Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος ξεκινά με εσάς να είστε σε νευρικότητα, να υπάρχουν σκέψεις που σας κατακλύζουν με θυμό ή και να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι, ότι αδυνατείτε αυτή την εποχή να πάρετε αποφάσεις ή να εφαρμόσετε τις ιδέες σας και να κινηθείτε με την άνεση που θα θέλατε. Ο Άρης και ο Κρόνος μαζί, από το ζώδιο του Υδροχόου ευθύνονται στην έναρξη του μήνα για αυτό το κλείσιμο που σας κάνει να χάνετε την αισιοδοξία σας. Προσοχή ωστόσο στα σκληρά λόγια, στους καβγάδες ή και στις αντιθέσεις/ρήξεις με αδέρφια ή γείτονες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων (3-15/4) αλλά και ο Άρης από τον Υδροχόο (1-15/4) από το πρώτο δεκαήμερο, ενισχύουν την συντροφικότητα αλλά και τις εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σας που σας βοηθούν να διαχεριστείτε τις προκλήσεις της εποχής. Το διάστημα από τις 11-16/4 ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού εντείνει την δημιουργικότητά σας, σας προσφέρει ευχάριστες επικοινωνίες με τα παιδιά ή με το σύντροφο. Διαταρράξεις και αναστατώσεις στην εργασία και στο πρόγραμμά σας γίνονται η αιτία εκνευρισμού τόσο στο ξεκίνημα του μήνα, όσο και από τις 23/4 όπου είναι φανερό ότι οι εναλλαγές στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας σας προκαλούν άγχος.

Β’Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος κάνει την έναρξή του με σύγχυση, εσείς είστε αρκετά μπερδεμένοι ή και διχασμένοι βιώνοντας την στασιμότητα, την αστάθεια ή και το δίλημμα για ζητήματα προσωπικά ή και οικογενειακά. Οι τάσεις αυτές είναι κυρίαρχες ιδιαίτερα στο πρώτο πενθήμερο του μήνα οπου ο Ερμής από το 2ο δεκαήμερο του Ιχθύ σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο που γίνεται 8 του μήνα στο Ζυγό, υπάρχει για εσάς η αναστάτωση είτε γιατί συνειδητοποιείται ότι κάποιες επιθυμίες σας είναι μπλοκαρισμένες και δεν μπορούν για την ώρα να εξελιχθούν είτε οι ίδιοι απογοητεύεστε και νιώθετε ανασφαλείς από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Οι φίλοι και η κοινωνική δικτύωση (έστα και μέσω διαδικτύου) μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχαστείτε. Το δεύτερο μισό του Απριλίου κρίνεται αρκετά πιο θετικό, αισιόδοξο αλλά και δραστήριο, τόσο για τις αισθηματικές σας υποθέσεις, όσο και για τα δημιουργικά σχέδια. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, ο Ερμής στον Κριό φέρνοντας ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, μηνύματα και επαφές που σας τονώνουν, δεν λείπουν τα αναζωογονητικά φλερτ αλλά και ο ενθουσιασμός. Ο Άρης από τον Υδροχόο στο 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και είστε πιο έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες, οι μέρες σας γεμίζουν με επικοινωνίες και είστε σε ετοιμότητα να πάρετε πρωτοβουλίες και να εφαρμόσετε σκέψεις και ιδέες. Προσοχή ωστόσο στους εκνευρισμούς, τις εντάσεις και την βιασύνη στην έκφραση των σκέψεων ή και των ιδεών σας, δεν θα λείπουν και οι εστίες έντασης!

Γ’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Απρίλιο όπου νιώθετε ότι τα αποθέματά σας τόσο τα οικονομικά όσο και τα ψυχολογικά είναι βυθισμένα και νιώθετε αρκετά ζορισμένοι αλλά και ανικανοποίητοι από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σας. Στην πορεία του μήνα, σας δίνεται η δυνατότητα να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, την αυτοπεποίθησή σας, την σιγουριά για τον εαυτό σας, ενώ σας δίνονται και ευκαιρίες για την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Στα οικονομικά θα χρειαστεί ωστόσο να κάνετε λεπτούς χειρισμούς, αποφεύγοντας τα ρίσκα, ή τους μην αποδεκτούς ή νόμιμους τρόπους για την επέκταση των οικομικών σας. Οι συγκροτημένες επιλογές και προσπάθειες θα σας βοηθήσουν στην ενίσχυση των οικονομικών σας. Την περίοδο 4-11 Απριλίου, ο Ερμής από τους Ιχθύες και οι αρμονικές του όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, σας βοηθούν να βελτιώσετε τηνε επικοινωνία με τους οικείους σας, ενώ θα υπάρξουν και χαρούμενες ειδήσεις στο χώρο του σπιτιού για οικονομικές υποθέσεις. Στα αισθηματικά σας ο μήνας δεν προσφέρει σημαντικές εξελίξεις όμως από τις 22 του μήνα έχετε πιο θετικά νέα στα αισθηματικά σας ενώ με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες σας προσφέρουν χαμόγελα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.