Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Κριοί με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !

Α’ Δεκαήμερο: Ένας ήπιος σε γεγονότα και εξελίξεις μήνας ξεκινά, σας βοηθά όμως με κάθε τρόπο να βρείτε την χρυσή τομή στις σχέσεις σας, να απολαύσετε στιγμές, να διασκεδάσετε, αλλά και να οργανώσετε περεταίρω ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας ή και τις εκκρεμότητές σας. Το διάστημα 5-12 Σεπτεμβρίου ο Ερμής από το Ζυγό σας φέρνει πιο κοντά με τα άτομα του σταθερού σας περιβάλλοντος, υπάρχουν συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις που σας βοηθούν να ισορροπήσετε μέσω του λόγου την επαφή σας με πρόσωπα αγαπημένα. Συχνά θα γίνεστε και ο αποδέκτης όμορφων επικοινωνιών. Από τις 6 Σεπτεμβρίου  η Αφροδίτη περνά στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την θέση λειτουργεί αρκετά γενναιόδωρα για εσάς. Η ερωτική σας ζωή αναθερμαίνεται την περίοδο από τις 6-15 Σεπτεμβρίου, φλερτάρετε, επιβεβαιώνεστε, έχετε κατακτήσεις και ζείτε ωραίες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή! Οι Ελεύθεροι είναι μία καλή ευκαιρία να ανοιχτείτε προς μία νέα ερωτική γνωριμία.  Τα οικονομικά σας, παρόλο που έχουν τις αστάθειές τους ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος Μάρτη , θα μπορέσετε την περίοδο από τις 27 Σεπτεμβρίου και έπειτα να κάνετε διαπραγματεύσεις, συνεννοήσεις , διευθετήσεις που θα σας βοηθήσουν σημαντικά!

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς να βρίσκεστε σε διάθεση ανασύνταξης της καθημερινότητας και των εργασιών σας, δεν λείπει ωστόσο το έντονο στρες αλλά και η διάθεσή σας να ξεκαθαρίσετε το ομιχλώδες τοπίο σε διάφορους τομείς της ζωής σας.  Σε όλη την διάρκεια του μήνα, έχετε τις ευκαιρίες εκείνες που σας βοηθούν να βελτιώσετε τις συνθήκες στην καριέρα σας, να επιτύχετε σε στόχους αλλά και να προβάλλεται πολύ καλύτερα τα ταλέντα σας και το κοινωνικό σας προφίλ.  Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητές σας και τις ευκαιρίες που σας δίνονται αποφεύγοντας ωστόσο αρκετές στιγμές την ματαιοδοξία ή το ρίσκο με κάθε του μορφή! Την περίοδο 12-19 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού οι μέρες σας γεμίζουν επικοινωνίες  με το σύντροφο, τους συνεργάτες και σας δίνεται η δυνατότητα μέσω της ενεργητικής ακρόασης να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν με τα άτομα που συνδέεστε στενά. Η Αισθηματική σας ζωή είναι αρκετά πικάντικη και ενδιαφέρουσα τη περίοδο από τις 15 έως 24 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη να πορεύεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα. Φλερτ και ερωτικές προσδοκίες σας ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό,  ίσως όμως να είστε αρκετά βιαστικοί ή και παθιασμένοι να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε, το σίγουρο είναι ότι το απολαμβάνετε.  Στα οικονομικά σας, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, έκτακτα έξοδα ενώ κυριαρχεί έντονα και η ανάγκη εύρεσης νέων πηγών εσόδων ιδιαίτερα για τους γεννημένους κοντά στις 31 Μαρτίου.

Γ’ Δεκαήμερο: Προκλητικός και Πιεστικός αναμένεται να είναι ο Σεπτέμβριος για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Από τις 10 του μήνα ο Άρης από το ζώδιο και το δεκαήμερό σας κινείται φαινομενικά ανάδρομος, γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα σημείο «καμπής» όπου τα γεγονότα και οι εξελίξεις που έχετε ξεφεύγουν από αυτά που μπορεί να σχεδιάζατε ή να επιθυμούσατε να κινήσετε. Χαρακτηριστικός θα είναι ο συσσωρευμένος θυμός που θα υπάρχει μέσα σας,  τα παρορμητικά ξεσπάσματα ή και οι αντιδράσεις που εντέλει μπορεί να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας. Σημαντικό είναι λοιπόν να μετριάσετε τις παρορμητικές σας τάσεις και να αποφύγετε τις συγκρούσεις.   Εγωιστικές τάσεις και απερίσκεπτες συμπεριφορές θα έχουν το κόστος τους, για το λόγο αυτό φροντίστε αυτό το μήνα να επικρατήσει η λογική και να Προκλητικές θα είναι ωστόσο οι συνθήκες και στα επαγγελματικά σας αφού αρκετοί θα νιώσετε ότι παρόλες τις κινήσεις που κάνετε είστε διαρκώς στο ίδιο σημείο!  Κάποιοι στόχοι σας μπλοκάρουν  ( ή σας παιδεύουν σημαντικά) αρκετοί όμως καλείστε να αντιμετωπίσετε προβλήματα που αφορούν τον γάμο, τον / την σύζυγο ή τον πατέρα. Από τις 17/9 ωστόσο με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σας δίνεται η ευκαιρία έναρξης νέων εργασιακών δραστηριοτήτων ή και κινήσεων που εντέλει θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις προκλήσεις της εποχής. Από το δεύτερο μισό του μήνα πολλοί αλλάζετε και συνήθειες ή και επιμελείστε περισσότερο ζητήματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση. Από τις 25 του μήνα η Αφροδίτη από το Λέοντα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο προσφέροντας την άνεση (σε μία τόσο σκληρή εποχή που διανύετε) να πείτε «ναι» σε ότι σας δίνει χαρά, σε ότι σας ικανοποιεί… Η ερωτική ανανέωση μπορεί να γίνει διέξοδος στα προβλήματα που έχετε και να σας δώσει δύναμη.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 24-30 Αυγούστου 2020
Επόμενο άρθροΤαύρος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here