ιδιαίτερα συναισθηματικά.  Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου είστε πιο προστατευμένοι από το έντονο κλίμα του Ιανουαρίου, στο ξεκίνημα του μήνα τονώνεται η κοινωνική σας ζωή ενώ και αισθηματικά είστε ικανοποιημένοι. Στην πορεία του ο μήνας θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις, ή ακόμα και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που θα σας απογοητεύσουν.

Εκλείψεις Ιανουαρίου: Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου στο ζώδιο σας, φέρνει την ολοκλήρωση και λήξη ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σας και την έναρξη ενός νέου κύκλου ζωής.  Ξεκαθαρίσματα που αφορούν τις σχέσεις σας, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, είναι μέσα στο πρόγραμμα ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα  επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Νιώθετε πιεσμένοι για τα οικονομικά σας, ενώ είναι πολύ πιθανό να βγει στην επιφάνεια κάποιο έξοδο το οποίο δεν περιμένατε.

Σκέψεις, Επικοινωνίες, Μετακινήσεις , Επαφές: Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, δηλαδή από τις 5-24 Ιανουαρίου ο Ερμής θα κινείται στο δικό σας ζώδιο και ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του μήνα θα είναι η ικανότητά σας να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και να καταλήξετε σε ώριμες αποφάσεις για την πορεία σας. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει σε κάθε σας βήμα. Δεν παύει όμως κάποιες στιγμές να είστε αρκετά απόλυτοι και εκρηκτικοί στα λόγια σας .Από τις 24/1 που ο Ερμής περνά στον Υδροχόο θα μπορείτε πιο εύκολα να διευθετήσετε και να οργανώσετε οικονομικές υποθέσεις ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο.

Έρωτας, Δημιουργικότητα, Οικονομικά: Ως τις 7  Ιανουαρίου οι Αιγόκεροι   που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο παίρνετε χαρές μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, περνάτε καλά με φιλικά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και μία αισθηματική γνωριμία μέσα από τον κύκλο σας.  Στις 7/1 η  Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Τοξότη, όπου  στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα  όλη η δημιουργικότητα σας είναι δοσμένη κατά κύριο λόγο στα επαγγελματικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή διακρίνεται ότι πρέπει να κάνετε θυσίες και να δείξετε εμπράκτως την αγάπη σας (οι δεσμευμένοι). Δεν παύει όμως να υπάρχει και παρασκήνιο ή μία τάση εσωστρέφειας στην αισθηματική σας ζωή.

Τον Ιανουάριο μην ξεχάσετε:   Συγκρατήστε την ένταση που σας διακρίνει στο χώρο το σπιτιού και της οικογένειας, προσπαθώντας να βρείτε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε. Οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου που ταλαιπωρήστε περισσότερο αυτό το μήνα,  προσπαθήστε να αποδεχθείτε τις καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν και μείνετε επικεντρωμένοι στο όραμα που έχετε για την ζωή …

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Ιανουάριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΥδροχόος Ιανουάριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here