Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος είναι ένας προκλητικός και πιεστικός μήνας για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας. Η έναρξή του γίνεται με τον Άρη και τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου να σας πιέζουν στενά και να δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοίο στην προσωπική σας ζωή, όπου αισθάνεστε ότι κουβαλάτε ένα βαρύ φορτίο το οποίο και σας εξαντλεί, Η ψυχολογία σας είναι βαριά, κυριαρχεί μέσα σας ο θυμός, η ένταση, αλλά και το αίσθημα του περιορισμού είναι αρκετά έντονο για εσάς αυτή την περίοδο. Προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα γίνονται η αιτία να κάνετε μία μεγάλη προσπάθεια τώρα, συγκρατώντας τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ωστόσο ο ουρανός από τον Ταύρο δημιουργεί τις αιτίες εκείνες, τόσο στην έναρξη του μήνα, όσο και με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23/4 που σας προκαλούν αναστάτωση και αιφνιδιασμό. Σχέσεις σταθερές διαταράσσονται ή βρίσκονται σε διάσπαση. Η συμπεριφορά των ανθρώπων που συνδέεστε στενά γίνεται εκρηκτική , αντιδραστική επαναστατική και εσείς καλείστε να μπείτε σε μία νέα εποχή σε αυτό τον τομέα καθώς οδεύουμε στο τέλος του μήνα. Στα θετικά νέα του Απριλίου είναι ότι λαμβάνετε μία ανάσα στα οικονομικά σας από τις 3-15/4, ενώ στην συνέχεια από τις 11-17/4 μπορείτε να βρείτε λύσεις, να συζητήσετε και να διευθετήσετε ζητήματα που αφορούν το πλαίσιο εργασίας σας.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος ξεκινά με ψυχολογικό αναβρασμό και μεγάλες ανησυχίες για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων. Το παρασκήνιο, η στασιμότητα, οι συζητήσεις αλλά και οι έννοιες που υπάρχουν για αυτό τον τομέα, ξυπνούν μέσα σας την ανησυχία και την ψυχολογική αναστάτωση. Ως τις 4 του μήνα ωστόσο ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ, φέρνει τις ιδέες , τις εμπνεύσεις και τα μηνύματα που σας βοηθούν να γαληνέψετε, να κάνετε σχέδια, ή και να νιώσετε πιο τρυφερά και ρομαντικά … διέξοδος λοιπόν είναι η τέχνη και ο έρωτας. Στο δεύτερο μισό του μήνα είστε πιο κερδισμένοι στα οικονομικά σας ενώ και η ψυχολογία σας αρχίζει να κινείται σε καλά επίπεδα. Γίνονται ανακατατάξει στον προσωπικό ή εργασιακό χώρο (ο Άρης από τον Υδροχόο φροντίζει για αυτό) ενώ λαμβάνετε αποφάσεις ή έρχεστε σε συζητήσεις για την πορεία των εργασιακών σας υποθέσεων (ο Ερμής από τον Κριό)! Μπορείτε λοιπόν και εσείς να ποντάρετε σε ένα πιο ενεργητικό δεύτερο μισό Απριλίου που θα σας ανταμοίψει!

Γ’ Δεκαήμερο: Μέσα στις δύσκολες για όλους συγκυρίες εσείς καταφέρνετε να παραμείνετε δυνατοί, αποφασιστικοί και έτοιμοι να βρείτε λύσεις σε κάθε φλέγον ζήτημά σας. Ο Απρίλιος ξεκινά θετικά για την εξέλιξη σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, ιδιαίτερα ως τις 2/4 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Το διάστημα 4-11/4 κρίνεται ιδιαίτερα δημιουργικό αλλά και χαρούμενο στα αισθηματικά σας όπου μέσα από επικοινωνίες που θα έχετε με το ταίρι σας θα μπορέσετε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Σε αυτή την περίοδο μπορείτε να έχετε και δημιουργικές ιδέες που θα μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο αργότερα. Σε όλη την διάρκεια του μήνα δέχεστε εύνοια σε θέματα επικοινωνιακού χαρακτήρα. Πολλοί θα δεχθείτε μία σημαντική πρόταση, θα έχετε μία σημαντική επαφή, ή και γνωριμία που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις που ανοίγονται μπροστά σας. Αξιοποιήστε όμως και τις ιδέες σας και εκφραστικά σας μέσα, αποφεύγοντας την σκληρότητα ή την απολυτότητα που σας οδηγούν στην στασιμότητα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΤοξότης Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here