Widgets Magazine

Δες το βίντεο Μηνιαίων Αστρολογικών προβλέψεων αλλά και διάβασε την γραπτή πρόβλεψη του ζωδίου σου ! Καλό Μήνα! 

Α’ Δεκαήμερο:  Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης σας βρίσκει με το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας να είναι στα οικονομικά και στις προσωπικές σας κτήσεις, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η  ανάγκη σας να διευθετήσετε εκκρεμότητες και να λύσετε προβλήματα της τελευταίας περιόδου.  Το διάστημα 5-14 Μαρτίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, σας βοηθά στην ενίσχυση του εισοδήματός σας, ενώ μέσα από νέους και πρωτοποριακούς τρόπους μπορείτε να βρείτε λύσεις σε οικονομικές σας υποθέσεις.  Παρόλο που δέχεστε οικονομική εύνοια,  δεν παύει να υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα αλλά και αιφνίδιες υποχρεώσεις που σας βγάζουν κάποιες στιγμές εκτός προγράμματος. Το Μάρτιο εκτιμάται τις καταστάσεις με έναν διαφορετικό τρόπο και επιζητάτε να διατηρείτε στο πλευρό σας ανθρώπους ή σχέσεις που έχουν για εσάς αξία. Στιγμές εσωστρέφειας δεν παύουν να λείπουν αυτό το μήνα, ενώ το ένστικτό σας θα είναι ο πιστός οδηγός σας. Το διάστημα από τις 16-27/3 με τον Ερμή σε ορθή φορά πλέον από το ζώδιο του Ιχθύ (σε σκιά ωστόσο), θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα της περασμένης περιόδου ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.   Η είσοδος του Κρόνου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου σας βοηθά να αρχίζετε τώρα να βάζετε ισχυρά θεμέλια σε επιθυμίες / στόχους / όνειρα, ωστόσο κοντά στις 31/3 όπου πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη – Κρόνου,  θα νιώσετε μπλοκαρισμένοι ή παγιδευμένοι στην εξέλιξη των προσδοκιών σας, ενώ θα δοκιμαστούν και κάποιες φιλίες σας. Αυτό αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί  κοντά στις 21/3.  Καθώς οδεύουμε στο τέλος του  μήνα πραγματοποιείται μία Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, η οποία και εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο  για εσάς. Καλείστε να απαλλαγείτε ίσως και με τρόπο δύσκολο  από κάθε τι που σας κρατά πίσω, κάνοντας μία νέα αρχή!

Β’ Δεκαήμερο:  Η Άνοιξη ξεκινά και εσείς είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Ο Άρης (κυβερνήτης του ζωδίου σας) κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο ως τα μέσα του μήνα.  Διανύετε λοιπόν μία περίοδο δράσης, έντασης και εξελίξεων που αφορούν την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική σας καταξίωση. Σημαντικό όμως είναι να αποφύγετε τις κόντρες αλλά και τους ανταγωνισμούς όχι μόνο με τα άτομα που συνεργάζεστε επαγγελματικά, αλλά και με το γάμο σας.  Οι προοπτικές επαγγελματικής ανόδου δεν λείπουν, όμως θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε συνετά και οργανωμένα.  Καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο του μήνα (στις 9 Μαρτίου), δεν θα λείψουν οι συγχύσεις για θέματα εργασιακά, το αίσθημα της κούρασης θα είναι τονισμένο, ενώ σημαντικό είναι να προστατεύσετε την άμυνα του οργανισμού σας για να αποφύγετε κρυολογήματα και εποχιακές ιώσεις.  Ένα από τα θετικά νέα του μήνα είναι η βελτίωση των οικονομικών σας, η οποία θα είναι αισθητή την περίοδο από τις 15-24/3. Σε αυτό το διάστημα ανακτάτε και την αυτοπεποίθησή σας, ενώ μπορείτε να «καλομάθετε» τον εαυτό σας με κάποιο δώρο ή με κάποια αγορά που θέλατε εδώ και καιρό! Ο μήνας δεν προσφέρει μεγάλες ή και εντυπωσιακές αισθηματικές εξελίξεις,  ενώ αρκετές στιγμές η προτεραιότητά σας δεν θα είναι τόσο ο έρωτας, όσο η προοπτική, η καταξίωση και δημιουργία πιο σταθερών βάσεων για τη ζωή σας.

Γ΄Δεκαήμερο: Ο Μάρτιος αναμένεται να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2020 για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Στην πορεία του δοκιμάζεστε ποικιλοτρόπως τόσο για την διατήρηση και την υπεράσπιση της καριέρας σας, ενώ τώρα δίνεται έναν σημαντικό αγώνα που αφορά το μέλλον, την προοπτική, τους στόχους σας.  Αρκετά από τα προβλήματα που ήδη έχουν εκδηλωθεί στη ζωή σας το περασμένο διάστημα, θα έχουν όξυνση και μία μορφή τελικής έκβασης ετούτη την περίοδο. Πιο τεταμένο είναι το κλίμα γύρω σας καθώς οδεύουμε στην καρδιά του Μάρτη όπου κορυφώνεται η πολυαστρία στον Αιγόκερω.  Από το ξεκίνημα του Μάρτη ωστόσο, με την Αφροδίτη να πορεύεται στο ζώδιο και το δεκαήμερό σας ως τις 5 του μήνα, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο, νιώθετε ανικανοποίητοι, μπλοκαρισμένοι και ακάλυπτοι τόσο σε ζητήματα προσωπικά / αισθηματικά όσο και σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας.  Την περίοδο 3-10 Μαρτίου ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος, ενώ οι ειδήσεις, οι σκέψεις αλλά και οι αναθεωρήσεις της περιόδου αφορούν και τις προσωπικές σας προσδοκίες.  Η δικτύωση , οι επαφές, οι γνωριμίες μπορούν να έχουν έναν ομαλό ρυθμό και να αποτελέσουν το στήριγμά σας την περίοδο από τις 10-16 Μαρτίου. Ένα από τα θετικά νέα του Μαρτίου για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο είναι η στήριξη που θα δεχθείτε στα οικονομικά σας από τις 24/3. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, οι τελευταίες μέρες του μήνα σας βρίσκουν με παραπάνω αυτοπεποίθηση αλλά και με βελτιωμένες τις συνθήκες του εισοδήματός σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια Σήμερα Παρασκευή 28/2:Αιφνιδιασμοί και Πάθη
Επόμενο άρθροΤαύρος Μάρτιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here