Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο:Η βασική ανάγκη σας αυτό τον Αύγουστο είναι να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε, να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας αλλά και με πολύ αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία ξέρετε καλά ότι μπορείτε να ταιριάξετε και να έχετε ήρεμες και ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές.  Στο ξεκίνημα του μήνα μα πιο συγκεκριμένα την περίοδο 5-10 Αυγούστου με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα μπορείτε να προωθήσετε καλύτερα ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα σχέδιά σας, ενώ το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα αποτελέσει το κλειδί κάθε επαγγελματικής επιτυχίας.  Το διάστημα 7-18 Αυγούστου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου αναθερμαίνει το κλίμα στις σχέσεις σας, ενώ αρκετοί βρίσκεστε σε μέρος μακρινό αλλά και γνώριμο, περνώντας ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές.  Δεν λείπουν ωστόσο και οι ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης, επαφών, γνωριμιών ιδιαίτερα την περίοδο από τις 20-25 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται το πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου! Σε αυτό το διάστημα θα έχετε και τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν στην προώθηση ή και εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών ή σχεδίων.

Β’ Δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια του Αυγούστου νιώθετε ότι εντελώς ξαφνικά είναι σαν να σας τραβούν οι άνθρωποι που συνδέεστε στενά, το χαλάκι κάτω από τα πόδια και εσείς να πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.  Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου, με την συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνει για εσάς την ξαφνική διάσπαση, ρήξη σε μία σχέση ή συνεργασία  σας.  Τα γεγονότα γύρω σας, σας ανατρέπουν τα σχέδια, πολλοί αναγκάζεστε τώρα να προβείτε σε χωροταξικές αλλαγές που δεν τις είχατε στο πρόγραμμα, υπάρχουν συγκρούσεις  με το περιβάλλον σας ενώ διαταράσσεται η ισορροπία και η αρμονία σε όσα αισθάνεστε εσείς ως σήμερα «σταθερά»!  Την περίοδο 10-15 Αυγούστου θα κληθείτε να πάρετε και κάποιες αποφάσεις για την επαγγελματική σας πορεία, ενώ αρκετοί θα θέλετε να αποδεσμευτείτε από συνεργασίες ή να αυτονομηθείτε με κάποιο τρόπο! Ο Αύγουστος όμως έχει και τις καλές του στιγμές, οι οποίες θα σας είναι πιο έκδηλες από τις 18 Αυγούστου και έπειτα … Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 17-28 Αυγούστου, έτσι λοιπόν δεν θα λείψουν και τα αισιόδοξα μηνύματα, οι συναντήσεις, τα ταξιδάκια που θα σας αναζωογονήσουν! Αρκετοί θα απολαύσετε τον έρωτα ο οποίος θα είναι γεμάτος ρομάντζο και συναίσθημα (ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου)!  Δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες δικτύωσης, επαφών γνωριμιών, αφού στις τελευταίες 5 ημέρες του μήνα ο Ερμής από τον τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου σας επηρεάζει θετικά, προκειμένου  να έχετε τις επαφές, τις επικοινωνίες, τις ιδέες και τις συναντήσεις που θα φέρουν την εκπλήρωση μίας επιθυμίας σας!

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με εσάς να είστε με πεσμένη διάθεση, ή και να υπάρχουν αρνητικές σκέψεις που φωλιάζουν στο μυαλό σας και δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε ή να είστε ανέμελοι. Στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα, αποφύγετε την απολυτότητα στον τρόπο σκέψης και έκφρασης, καταλαγιάστε τις έμμονες σκέψεις και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις που εντέλει μπορεί να καταλήξουν σε λόγια σκληρά και επίπονα.  Ο Αύγουστος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ωστόσο μήνας ξεκούρασης ή ανεμελιάς για εσάς, αφού είναι πολλά αυτά που πρέπει να διευθετήσετε, ενώ ο Άρης από το ζώδιο του Κριού είναι φανερό ότι από τις 5 έως τα τέλη του μήνα, κάνει ιδιαίτερα έντονο το ημερήσιο πρόγραμμά σας και τις δραστηριότητές σας.  Αρκετοί αυτή την περίοδο εργάζεστε πυρετωδώς, ή εφαρμόζετε κάποιες αποφάσεις στα επαγγελματικά σας, οι οποίες σας αναγκάζουν ετούτη την περίοδο να τρέξετε αρκετά προκειμένου να προλάβετε να κλείσετε εκκρεμότητες. Το άγχος είναι έκδηλο, έτσι λοιπόν δεν πρέπει να παραμελείτε την καλή διατροφή και τις στιγμές χαλάρωσης.  Ένα σημαντικό νέο επαγγελματικό ξεκίνημα γίνεται για εσάς από τις 19 του  μήνα με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, δεν παύουν όμως οι συνθήκες να σας πιέζουν να δώσετε τώρα τον καλύτερο εαυτό σας.  Στον οικονομικό σας τομέα είστε πιο ευεργετημένοι και ικανοποιημένοι στις πρώτες 7 ημέρες του μήνα.  Στα αισθηματικά σας, ο Αύγουστος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μήνας χαλάρωσης  ή και ικανοποίησης, σας δίνονται ωστόσο κάποιες ευκαιρίες ανανέωσης από τις 27 του μήνα. Σημαντικό είναι όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση, να αποφύγετε αυτό το μήνα την σκληρότητα του λόγου, την ακαμψία των απόψεων σας,  αλλά και την παραμέληση του συντρόφου σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠαρθένος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΤοξότης Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here