Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος ξεκινά με ανασφάλειες αλλά και με το αίσθημα της ανεπάρκειας ή και της αβεβαιότητας για ζητήματα οικονομικά. Ο Άρης και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, πατούν “φρένο” σε θέματα εισπράξεων, ενώ αισθάνεστε ότι το εισόδημά σας είναι εξαιρετικά περιορισμένο, γεγονός που σας στενεύει και σας εγκλωβίζει. Τα έξοδα δεν λείπουν και ως τις 15 του μήνα, θα τρέχουν έξοδα που θα σας προκαλούν ένταση. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι αυτό το μήνα θα κληθείτε να εργαστείτε περισσότερο και με τον εαυτό σας, επανεκτιμώντας καταστάσεις και βελτιώνοντας την αυτοπεποίθησή σας. Βελτιώσεις σε θέματα καθημερινότητας, ρουτίνας, αλλά και εργασίας σας δίνονται την περίοδο 3-15/4 αλλά και κάποιο οικονομικό βοήθημα. Την περίοδο 11-16/4 έρχεστε πιο κοντά με την οικογένεια και βρίσκεται λύσεις σε φλέγοντα θέματα. Η Νέα Σελήνη στις 23/4 στον Ταύρο είναι ανανεωτική για τα αισθηματικά σας όπου δεν λείπουν οι όμορφες εκπλήξεις που θα σας ανανεώσουν!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος ξεκινά με εσάς να είστε σε ένταση και σε αναστάτωση για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό καλείστε να διαχειριστείτε υποθέσεις που αφορούν αυτό τον τομέα της ζωής σας, γεγονός που εντείνει τη νευρικότητα και την παρορμητικότητα σας, την οποία και θα χρειαστεί να κατευνάσετε. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη από τους Διδύμους και οι Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσουν να ελιχθείτε και να προχωρήσετε στην ροή της εργασίας σας, καλύπτωντας σταδιακά τις “τρύπες” που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται, η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή, η εργασία σας θα μπει σε πνεύμα δημιουργικό, τα οικονομικά θα συνεχίζουν ωστόσο να έχουν τις απαιτήσεις τους. Την περίοδο από τις 17-22/4 με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού θα μπορέσετε να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους οικείους σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ζητήματά σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Τον Απρίλιο είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε σε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ενδυναμωθείτε, τόσο ψυχολογικά όσο και στην προσωπική σας ζωή. Οι δυσκολίες που έχετε περάσει είναι πολλές , κάποια προβλήματα δεν έχουν ακόμα ξεπεραστεί,ενώ διανύετε ένα στάδιο μεταμορφωτικό στη ζωή σας, όπου πολλά αλλάζουν, καταρρίπτονται, τελειώνουν και εσείς καλείστε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να πάτε παρακάτω. Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα σας ενδυναμώνει, σημαντικό όμως είναι να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν προκειμένου να κάνετε σημαντικά βήματα για την πορεία σας. Μην αφήνετε προβληματικές κατατάσεις να μεγαλώνουν, φροντίστε να ξεριζώσετε ότι σαθρό ή σάπιο υπάρχει γύρω σας, ξεκινώντας να χτίζετε και πάλι από την αρχή. Η τάση υπερβολής που θα σας διακατέχει μπορεί να οδηγήσει σε παρορμητικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε. Το διάστημα 4-11 Απριλίου υπάρχουν οι επικοινωνίες εκείνες που σας βοηθούν να βρείτε λύσεις και να προχωρήσετε προσωπικά σχέδια. Το διάστημα 22-27 Απριλίου αφιερώνεστε στην εύρεση λύσεων σε οικογενειακές ή πολύ προσωπικές υποθέσεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΥδροχόος Απρίλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here