Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο:  Παίρνετε μία ανάσα αυτό τον Ιούλιο οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, αφού ο Κρόνος επιστρέφει προσωρινά και πάλι στον Αιγόκερω και πλέον σας επιτρέπει πιο ήρεμα να διαχειριστείτε ζητήματα πιέσεων, ευθυνών και προβληματισμών που αφορούν το μέλλον και την προοπτική της καριέρας σας.  Ως τις 12 Ιουλίου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη σε ορθή φορά από τους Διδύμους σας βοηθά να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να μπορείτε με περισσότερη άνεση να κινηθείτε στην καθημερινότητά σας και να αισθάνεστε πιο ασφαλείς και σίγουροι.  Σας δίνεται όμως και η δυνατότητα να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, να σταθείτε πιο γερά στα πόδια σας και να νιώσετε πιο επαρκείς και συναισθηματικά.  Ο Ερμής έως τις 12 Ιουλίου κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου έτσι λοιπόν φέρνει στο μυαλό σας θύμησες του χτες, δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες επικοινωνιών με άτομα του παρελθόντος. Ωστόσο σε αυτό το διάστημα δεν θα λείπουν και οι εκνευρισμοί, οι αναβολές και οι αναποδιές στις επικοινωνίες, στο μεταφορικό μέσο, στις μετακινήσεις σας. Δείξτε την προσοχή σας στην οδήγηση, στο όχημα, αλλά και στον τρόπο έκφρασής σας. Τα καβγαδάκια θα είναι αισθητά και θα βγουν στην επιφάνεια με θυμό όλα όσα κρατούσατε εδώ και καιρό μέσα σας. Από τις 12-22 Ιουλίου είναι ένα καλό διάστημα για να προχωρήσετε ότι έμεινε πίσω – σε επαφές, συμφωνίες, αποφάσεις- ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η διάθεσή σας για μικρές μετακινήσεις αλλά και γνωριμίες.  Οι Ταύροι γεννημένοι κοντά στις 28 – 29 Απριλίου διανύετε μία φάση δομικών αλλαγών στη ζωή σας.

Β’ Δεκαήμερο:  Κατά την διάρκεια του Ιουλίου παίρνετε μία πρώτη γεύση της επιρροής του Ουρανού στο δεκαήμερό σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 30 Απριλίου με 1 Μαϊου. Αλλάζετε εσείς οι ίδιοι, αλλάζουν οι ανάγκες σας, ενώ συμβαίνουν και ξαφνικά περιστατικά που σας αποσυντονίζουν και σας ωθούν σε σημαντικές ανακατατάξεις ζωής που σας βγάζουν από την βολή σας. Στο ξεκίνημα του μήνα, η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας πιέζει σημαντικά για θέματα που αφορούν εκπαιδευτικά, νομικά ζητήματα, συμφωνίες ή και επαφές με άτομα που λείπουν μακριά. Είναι αρκετά πιο πεσμένη όμως και η ψυχολογική σας διάθεση.  Την περίοδο από τις 12 έως τις 26 του  μήνα ανεφοδιάζεστε οικονομικά και συναισθηματικά, ενώ αναπτερώνεται σημαντικά και η αυτοπεποίθησή σας. Ο μήνας ωστόσο έχει και αρκετές επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις ιδιαίτερα την περίοδο από τις 22 έως τις 30 Ιουλίου. Θέλω μόνο να μου δείξετε την προσοχή σας κοντά στις 27/6 γιατί είναι πολύ πιθανό να κοντραριστείτε και να βγάλετε στην φόρα απωθημένα που κρατούσατε εδώ και καιρό μέσα σας. Από τις 17 του μήνα και έπειτα, νιώθετε εξαιρετικά κουρασμένοι ψυχικά αλλά και σωματικά, ενώ στα επαγγελματικά σας αναγκάζεστε να κάνετε θυσίες ή και να λειτουργήσετε πιο μυστικά στις κινήσεις σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Εξαιρετικά ενδυναμωμένους σας βρίσκει ο Ιούλιος αγαπητοί Ταύροι του 3ου δεκαημέρου. Είναι βέβαιο ότι πλέον μπορείτε να βάλετε πλώρη για τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας και να κάνετε σταθερά βήματα που θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σας επέκταση. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα μάλιστα, πολλοί καταφέρνετε να πετύχετε ένα σχέδιο, μία συμφωνία, μία έναρξη μία επαφή ή ένα σημαντικό βήμα το οποίο και το σχεδιάζατε από την Άνοιξη. Η περίοδος είναι εξαιρετική για να έχετε επιτυχίες σε θέματα σπουδών, νομικών εγγράφων, ενώ ανοίγονται μπροστά σας και προοπτικές που σας βοηθούν να θεμελιώσετε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.  Όνειρα και σχέδια ικανοποιούνται, ενώ οι ειδήσεις,  οι προτάσεις και οι  γνωριμίες έχουν κάτι σημαντικό να σας προσφέρουν …. Από τις 26 του μήνα και έπειτα παρατηρείτε και ενίσχυση των οικονομικών σας ενώ και η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει σημαντικά!  Το «μελανό» σημείο του μήνα είναι ότι αρκετοί θα έχετε αυτό το διάστημα δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΔίδυμοι Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here