Couple in love, enjoying the summer time by the sea.
Widgets Magazine

Τον Αύγουστο έρχεστε πιο κοντά στα ζητούμενα και στα θέλω της καρδιάς σας, κατασταλάζετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε και επιθυμείτε να έχετε στο πλευρό σας, αρκετοί από εσάς όμως αιφνιδιάζεστε ή και αποδεσμεύεστε από μία σχέση σας, κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας.  Οι πικάντικες σεξουαλικές εμπειρίες δεν λείπουν… Πιο «θερμό» κρίνεται το αισθηματικό τοπίο για εσάς από τις 23 ως το τέλος Αυγούστου!

⭐️⭐️⭐️ Για ερωτική προσωπική πρόβλεψη : ☎ Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 💳 Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο σου! ΔΕΣ ΕΔΩ<<

1Ο Δεκαήμερο: Αλλάζουν τα «θέλω» σας, οι προτεραιότητες και οι ανάγκες σας αυτό το μήνα. Στο ξεκίνημα του Αυγούστου θα βιώσετε κάποιες συναισθηματικές εντάσεις και αστάθειες, όπου γρήγορα θα αποκατασταθούν από τις 23/8 και έπειτα. Ο Αύγουστος έχει τις εναλλαγές και τις ανατροπές του – άλλοτε θετικές , άλλοτε αρνητικές-.  Αρκετοί από εσάς θα εκπλαγείτε από την ξαφνική ρήξη μίας σχέσης / γνωριμίας και τον απρόσμενο ερχομό ενός νέου έρωτα στη ζωή σας κοντά στα τέλη του μήνα.

2ο Δεκαήμερο:  Μπορείτε να αναμένετε μία πιο ήρεμη, σταθερή και αρμονική περίοδο στα αισθηματικά σας.  Οι δεσμευμένοι, περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας , ανανεώνετε την σεξουαλική σας ζωή, ή και κάνετε σχέδια για μία συμβίωση. Οι αδέσμευτοι, επωφεληθείτε των ευκαιριών που σας δίνεται για μία γνωριμία  που τώρα μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο και θα μπορεί να παρουσιάσει μία καλή προοπτική.

3ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος είναι «ουδέτερος» μήνας για τα αισθηματικά σας, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είστε ικανοποιημένοι.  Σταδιακά  (ως τις 11/8) παίρνετε κάποιες αποφάσεις ή είστε και σε κάποιες συζητήσεις / επικοινωνίες επαφές  που δίνουν απαντήσεις σε προβλήματα που περάσατε την τελευταία περίοδο. Αρκετοί από εσάς θα λύσετε και μία παρεξήγηση που βιώσατε στα αισθηματικά σας την περίοδο του Ιουλίου. Από τις 15 -21 Αυγούστου είναι ένα θετικό διάστημα για να ενισχύσετε την οικειότητα και την ζεστασιά στη σχέση σας αλλά και για να εκφράσετε τα βαθύτερα «θέλω» στο σύντροφό σας. Την προσοχή σας μόνο γιατί κάποιες στιγμές θα σας διακατέχει ο συναισθηματικός εκνευρισμός και η ένταση. Οι ελεύθεροι προετοιμάζεται το έδαφος για τις πιο σπουδαίες ερωτικές εξελίξεις που για εσάς θα έρθουν το Σεπτέμβρη, όμως ο μήνας προσφέρεται για ουσιαστική επαφή με νέους ανθρώπους.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΔίδυμος Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here