Widgets Magazine

Ο Αύγουστος σας θέτει σε ερωτική εγρήγορση, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, θα σα ς βοηθούν να ανανεώσετε και να απολαύσετε όμορφες, χαρούμενες, ερωτικές στιγμές. Μετά από ουσιαστικές ταλαιπωρίες, μπορείτε να αφεθείτε στη στιγμή, στο φλερτ, στον έρωτα και στην ανεμελιά.

⭐️⭐️⭐️ Για ερωτική προσωπική πρόβλεψη : ☎ Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 💳 Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο σου! ΔΕΣ ΕΔΩ<<

1ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη που γίνεται 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα, δίνει την ώθηση για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα στους Κριούς του 1ου δεκαημέρου, το οποίο θα σας συναρπάσει. Να αναμένεται λοιπόν την κορύφωση ερωτικών εξελίξεων ως την ημέρα της Πανσελήνου (15/8).  Βασικό χαρακτηριστικό σας; Θα είστε αρκετά αυθόρμητοι, εκρηκτικοί, γενναιόδωροι. Συμβουλή; Απολαύστε τη στιγμή, αλλά μην επενδύετε για την ώρα σε σταθερότητα.

2ο Δεκαήμερο: Ανήκετε στους ταλαιπωρημένους του Κρόνου, όπου έχετε κουραστεί από τα εμπόδια και τις πιέσεις των τελευταίων μηνών. Ο Αύγουστος ωστόσο σας δίνει ως «δώρο» την ερωτική σας ανανέωση, όπου πιο έκδηλη θα είναι την περίοδο 7-14 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη από το Λέοντα, θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Το τρίγωνό της με τον Δία (8/8) σας προσφέρει μία νέα ευκαιρία, προοπτική, τυχερή στιγμή στα ερωτικά.

3ο Δεκαήμερο:  Η ερωτική λίμπιντο είναι ανεβασμένη αυτό τον Αύγουστο αφού ο Άρης (ο κυβερνήτης σας)  θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 4-18 Αυγούστου! Ασυγκράτητοι, τολμηροί  και παθιασμένοι στα αισθηματικά σας θα είστε αυτό το μήνα ενώ οι κατακτήσεις δεν θα λείπουν. Προσοχή στις εγωιστικές παρορμητικές τάσεις οι δεσμευμένοι.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜερική Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2019
Επόμενο άρθροΤαύρος Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here