Widgets Magazine

1Ο Δεκαήμερο: Πολλά γύρω σας αλλάζουν και εσείς καλείστε να αναπροσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, έστω και αν αυτό δεν σας αρέσει.  Δεν παύουν όμως αυτό τον Ιούνιο να υπάρχουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα τονώσουν το ηθικό σας. Όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 23-25 Απριλίου, έχετε μπει στον «χορό» του Ουρανού, ο οποίος και σας αναστατώνει με αιφνίδιες αλλαγές, φέρνοντας εξελίξεις που δεν τις περιμένατε. Το βέβαιο είναι ότι ήδη από αυτό το μήνα διακρίνετε ότι  αλλάζετε και εσείς οι ίδιοι, τα θέλω σας, οι επιθυμίες σας, οι σκέψεις σας , ακόμα και η εμφάνισή σας και γίνεστε αρκετά πιο τολμηροί από ότι συνήθως..  Τα 2 εξάγωνα που θα σχηματίσει αυτό τον Ιούνιο ο Ουρανός, πρώτα με τον Ερμή από τον Καρκίνο (στις 13/6) και στην συνέχεια με τον Ουρανό (23/6), θα σας προσφέρουν την άνεση, την ιδέα, την πρόταση, για να γυρίσετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Αρκετοί από εσάς , θα ζήσετε αυτό το μήνα και μία «αιφνίδια» γνωριμία που θα  προσφέρει στη ζωή σας αισιοδοξία!   Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί  στο 1ο δεκαήμερο, θα ζήσετε αρκετές εντάσεις, αφού ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 26/6.  Μην βιάζεστε να αντιδράσετε, όταν οι καταστάσεις γίνονται πιεστικές αλλά και να αναμένετε εξελίξεις που θα σας προκαλέσουν έντονη σύγχυση. Από τις 13 ως τις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Θα μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες στο σπίτι, να κάνετε κάποιες ανανεωτικές αλλαγές στο χώρο σας ή ακόμα και να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά που θα σας ικανοποιήσει.   Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα δεν θα λείψουν και οι ώριμες αποφάσεις για το μέλλον σας, ενώ δεν λείπουν οι ευκαιρίες σταθεροποίησης σε σχέδια, συμφωνίες, εκπαιδευτικά προγράμματα.  Προς το τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, αποφύγετε την σκληρότητα του λόγου και μεριμνήστε περισσότερο για υποθέσεις που αφορούν συμφωνίες, νομικά έγγραφα.

2ο Δεκαήμερο: Η εύνοια σας συνεχίζει και αυτό το μήνα, αφού ο Δίας από το Σκορπιό κινείται στο δικό σας δεκαήμερο, προσφέροντας την άνεση να μπορείτε να αναπτύξετε ουσιαστικές σχέσεις και συνεργασίες. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του μήνα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ποσειδώνα, θα προσφέρει την πλήρη ικανοποίησή σας, μέσα από την εκπλήρωση επιθυμιών που αφορούν τον αισθηματικό σας τομέα. Παράλληλα, οι εμπνεύσεις σας, οι επικοινωνίες σας αλλά και οι γνωριμίες που θα έχετε στο ξεκίνημα του Ιουνίου θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρεθείτε κερδισμένοι.  Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας,  μπορείτε να τα κουβεντιάσετε ή και να κάνετε συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν στην περεταίρω βελτίωση τους από τις 3-9 Ιουνίου.  Ευκαιρίες για μετακινήσεις, γνωριμίες και επαφές θα έχετε την περίοδο από τις 17-26/6. Ανανέωση στο χώρο του σπιτιού και περισσότερες χαρές στην οικογένειά σας αναμένεται την περίοδο από τις 23-30/6.

3ο Δεκαήμερο:  Ο μήνας σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε περισσότερο τα οικονομικά σας, κάνοντας νέα σημαντικά ξεκινήματα που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το εισόδημά σας.  Η τάση αυτή ωστόσο θα είναι πιο έντονη από τις 13/6 και έπειτα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους.  Ως τότε, θα μπορέσετε μέσω του λόγου σας, των επαφών και των επικοινωνιών σας να βρείτε λύσεις για θέματα πρακτικά οικονομικά.  Ένα έντονο διάστημα για την αισθηματική σας ζωή είναι η περίοδος από τις 5-13 Ιουνίου που η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Μία γνωριμία είναι πολύ πιθανό να φουντώνει τον ερωτικό σας πόθο. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, το διάστημα αυτό φροντίστε να χαλιναγωγήσετε τις υπερβολικές σας απαιτήσεις από τον σύντροφό σας και απολαύσετε  εκ βαθέων συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά .

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here