Widgets Magazine

1ΟΔεκαήμερο:  Ο Ιούνιος ξεκινά με νευρικότητα, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αφού προηγήθηκε στις 29/5 η Πανσέληνος στον Τοξότη, η οποία και συνεχίζει στις πρώτες του μήνα να σας επηρεάζει. Ωστόσο μέχρι τις 4/6  μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, τις επικοινωνίες σας, αλλά και τις γνωριμίες που θα προκύψουν. Πείτε «ναι» ακόμα και σε μία μετακίνηση που θα προκύψει αυτή την περίοδο, αφού ο Ερμής θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Στον οικονομικό σας τομέα, μπορείτε μέσω συζητήσεων αλλά και αποφάσεων να προβείτε σε καλύτερη διαχείριση του εισοδήματός σας,  ιδιαίτερα την περίοδο από τις 12-17/6. Φροντίστε σε αυτό το διάστημα να κάνετε μία καλή οργάνωση εσόδων – εξόδων, γιατί στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (σε σύνοδο με τον Κρόνο), θα φέρει πιέσεις στα οικονομικά σας, οι οποίες και θα προέλθουν εξαιτίας αυξημένων υποχρεώσεων προς τρίτους (τράπεζες, λογαριασμοί, ενοίκια κλπ).  Στην αισθηματική σας ζωή,  υπάρχει κινητοποίηση σε όλη την διάρκεια του μήνα, η οποία και σας προσφέρει εμπειρία ή και σας διεγείρει εγκεφαλικά.  Τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες θα είναι πιο έντονα  το διάστημα 13-23/6. Χρήσιμο όμως είναι να μην είστε ιδιαίτερα τολμηροί στις επιλογές σας.

2ο Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά γεμάτος ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου τόσο για τον τομέα των επαγγελματικών όσο και για των οικονομικών σας. Η εργασία σας φαίνεται ότι κινείται σε ένα πολύ καλό στάδιο και υλοποιείται στόχους, γεγονός που σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί διατηρώντας πολλά σχέδια για το μέλλον σας.  Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο Σκορπιό επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο και διευρύνετε με κάποιο τρόπο το πλαίσιο της εργασία σας. Στο ξεκίνημα του μήνα, οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, με τον Δία και τον Ποσειδώνα,  σας βοηθούν να αναπτύξετε τα μεγαλόπνοα σχέδια σας, γεγονός που θα σας ανταμείψει από κάθε άποψη.  Οι μέρες που χρειάζεται να δείξετε προσοχή είναι στις 6 και στις 7 Ιουνίου,  αφού σε αυτό το διάστημα ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο σας θα βρεθούν σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.  Προσοχή σε προσωρινά λάθη και συγχύσεις που μπορεί να προκληθούν στις επικοινωνίες σας.  Το διάστημα από τις 17-26 Ιουνίου θα είστε πιο ευέλικτοι σε οικονομικές διαπραγματεύσεις, θα έχετε τις ιδέες αλλά και τις συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια.  Από τις 23-30 Ιουνίου, με την Αφροδίτη από το Λέοντα να επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο, μπορείτε να αναμένετε περισσότερες στιγμές διασκέδασης, ανεμελιάς, ενώ τα φλερτ και οι γνωριμίες θα τονώσουν το ηθικό σας.

3ο Δεκαήμερο:   Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή να κινείται στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας το δεκαήμερό σας από τις 8-12 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα θα είστε αρκετά εξωστρεφείς, επινοητικοί, γεμάτοι επικοινωνίες, συζητήσεις, επαφές ενώ πολλοί από εσάς θα κάνετε και τις μετακινήσεις σας. Τις ημέρες αυτές, θα πάρετε και αποφάσεις, τις οποίες θα εφαρμόσετε λίγο αργότερα (από τις 13/6), με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης,  την περίοδο από τις 5-13 Ιουνίου 2018, φροντίστε ωστόσο να μην παρασυρθείτε από τα «πάθη» σας, κάνοντας σπατάλες που μπορεί να είναι και υπερβολικές.  Σε κάθε περίπτωση ο μήνας προσφέρεται για να μπορέσετε να κάνετε σπουδαίες «ενάρξεις» που θα σας βοηθήσουν να αποχαιρετήσετε το πικρό παρελθόν,  συνάμα θα σας προσφέρουν τη δύναμη και την ανταμοιβή.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΚαρκίνος Ιούνιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here