Widgets Magazine

Δες το βίντεο μηνιαίων προβλέψεων Ιουλίου 2020 και διάβασε τις προβλέψεις σου! 

Α’ Δεκαήμερο: Ο Ιούλιος ξεκινά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου ως τις 12/7 , φέρνοντας τις καθυστερήσεις του σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Δείξτε προσοχής τις συμφωνίες σας, στις αγορές σας  ενώ δείξτε υπομονή στην οικογενειακή μουρμούρα που θα γίνεται τώρα λόγω των οικονομικών απαιτήσεων.  Στην πορεία θα σας είναι αρκετά πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους βελτίωσης των εσόδων σας αλλά και να έχετε εποικοδομητικές επαφές που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.  Ως τις 12 Ιουλίου έχουμε και την Αφροδίτη να κινείται πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιο σας, έτσι λοιπόν έχετε ευκαιρίες ανανέωσης, χαράς, απόλαυσης και διασκέδασης.  Τα αισθηματικά σας μπορούν πλέον να κινηθούν αρκετά πιο ομαλά και ανεμπόδιστα. Από την άλλη πλευρά και ο Άρης από το ζώδιο του Κριού ως τις 15 Ιουλίου είναι φιλικά προσκείμενος σε εσάς και σας διατηρεί σε κοινωνική εγρήγορση. Δικτυώνεστε περισσότερο, ξεκινάτε αρκετές δραστηριότητες, κυνηγάτε περισσότερο τις επιθυμίες σας είστε δημιουργικά κατακτητικοί! Συγκρατηθείτε σε φιλικά καβγαδάκια που θα προκύψουν τώρα.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Ιούλιος ξεκινά αρκετά πιεστικά τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά για εσάς τους Διδύμους του 2ου δεκαήμερου. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, διεγείρει το φόβο, την ανασφάλεια για ζητήματα που συνδέονται με τα οικονομικά σας, τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους αλλά και για παρελθοντικές υποθέσεις που φαίνεται ότι είναι ένα μεγάλο βαρίδιο στην ψυχή σας. Την περίοδο από τις 22-30 Ιουλίου θα μπορέσετε ωστόσο να έχετε τις επαφές και τις συμφωνίες εκείνες, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις.  Στα επαγγελματικά σας κυριαρχεί η αστάθεια ενώ βιώνετε και μία μορφή αποδιοργάνωσης ετούτο το διάστημα. Θετικά θα είναι τα αισθηματικά και η κοινωνική σας ζωή, αφού η Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά από το ζώδιο σας, σας βοηθά να βρείτε τρόπους διεξόδου που θα σας διασκεδάσουν, θα σας ψυχαγωγήσουν και θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά. Ένα καλό και επιβεβαιωτικό διάστημα για τα αισθηματικά σας, είναι η περίοδος 12-26 Ιουλίου ενώ και ο Άρης από τον Κριό θα σας ωθήσει περισσότερο στο δεύτερο μισό του μήνα να κυνηγήσετε όνειρα και επιθυμίες και να είστε πιο ενεργοί στην κοινωνική σας ζωή.

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας επιβαρυντικός και πιεστικός για ζητήματα π ου αφορούν τα οικονομικά σας, όπου καλείστε τώρα να τα διαχειριστείτε και να τα συγκροτήσετε. Σημαντικό είναι να περιορίσετε τις άσκοπες, τολμηρές ενέργειες , τα ρίσκα και να διαφυλάξετε το εισόδημά σας.  Η δημιουργικότητά σας, οι εμπνεύσεις και οι ιδέες σας αποτελούν το κλειδί της επαγγελματικής σας επιτυχίας, αρκεί και εσείς οι ίδιοι να έχετε την διάθεση και το μεράκι να αφοσιωθείτε στην αναμόρφωση των επαγγελματικών σας. Στα αισθηματικά σας, βρίσκεστε μπερδεμένοι, διχασμένοι, έχετε τις ευκαιρίες ανανέωσης οι οποίες σας δίνονται από τις 26 Ιουλίου όπου η Αφροδίτη σε ορθή φορά από το ζώδιο σας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα όμως σας θυμίζει για μία ακόμα φορά πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και ότι οι υπερεκτιμήσεις δεν ωφελούν απεναντίας απογοητεύουν.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΚαρκίνος Ιούλιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here