Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο : Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με πιέσεις, ευθύνες, αρκετές υποχρεώσεις αλλά και δοκιμασίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Ο Κρόνος ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας και οι δύο αντιθέσεις που θα σχηματίσει, πρώτα με τον Ερμή (στις 16 Ιουνίου) και στην συνέχεια με τον Ήλιο (στις 27 Ιουνίου) σας επιβάλουν να κινηθείτε κάτω από πιο αυστηρά, οργανωτικά πλαίσια, προκειμένου να βάλετε πιο σταθερές δομές στους στόχους σας και στα επαγγελματικά σας.  Ιδιαίτερα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα (28/6) στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία και θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο, θα σας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σας.  Στον οικονομικό τομέα καλείστε αυτό το μήνα να είστε σε εγρήγορση, αξιοποιώντας νέους τρόπους θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το εισόδημά σας, δεν παύει όμως να υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα που δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να νιώθετε σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα.  Η αισθηματική σας ζωή είναι πιο “ενεργή” το διάστημα από τις 13-22 Ιουνίου, όπου η Αφροδίτη από το Λέοντα θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο.  Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορέσετε να είσαστε πιο ανάλαφροι, να διασκεδάσετε περισσότερο, να έχετε φλερτ, ευκαιρίες για απόλαυση και ανεμελιά, ενώ δεν θα λείψουν και οι χαρές από τα παιδιά σας (αν είστε γονείς).  Η σωστή διαχείριση τόσο του χρήματος, όσο και τους συναισθήματος, αν και θα είναι δύσκολη ή και μετ’ εμποδίων, κρίνεται απαραίτητη ειδικά αυτό το μήνα για να διατηρήσετε τις “ισορροπίες” στη ζωή σας.  Τέλος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, σας κινητοποιεί να είστε πιο ενεργοί στην κοινωνική σας ζωή. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών και δικτύωσης, δεν παύουν όμως να υπάρχουν και οι “κόντρες” με φιλικά πρόσωπα. Από τις 26/6 που ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο είναι σκόπιμο να μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας σε ανθρώπους και καταστάσεις που “φρενάρουν” την εξέλιξη των προσωπικών σας επιθυμιών.

 

2ο Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος είναι αρκετά πιο θετικός και ελπιδοφόρος για το δικό σας δεκαήμερο, αφού ξεκινά με σημαντικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ανεφοδιαστείτε τόσο οικονομικά,όσο και ψυχολογικά. Στο ξεκίνημα του μήνα το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης – Δία – Ποσειδώνα, θα σας “ανακουφίσει” από προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει την τελευταία περίοδο στους παραπάνω τομείς. Μπορείτε να αναμένετε την ανάπτυξη των εσόδων που θα προέλθει από τα άτομα που συμβιώνετε (πχ από το σύζυγο), την διευθέτηση χρεών, την επίλυση καταστάσεων που αφορούν την οικογένειά σας και έφθειραν τον τελευταίο καιρό, ή ακόμα μία χαρά που θα σας δώσει το αίσθημα της ανταμοιβής.  Ως και τις 9 Ιουνίου, με τον Ερμή από τους Διδύμους να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο,  δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για εποικοδομητικές επικοινωνίες, επαφές, συμφωνίες, γνωριμίες ενώ συνάμα θα είστε σε πνευματική εγρήγορση και θα διατηρείτε την σκέψη σας αισιόδοξη. Δείξτε μόνο προσοχή στις 7-8/6 να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, αποφύγετε αυτό το διήμερο και σημαντικές υπογραφές.  Στον ερωτικό σας τομέα πιο κερδισμένοι θα είστε το διάστημα από τις 22/6 και έπειτα.  Η Αφροδίτη από το Λέοντα θα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο,   και μπορείτε να αναμένετε τον ερχομό ενός νέου έρωτα, αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για έρωτα, διασκέδαση, ανεμελιά.

 

3ο Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε έναν νέο τρόπο σκέψης, να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους ανθρώπους γύρω σας, να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε συμφωνίες και να δείτε ανάπτυξη και πρόοδο στα επαγγελματικά σας. Ο Ερμής από τους Διδύμους, θα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 8-12 Ιουνίου  όπου σε αυτό το χρονικό διάστημα θα είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς, με περισσότερες επαφές και επικοινωνίες στην καθημερινότητά σας. Από τις 13/6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα πάρετε τις πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα, ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό των καλοκαιρινών σας μετακινήσεων.  Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 5-13 Ιουνίου, μπορείτε να αναμένετε βελτίωση της προσωπικής σας ζωής, αρκεί εσείς οι ίδιοι να μην παρασυρθείτε από πάθη και υπερβολές. Κοντά στις 23 Ιουνίου  καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε συζητήσεις και επαφές που θα έχετε. Η στάση και η συμπεριφορά σας μπορεί να είναι αρκετά απόλυτη και επιβλητική, γεγονός που θα προκαλέσει τριγμούς σε επαγγελματικές συνεργασίες ή και στην οικογένεια. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις πικρίες σας.

 

Για την Μηνιαία Προσωπική σου πρόβλεψη κάνε δικά σου τα  …

Astro Coins 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here