Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Ταύροι με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !

Α’ Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να είστε ακόμα σε μία διάθεση καλοκαιρινή, αλλά και με την επιθυμία να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας, την εργασία σας  και να επανενταχθείτε στις συνήθειές σας. Το διάστημα από τις 5-12 Σεπτεμβρίου έχετε την ευκαιρία επαφών, συζητήσεων ή και αποφάσεων αναφορικά με την εργασία σας, την προσωπική ευεξία / ή και την φυσική κατάσταση. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σας βοηθά να αναμορφώσετε το χώρο σας, το σπίτι σας, να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειας και να βελτιώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.  Το σπίτι σας είναι σαν μία μεγάλη ζεστή αγκαλιά ή αλλιώς μία φωλιά που σας βοηθά να ανασυντάσσεστε και να νιώθετε ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Οι τελευταίες μέρες του μήνα, σας βρίσκουν σε μία διαρκή επαφή και επικοινωνία με άτομα του σταθερού σας περιβάλλοντος. Σας δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσετε περισσότερο τις σκέψεις και τις προθέσεις των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν.  Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 29-30 Απριλίου, είναι γεγονός ότι ενώ ισχύουν όλες οι παραπάνω τάσεις, διανύετε ένα μεταβατικό στάδιο αλλαγών, όπου δεν λείπουν οι ξαφνικές εναλλαγές ή και τα απρόοπτα στη ζωή σας, όπου εντέλει σας αφυπνίζουν και σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια που κρύβεται μέσα σας.

Β’ Δεκαήμερο: Το καλωσόρισμα του Σεπτεμβρίου γίνεται για εσάς με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ η οποία και σας επηρεάζει θετικά, φέρνοντας  φίλους και κοινωνικές επαφές στο προσκήνιο της ζωής σας, καθώς και μία εγρήγορση προκειμένου να  εφαρμόσετε στη ζωή σας τις αλλαγές εκείνες που θα ικανοποιήσουν τα όνειρα και τις προσδοκίες σας.Είναι γεγονός ότι  το τελευταίο διάστημα οι περισσότεροι έχετε βγει από την βολή σας γιατί τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σας, σας έχουν ανατρέψει όσα εσείς οι ίδιοι θεωρούσατε σταθερά. Η τάση αυτή συνεχίζεται έτσι λοιπόν αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να ακολουθήσετε αυτό το ρεύμα αλλαγών, ακολουθώντας τα νέα μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σας. Αυτό το μήνα αρκετοί θα δεχθείτε μία σημαντική ευκαιρία που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά σχεδιάζατε ή επιθυμούσατε. Ευνοούνται ζητήματα σπουδών, νέες συμφωνίες, νέες γνωριμίες, ενώ είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι  σχεδιάζοντας  νέες προοπτικές για τη πορεία σας.  Αρκετοί αυτό το μήνα (ιδιαίτερα το διάστημα 15-24 Σεπτεμβρίου)  θα προβείτε και σε αλλαγές στο χώρο σας (πχ μετακόμιση, χωροταξικές ανακατατάξεις). Στα αισθηματικά σας για αρκετούς από εσάς θα μιλήσουμε για έναν νέο έρωτα ή μία ξαφνική ερωτική ανανέωση που θα προκύψει ιδιαίτερα στις πρώτες 10 ημέρες του μήνα!  Στα οικονομικά σας βρίσκεστε σε διαδικασία διευθετήσεων / τακτοποίησης εκκρεμοτήτων ή πραγματοποιείται και συζητήσεις περί αυτών την περίοδο από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Αποφύγετε ωστόσο τις βιαστικές γρήγορες λύσεις σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Αρκετοί μπορεί αυτό το μήνα να χρειαστεί  να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα από ότι είχατε κατά νου, για ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

Γ’ Δεκαήμερο:  Καλωσορίζετε τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου και με καλές αλλά και με πιεστικές στιγμές. Το βέβαιο είναι ότι στην πορεία του συχνά θα νιώσετε κουρασμένοι, εξαντλημένοι, τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά, γιατί συχνά θα γίνεστε ο αποδέκτης της τεταμένης ενέργειας γύρω σας,  αλλά και οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε θα επιζητούν την βοήθειά σας, γεγονός που θα σας κουράσει.  Με τον Άρη ανάδρομο από τον Κριό είναι σκόπιμο να διαχειριστείτε σωστά την ενέργειά σας, να αφιερώνετε χρόνο για ύπνο, ξεκούραση και να φροντίζετε με αγάπη νου και σώμα.  Δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας, καχυποψίες / κρυφές καταστάσεις / μυστικά θα γίνονται η αιτία των δικών σας ψυχολογικών αναμοχλεύσεων σε αυτό το μήνα του έτους.  Και στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρχουν μπλοκαρίσματα ή και ένας έντονος ανταγωνισμός ο οποίος συχνά θα σας φθείρει. Ο Σεπτέμβριος όμως θα σταθεί αρκετά επιβοηθητικός για τα αισθηματικά σας, αφού με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου αρκετοί θα κάνετε ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα ή θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σας ζωή. Πιο ευνοημένοι ωστόσο θα είστε οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί  κοντά στις 15-16 Μαΐου.  Ο Σεπτέμβριος ωστόσο είναι ένας μήνας θετικός για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, για να εμβαθύνετε σε νέες γνώσεις, εμπειρίες και έστω και αν υπάρχουν προκλήσεις μέσα σε αυτόν, συνειδητοποιείτε στην πορεία του ότι τα γεγονότα του σας ωρίμασαν αλλά σας έφεραν πιο κοντά σε  ένα σχέδιο, σε μία επιθυμία, ή σε μία νέα προοπτική που πραγματικά σας ικανοποιεί!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΔίδυμοι Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here