Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Ιούλιο και τα γεγονότα στη ζωής σας τρέχουν, πηγαίνουν με ταχύτητα φωτός,  δεν λείπουν όμως και οι αναποδιές ή και οι προβληματισμοί που κάνουν αρκετά καυτό το διάστημα αυτό του καλοκαιριού! Ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά, απαιτούν τώρα την αμέριστη προσοχής ας ιδιαίτερα ως τις 15/7 όπου θα κυριαρχεί η γκρίνια, η ασυμφωνία και η αταξία μέσα στο χώρο του σπιτιού ή με τα άτομα που συμβιώνετε. Δείξτε προσοχή αυτή την περίοδο για ζημιές μέσα στο χώρο σας, αλλά και για λεκτικές κόντρες, που θα προκύψουν λόγω παρορμητικότητας και έλλειψης συνεννόησης.  Τα φλερτ κατά την διάρκεια αυτού του μήνα δεν λείπουν και μπορώ να πω ότι έχετε την ικανότητα τώρα να αξιολογήσετε καλύτερα τα δεδομένα γύρω σας και να αφεθείτε στα καλοκαιρινά παιχνίδια του έρωτα.  Δεν λείπουν οι ευκαιρίες μετακινήσεων αλλά και γνωριμιών που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση. Η οικονομικά αστάθεια και τα σκαμπανεβάσματα στο πορτοφόλι σας είναι υπαρκτά ήδη τα βιώνετε αρκετό καιρό και η τάση αυτή συνεχίζεται!

Β’ Δεκαήμερο: Από το ξεκίνημα του μήνα οι προβληματισμοί σας αφορούν ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τον γάμο, τον σύζυγο ή τον πατέρα. Αυτοί ακριβώς είναι οι τομείς που έχετε εξελίξεις δύσκολες, περιοριστικές αλλά και νευρικές κατά την διάρκεια αυτού του μήνα ιδιαίτερα κοντά στις 5/7 που σχηματίζεται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω. Δίνεται την δική σας μάχη αυτό το διάστημα για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας αλλά και την προοπτική της καριέρας σας αλλά και των πολύ προσωπικών σας υποθέσεων και η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι εξαιρετικά ηλεκτρισμένη ιδιαίτερα από τις 17/7 όπου και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο και δεκαήμερο σας. Αυτό το μήνα είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσετε τις παρορμητικές σας τάσεις, να αποφύγετε τους εκνευρισμούς, την ταχύτητα και την οξυθυμία.  Στα αισθηματικά σας μία καλή περίοδος είναι από τις 12-26 Ιουλίου όπου μπορείτε να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά με το ταίρι σας, να κάνετε μία μετακίνηση ή όσοι είστε ελεύθεροι έχετε φλερτ που σας αναζωογονούν. Αυτό το μήνα δέχεστε και μία πρώτη γεύση από τον Ουρανό που περνά στο ζώδιο του Ταύρου , να αναμένετε λοιπόν κάπως άστατες συνθήκες στα οικονομικά σας.

Γ’ Δεκαήμερο:  Έχετε περάσει μεγάλες δοκιμασίες, έχετε πιεστεί αρκετά και οι δυσκολίες στη ζωή σας – ιδιαίτερα από το ξεκίνημα του 2020- ήταν ιδιαίτερα σημαντικές … Μέσα σε όλο αυτό το κύμα προκλήσεων όμως σας δόθηκαν και σημαντικά μαθήματα, αυτά ακριβώς καλείστε αυτό το διάστημα να αξιοποιήσετε. Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω και ζητά από εσάς «επανεξέταση» , δεν παύει όμως να νιώθετε έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω σας, όπου σας ζητά να διαχειριστείτε με ωριμότητα, σοβαρότητα, ψυχραιμία και ορθότητα ζητήματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον, το γάμο, τους στόχους που έχετε για τη ζωή . Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα καλείστε τώρα να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, ωστόσο δεν λείπουν οι ανταγωνισμοί και οι δυσκολίες που σας επιβαρύνουν και ψυχολογικά.  Δεν θα λείψουν και οι ανακατατάξεις ή και οι χωροταξικές αλλαγές (αλλαγή στο σπίτι, ή στην επαγγελματική έδρα) γεγονός που και αυτό με την σειρά του θα σας απογοητεύσει! Η πίστη στα όνειρα, στα ιδανικά σας και η αφοσίωση σε όλους τους στόχους που έχετε θέσει για την πορεία σας, θα σας βοηθήσουν σημαντικά. Σε ένα τόσο βαρύ κλίμα οι ευκαιρίες για μετακινήσεις, ταξιδάκια, επικοινωνίες φλερτ θα είναι έκδηλες μετά τις 26 του μήνα. Μπορεί τότε οι πιέσεις να μην λείπουν, όμως θα μπορείτε να βρείτε τις διεξόδους που θα σας δώσουν ικανοποίηση!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 22-28 Ιουνίου 2020
Επόμενο άρθροΤαύρος Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here