Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο: Μία όμορφη περίοδος ανοίγεται  μπροστά σας και η επιθυμία σας είναι να την γευτείτε στο έπακρο απολαμβάνοντας όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, ακριβώς αυτό είναι που θα κάνετε. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα η περίοδος 5-10 Αυγούστου σας βοηθά να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, με αρκετά πιο περιπετειώδη διάθεση είστε έτοιμοι να εκφραστείτε, να κάνετε μετακινήσεις (ίσως και ένα πιο μακρινό ταξίδι) ενώ δεν λείπει και η εύνοια για νέες γνωριμίες. Ανακτάτε την αισιοδοξία σας και κάνετε πιο ελπιδοφόρα σχέδια για την πορεία σας.  Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 7 έως τις 18 του μήνα βρίσκετε πιο κερδισμένοι και στα οικονομικά σας και αυτό είναι κάτι που σας ηρεμεί ψυχολογικά! Στα ερωτικά δεν λείπει η έξαψη, ο πόθος ενώ οι περισσότεροι θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή με τον σταθερό σας σύντροφο! Την περίοδο 20-25 Αυγούστου πέφτουν στο τραπέζι συζητήσεων προτάσεις, ειδήσεις, σχέδια που αφορούν την προοπτική και εξέλιξη στόχων αλλά και της καριέρας σας. Είναι μία καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις ή να κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε να κάνετε στην πορεία σας.

Β’ Δεκαήμερο : Ο Αύγουστος ξεκινά με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου όπου εντείνει την παρορμητικότητα και την βιασύνη σας τόσο στα λόγια σας, όσο και στις μετακινήσεις σας. Θα χρειαστεί ως τις 5/8 να είστε αρκετά προσεχτικοί τόσο στις αποφάσεις που θα πάρετε, όσο στις συζητήσεις επαφές με το περιβάλλον σας αλλά και στις μετακινήσεις αλλά και το μεταφορικό σας μέσο! Κάποια σχέδια σας είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν και αυτό να προκαλέσει κάποιον εκνευρισμό! Την περίοδο από τις 10-15 Αυγούστου κάνετε τις μετακινήσεις σας, είστε αρκετά εξωστρεφείς και έτοιμοι να ταξιδέψετε, να κάνετε σχέδια, να γνωρίσετε κόσμο.  Το πορτοφόλι αρκετά πιο γεμάτο την περίοδο 18-27/8 σας επιτρέπει να μπορείτε πιο χαλαρά  να κινηθείτε χωρίς άγχος!  Στα οικονομικά σας ο μήνας γενικά σας βοηθά να ανασυνταχτείτε , να καλύψετε κενά ή και να βρεθείτε κερδισμένοι μέσω ενοικίασης / πώλησης / διευθέτησης κληρονομικής ! Δεν λείπει από τη ζωή και την καθημερινότητά σας το ερωτικό πάθος, ιδιαίτερα με άτομο που είστε ήδη σε σχέση, ή συνδέεται με το παρελθόν σας.

Γ’ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος ξεκινά με πιέσεις για τα οικονομικά σας, ενώ αρκετοί μπορεί να έχετε μία δυσάρεστη είδηση / νέο / συζήτηση που εντείνει ακόμα περισσότερο την δυσαρέσκειά σας για την εξέλιξη των πρακτικών / οικονομικών σας υποθέσεων. Σε όλη την διάρκεια του μήνα υπάρχουν πιέσεις σε αυτό τον τομέα της ζωής σας, ενώ φρόνιμο είναι από την πλευρά σας να συγκρατήσετε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό του καλοκαιριού , αποφεύγοντας άσκοπες σπατάλες.  Ως τις 7 του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, βελτιώνει αισθητά το κλίμα της αισθηματικής σας ζωής και υπάρχουν θετικές εξελίξεις στην πορεία μίας σχέσης σταθερής!  Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σε όλη την πορεία του μήνα, εντείνει την παρορμητικότητά σας στα ερωτικά, όμως σας κάνει και «κυνηγούς» και κατακτητικούς στον έρωτα!  Το διάστημα 15 -20 Αυγούστου, κάνετε τις μετακινήσεις σας, αλλάζει το μυαλό σας, είστε πιο θετικοί, αισιόδοξοι και κάνετε νέες γνωριμίες. Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 19 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγεται πλώρη για τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας, δεν παύει όμως να αισθάνεστε και κάπως μπλοκαρισμένοι εξαιτίας ότι δεν έχετε όλους τους πόρους ή όλα τα εφόδια για να μπορείτε να είστε άνετοι, ανέμελοι και πλήρως ικανοποιημένοι.  Αρκετοί θα προβείτε σε μία νέα συμφωνία, θα κάνετε μία σημαντική επαφή, θα αποφασίσετε την έναρξη σπουδών ενώ δεν θα λείψουν και οι περιπτώσεις των Τοξοτών που θα πάρετε την απόφαση αλλαγή τόπου διαμονής!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here