Widgets Magazine

Ο Αύγουστος είναι για εσάς μήνας έκφρασης, επικοινωνίας, νέων γνωριμιών με τον έρωτα να παίζει σπουδαίο ρόλο σε αυτές τις μέρες του καλοκαιριού! Στην πορεία του, όλοι θα καταφέρετε να επαναφέρετε και πάλι στην καθημερινότητά σας την δίψα για ζωή (και για έρωτα). Ευνοούνται ιδιαίτερα για το δικό σας ζώδιο οι νέες γνωριμίες. Πιο τυχεροί θα σταθείτε οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 5-7 Ιουνίου.

⭐️⭐️⭐️ Για ερωτική προσωπική πρόβλεψη : ☎ Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 💳 Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο σου! ΔΕΣ ΕΔΩ<<

1ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα να ανανεώνει τον τρόπο σκέψης σας αλλά και να σας προσφέρει την προοπτική μίας νέας γνωριμίας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες σε ένα ταξίδι και φυσικά το φλερτ και οι ερωτικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν. Αξιοποιήστε στα ερωτικά σας την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου που κρίνεται και η πιο θετική για να περάσετε καλά.

2ο Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, η οποία έρχεται για να φέρει στη ζωή σας και πάλι τον ενθουσιασμό, την χαρά και την εγρήγορση. Ωστόσο και οι δεσμευμένοι, μπορείτε στην διάρκεια αυτού του μήνα να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας και να δείτε να ανοίγονται νέες προοπτικές για τη σχέση σας. Αρκετοί από εσάς τους Διδύμους του 2ου δεκαημέρου , θα νιώσετε αυτό το μήνα πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά.  Πιο θετικό για εσάς κρίνεται το διάστημα 7-14 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Λέοντα και θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Δία από τον Τοξότη.  Θυμηθείτε, ότι από τις 11/8 ο Δίας θα είναι σε ορθή φορά πλέον, επομένως οι ευκαιρίες και οι προοπτικές για σχέση, γάμο, δέσμευση είναι υπέρ σας!

3ο Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος για το δικό σας δεκαήμερο, θα είναι πιο ασταθής για τα αισθηματικά σας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα λείπουν για εσάς οι στιγμές χαράς, διασκέδασης, απόλαυσης, έρωτα.  Αρκετοί από εσάς, βρίσκεστε σε μία διαδικασία αναμονής, για πολύ καλύτερες εξελίξεις που θα έρθουν για εσάς από το Φθινόπωρο (και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο).  Η περίοδος ωστόσο 15-21 Αυγούστου κρίνεται άκρως θετική για νέες γνωριμίες, φλερτ, διασκέδαση, μετακινήσεις.  Πολλοί από εσάς θα αφεθείτε στο πάθος μίας νέας ερωτικής γνωριμίας, που η προοπτική της θα είναι αμφίβολη ή ασταθής. Οι δεσμευμένοι περνάτε καλά με το σύντροφό σας, φροντίστε όμως να αποφύγετε την ευθιξία σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΚαρκίνος Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here