Widgets Magazine

Δες το βίντεο Μηνιαίων Αστρολογικών προβλέψεων αλλά και διάβασε την γραπτή πρόβλεψη του ζωδίου σου ! Καλό Μήνα!

Α΄ Δεκαήμερο:  Ο Μάρτιος ξεκινά με εσάς να καλωσορίζετε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας στις 5 του μήνα και η επιθυμία σας για ανανέωση είναι διάχυτη. Επιμελείστε περισσότερο την εικόνα σας,  έχετε περισσότερη γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό, ενώ μπορώ να πω ότι είστε και πιο τολμηροί για να ακολουθήσετε πλέον αυτό που πραγματικά εσείς οι ίδιοι επιθυμείτε, ακόμα και αν χρειαστεί να κάνετε και αλλαγές. Η τάση αυτή ισχύει για εσάς ως τις 14 του μήνα, όπου δεν θα λείψουν τα φλερτ, οι γνωριμίες, οι ευκαιρίες σας για να περάσετε καλά, αλλά και οι αιφνιδιασμοί τόσο στα ερωτικά όσο και στην πορεία των προσωπικών σας επιθυμιών.  Την περίοδο από τις 16-27/3 συγκροτείτε περισσότερο σκέψεις /ιδέες επαφές / επιθυμίες, ενώ και η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενεργή με συναντήσεις και επαφές με νέους αλλά και παλαιούς φίλους.  Ο Μάρτιος θα είναι αρκετά πιο πιεστικός για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 21 Απριλίου. Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο θα προκαλέσει πιέσεις και προβληματισμού για θέματα που αφορούν την καριέρα, το γάμο, τον/την  σύζυγο ή πατέρα. Πιέσεις, ευθύνες, δοκιμασίες και εμπόδια κάνουν την εμφάνισή τους στα τέλη του μήνα, και εσείς καλείστε να λειτουργήσετε με περισσότερη ωριμότητα και υπευθυνότητα σε αυτούς τους τομείς.

Β’ Δεκαήμερο:  Ένας όμορφος Ανοιξιάτικος μήνας ανανέωσης ξεκινά για το δικό σας ζώδιό, όπου στην πορεία του μπορείτε να βάλετε μπροστά νέα σχέδια,  έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ρομαντικές στιγμές, ενώ και η κοινωνική σας ζωή θα σας θέτει σε εγρήγορση.  Η θετική επιρροή του Δία συνεχίζει τις πρώτες μέρες του μήνα, ωστόσο σε όλη την διάρκεια του Μαρτίου σας δίνεται η δυνατότητα να εργαστείτε πάνω στα σχέδια, τις προοπτικές, τις εμπειρίες και τις γνώσεις που σας έχει δώσει ως τώρα, για να μπορέσετε να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα και στα σχέδιά σας.  Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 9 Μαρτίου στο ζώδιο της Παρθένου, αν και θα προκαλέσει σε αρκετό κόσμο θολούρα / σύγχυση / νευρικότητα, εσείς είναι φανερό ότι θα ονειροπολείτε και θα νιώσετε ότι η αισθηματική σας ζωή «ανθίζει»! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 15-24 του Μάρτη, όπου μπορείτε να προσμένετε σημαντική ανανέωση στη ζωή σας. Βελτιώνετε την εξωτερική σας εμφάνιση, νιώθετε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί, έχετε τις κατακτήσεις σας, ενώ περνάτε και όμορφες στιγμές.  Τι είναι αυτό που πρέπει όμως να προσέξετε αυτό το  Μάρτιο; Αποφύγετε  (όσοι το κάνετε) στην πεισματική προσκόλληση σας σε καταστάσεις ή ανθρώπους του παρελθόντος (και όχι μόνο) που σας στερούν την ευκαιρία να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς σας.

Γ’ Δεκαήμερο:   Σε έναν τόσο σημαντικό αλλά και προκλητικό μήνα όπως τον Μάρτιο, εσείς είναι φανερό ότι είστε οι απόλυτα προστατευμένοι από τις γενικότερες δυσκολίες της περιόδου, συνάμα όμως έχετε και την δυνατότητα να κάνετε σημαντικά βήματα τα οποία και θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σας επέκταση.  Υποθέσεις που αφορούν σπουδές, νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό είναι φανερό ότι μπαίνουν σε  μία περίοδο εξέλιξης, ενώ εσείς κάνετε τώρα σημαντικά βήματα που σας προάγουν και σας εξελίσσουν! Δεν παύει ωστόσο μέσα σε έναν τόσο προκλητικό μήνα, αρκετές στιγμές να είστε απαισιόδοξοι, κυρίως  γιατί γίνεστε οι αποδέκτες ειδήσεων από το περιβάλλον σας που δεν είναι και τόσο ευχάριστες.  Στην πορεία αυτού του μήνα όμως φιλοσοφείτε τη ζωή με έναν τρόπο διαφορετικό … Καθώς οδεύουμε στην καρδιά του Μαρτίου, οι τάσεις αυτές θα είναι πιο έκδηλες και θα εξελίσσονται πιο γρήγορα.   Την περίοδο 4-10 Μαρτίου , δείξτε παραπάνω προσοχή στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, συμφωνίες ή και νέα ξεκινήματα, δεδομένου ότι ο Ερμής θα έχει περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Αυτή την περίοδο δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί αλλά και οι καθυστερήσεις στην καριέρα σας. Πιο εύκολα θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας το διάστημα 10-16 Μαρτίου! Στα αισθηματικά σας, κυριαρχεί το έντονο παρασκήνιο αλλά και η καχυποψία από την πλευρά σας στο ξεκίνημα του μήνα. Μπαίνετε ωστόσο σε μία ευνοϊκή περίοδο για την αισθηματική σας ζωή από τις 24 του μήνα όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σας βρίσκει ανανεωμένους και έτοιμους να απολαύσετε στιγμές!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Μάρτιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΔίδυμος Μάρτιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here