Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Φίλοι μου Δίδυμοι με πολλές προβλέψεις για εσάς, σε βίντεο αλλά και γραπτές για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας !

Α’ Δεκαήμερο: Με διάθεση ανάλαφρη, επικοινωνιακή αλλά και με ευκαιρίες ανανέωσης, επαφών και μετακινήσεων εξελίσσεται για εσάς ο φετινός Σεπτέμβριος!  Τα νέα για εσάς είναι θετικά αφού ήδη από την έναρξη του Σεπτεμβρίου και συγκριμένα από τις 5-12 του μήνα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής θα κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, προσφέροντας ευκαιρίες ανανέωσης στα αισθηματικά σας. Γνωριμίες, Επαφές, Επικοινωνίες, Φλερτ, Προσκλήσεις και Προτάσεις σας βγάζουν από την ρουτίνα σας και σας βοηθούν να παρατείνετε την καλοκαιρινή διάθεση αλλά και να περάσετε καλά! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σας επηρεάζει θετικά την περίοδο 6-15 Σεπτεμβρίου όπου δεν λείπουν από την καθημερινότητά σας οι ευχάριστες προτάσεις, οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες στα αισθηματικά, οι συναντήσεις και οι επαφές εκείνες που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση. Σας δίνεται όμως και η δυνατότητα να διαπραγματευτείτε καλύτερα τα οικονομικά σας αλλά και να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Οι Τελευταίες ημέρες του μήνα σας βρίσκουν σε διάθεση ανασύνταξης και οργάνωσης τόσο της εργασίας όσο και της καθημερινότητάς σας.

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ η οποία και σας επηρεάζει στενά,  προκαλώντας την ένταση και την  σύγχυση για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αρκετοί στο ξεκίνημα του μήνα αναγκάζεστε να προβείτε σε εργασιακές ανακατατάξεις / αλλαγές που σας αποσυντονίζουν.  Στα θετικά στοιχεία του μήνα για εσάς είναι η βελτίωση των συνθηκών στα οικονομικά σας, ενώ σας δίνεται και η δυνατότητα να σταθείτε τυχεροί μέσα από τις συγκυρίες και να πάρετε μία σημαντική ανάσα σε αυτό τον τομέα της ζωής σας.  Ο μήνας ωστόσο έχει και αρκετή δικτύωση και κοινωνικές επαφές, ιδιαίτερα την περίοδο από τις 15-24 Αυγούστου που θα δέχεστε την θετική επιρροή της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα. Θα είστε αρκετά αγαπητοί στο περιβάλλον σας, δέχεστε εύνοια για νέες γνωριμίες, ενώ ο έρωτας σας κλείνει πονηρά το μάτι και προκύπτει μέσα από φιλικές επαφές ή και χώρο ψυχαγωγίας. Την περίοδο από τις 12-19 Σεπτεμβρίου όπου και ο Ερμής θα κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες σας προσφέρουν χαμόγελα. Επιπλέον σε αυτό το διάστημα θα είστε αρκετά δημιουργικοί και εκφραστικοί!

Γ’ Δεκαήμερο: Για μία ακόμα φορά φίλοι μου Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου θα διαβάσετε ότι έχετε έναν μήνα ο οποίος είναι προκλητικός για τα οικονομικά σας. Η πληροφορία αυτή είναι γνωστή, αλλά και πλέον αισθητή στη ζωή σας, για το Σεπτέμβριο ωστόσο είναι εξαιρετικά σημαντικό να δείξετε προσοχή στις κινήσεις σας και να αποφύγετε τις επιλογές  εκείνες που εντέλει θα μεγαλώσουν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματά σας.  Οι παρεξηγήσεις  με το κοινωνικό περιβάλλον ή γενικότερα με φιλικά / αγαπημένα πρόσωπα θα είναι έκδηλες. Συχνά μπορεί να νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται ή είναι μάταιες και το γεγονός αυτό να σας φθείρει ψυχολογικά!  Ο Σεπτέμβριος όμως έχει και τις καλές του στιγμές όπου από αυτές είναι σημαντικό να κρατηθείτε …  Αρκετοί προχωράτε σε χωροταξικές αλλαγές από τις 17/9 (σπίτι, αλλαγή επαγγελματικής έδρας, ανακατατάξεις οικογενειακές).  Δεν λείπουν όμως και τα φλερτ, οι ερωτικές γνωριμίες, τα ενδιαφέροντα ερωτικά ραντεβού αλλά και οι ευχάριστες συγκυρίες που θα σας προσφέρουν χαμόγελα, ιδιαίτερα από τις 25 του μήνα που δέχεστε το θετικό άγγιγμα της Αφροδίτης από το Λέοντα.  Έτσι λοιπόν στις αρχές του φθινοπώρου  καλό είναι να συγκρατήσετε τα πάθη σας, την βιασύνη σας, την διάθεσή σας για ρίσκο και να αφοσιωθείτε σε τρόπους που θα βοηθήσουν την επιμέρους βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας, αξιοποιώντας τα εκφραστικά σας μέσα που θα αποτελέσουν το κλειδί και για όμορφες στιγμές!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΚαρκίνος Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here