Widgets Magazine

Δες το βίντεο Μηνιαίων Αστρολογικών προβλέψεων αλλά και διάβασε την γραπτή πρόβλεψη του ζωδίου σου ! Καλό Μήνα! Α΄ Δεκαήμερο:   Το κύριο μέλημά σας αυτό το Μάρτιο είναι τα επαγγελματικά σας, όπου είναι φανερό ότι θα είστε απόλυτα δοσμένοι, σε σκέψεις, συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες προκειμένου να φέρετε την αποκατάσταση ή την διαχείριση σε αυτό τον τομέα.  Δεδομένου ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας επιστρέφει σε ορθή φορά περνώντας ξανά στο ζώδιο του Ιχθύ, από τις 16-27/3 θα σας είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε σε επαγγελματικά πλάνα που ήταν σε εκκρεμότητα, ενώ τακτοποιείται υποθέσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία με έναν καλύτερο τρόπο!  Στα αισθηματικά σας κυριαρχεί το κρυφό, το μυστήριο, το παρασκήνιο ή μπορεί να ζείτε έναν έρωτα που θέλετε να μην διαρρεύσει η ύπαρξη του στο κοινωνικό περιβάλλον. Αρκετοί θα αφήσετε στον ερωτικό σας τομέα τους εγωισμούς στην άκρη δείχνοντας άνευ όρων την αγάπη σας.  Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός του  μήνα για εσάς είναι και η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου.  Σχέδια, Γνώσεις, Εμπειρίες σας φέρνουν σε ένα στάδιο ουσιαστικής ωρίμανσης, σημαντικό ωστόσο είναι να αποφύγετε την απαισιοδοξία , ενώ καλό είναι ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα να φροντίσετε και να μεριμνήσετε νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα γιατί αναμένονται κάποιες πιέσεις σε αυτούς τους τομείς. Η  Νέα Σελήνη στις 24/3 στο ζώδιο του Κριού, σας ωθεί σε ανακατατάξεις στον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ φαίνεται ότι παίρνετε την ώθηση να κυνηγήσετε παραπάνω τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Β’ Δεκαήμερο:  Σε κλίμα συναισθηματικής σύγχυσης αλλά και νευρικότητας ξεκινά ο Μάρτιος για εσάς, θα είστε αρκετά  φορτισμένοι  ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο που γίνεται στις 9 Μαρτίου στο ζώδιο της Παρθένου. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, αλλά και την καριέρα αποτελούν την εστία έντασης της περιόδου. Δείξτε προσοχή στις επιλογές σας , αλλά και στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Στο πρώτο μισό του μήνα ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω, εντείνει τις προσπάθειές σας για την διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων, δεν παύουν ωστόσο και οι οικονομικές απαιτήσεις της περιόδου.  Με στρατηγικές κινήσεις θα μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά χρεωστικά υπόλοιπα  ή εκκρεμότητες που σας βαραίνουν.  Στα αισθηματικά σας θα βρεθείτε μπερδεμένοι και διχασμένοι αυτό το μήνα ανάμεσα στα προσωπικά θέλω και τις συναισθηματικές σας ανάγκες με τα «πρέπει» . Δεν θα λείψει όμως και το παρασκήνιο στην αισθηματική σας ζωή , ενώ θα διακρίνετε πως  η διατήρηση μίας ερωτικής ιστορίας απαιτεί αυτό τον καιρό θυσίες.   Τα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε να τα επιμεληθείτε επιτυχώς, ιδιαίτερα στο 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα. Από τις 27/3 όπου ο  θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, σημαντικό ωστόσο είναι να διατηρείτε την ορθή κρίση στην διαχείριση των εργασιακών σας υποθέσεων.

Γ’ Δεκαήμερο: Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα του Μαρτίου για το ζώδιο και δεκαήμερό σας, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Καθώς οδεύουμε  στην καρδιά του  Μαρτίου και στην κορύφωση της πολυαστρίας στο ζώδιο του Αιγόκερω, πιέζεστε ποικιλοτρόπως για να αντεπεξέλθετε στις οικονομικές προκλήσεις της εποχής, ενώ οι εξελίξεις που δημιουργούνται τώρα, σας σφίγγουν γερά τα λουριά στα οικονομικά σας με ποικίλους τρόπους.  Ωστόσο ο μήνας σας δοκιμάζει και σε ψυχολογικό υπόβαθρο αφού αρκετοί από εσάς συνειδητοποιείτε ότι κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος επαναλαμβάνονται ή και οδηγούνται σε ένα τέλμα. Το γεγονός αυτό εντείνει τα αρνητικά συναισθήματα μέσα σας.  Την περίοδο 4-10 Μαρτίου δεν θα λείψουν οι επαφές ή και οι επικοινωνίες σας με άτομα του παρελθόντος. Σημαντικό είναι να αποφύγετε σημαντικές υπογραφές συμφωνητικών, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα τις πιθανές μακρινές μετακινήσεις σας. Την περίοδο από τις 10-16 Μαρτίου μπορείτε πιο εύκολα να προχωρήσετε επιτυχώς προς νομικές, εκπαιδευτικές υποθέσεις, ενώ θα  συγκροτήσετε το μυαλό σας και θα δείτε πολλά από τα σχέδιά σας να προχωρούν. Στα αισθηματικά σας κυριαρχεί το ερωτικό πάθος στο ξεκίνημα του μήνα, η πορεία ωστόσο του Μαρτίου δηλώνει ότι αρκετοί εμπλέκεστε είτε σε αδιέξοδες / κρυφές ή και μυστήριες ερωτικές σχέσεις, είτε διακρίνετε ότι είναι απαραίτητες οι θυσίες για να διατηρήσετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση στη ζωή σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος Μάρτιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΚαρκίνος Μάρτιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here